Timisoara, Impreuna! (168) Adieri de primavara

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Nici un boss nu merita sa moari pentru el. Oricare ar fi ala.
Sa-i fie tarana usoara lui Mile Carpenisan :(:(:(

Silvana, si eu in ultima luna am visat-o foarte des pe mamon impreuna cu un feeling care nu mi-a placut de la inceput. Multa sanatate sa aveti!

mamica de Alexandra Ioana
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Haide , bre , sa dau si io cu batul 'cilea-n batatura...

Danuto , matale te refereai la inmormantarea dlui. Mile Carpenisan , banuiesc...Eeeeiiii , draga babei...bine ar fi daca 'Mnezeu Ala ar pune cheutoare la poarta aia , fratele meu...sau s-ar trezi statul sa ceara taxa pe prostie , cum bine ai mentionat...am fi putrezi de bogati si n-ar mai fi oameni dati afara , sa se inmulteasca saracii si nevolnicii pe strazi si aiurea...si taxele sa fie proportionale cu venitul lunar...incepand de sus in jos...cred ca aia din parlament si-ar declara faliment propriu...
Nah bun , sa trecem peste si sa revenim la piscina Silvanei , pai nu?Fata :piscina aia e prea scurta pentru mine...io trag vo' 3-4 ture de brass , 3-4 ture crowll si vreo 5-6 ture de spate....acilea ar trebui sa fac triplu si m-as da cu scafarlia in zidul de margine....asa ca ia masuri si baga de-o olimpica la 50 metri pe lungime , acolea-i de mine...hai , na...merge si de-un 30 , ca sa nu zici ca ma dau rotunda...Iar sezloanga aia mi se lipeste de buci , ca-s transpiricioasa rau....carpa aia e plastic in 80% din material , asa ca fa rost de un sezlong cu carpa de bumbac , nu de-astea moderne , bre!Dupa cum observi io-s capra raioasa cu coada pe sus , da' ce mai conteaza?Daca-i bal si veselie , atunci bal sa fie !
No , io-s taaaaare fericita ca o iesit soareleeee...ca m-am tras la tricou...blugi si jaca de blugi...ptiui...tare bine ii!
Danuto , sa nu uit tu fata :daca ma decid pan' la urma sa fac pisicologie , te iau secretara personala si iti dau consultatii moca , parole d'honore!

Haida tzuc gasca si mai dati si voi cu desh'tul in tastatura...sa mai stiu ce mai faceti...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

Nici un boss nu merita sa moari pentru el. Oricare ar fi ala.
Sa-i fie tarana usoara lui Mile Carpenisan :(:(:(

Silvana, si eu in ultima luna am visat-o foarte des pe mamon impreuna cu un feeling care nu mi-a placut de la inceput. Multa sanatate sa aveti!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

offf fetele , am o problema , copilu meu cred ca e indragostit de o fetita, vai de mine si de sufletul meu .... ma iau nervii mi se pare ca e prea devreme .... da sa ii vedeti ca toti sunt asa, care mai de care , cine de cine ii place in clasa, la dans ... doamne da precoce-s copii acuma, are 12.5 ani doar, cred ca si gelozia din mine isi spune cuvantul simt ca ma apuca dracii .... posesivitatea din mine da roade, inca ma giugiuleste si ma pupa, inca spune ca sunt iubirea lui cea mai mare, da simt ca-l pierd si mor , simt ca nu mai e mult pana se va detasa total de mine si parca nu-mi place sentimentul , s-a schimbat ffff multi in ultimele luni, de la fizionomie, la comportament, offffffffffff imi vine sa mor nu alta ce sa ma fac ???? cum sa procedez ???? sunt nervoasa pe el dar incerc sa-l tin aproape fiind de acord cu el si dandu-i sfaturi
ce ati face voi ???????????
NU RADETI VA ROG DE MINE
ANOOOOO tu esti cu copil in perioada pubertatii .... la voi cum e ??? ai intampinat d'astea sau inca nu ??????

in alta ordine de idei tot copil e ....
cine vrea sa-l ajute pe piticul meu votati aici va rogggggggg http://www.animalut.net/user/mininova2.html

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Danoooooo.....e grele , fata draga! Alex inca nu are calcaiele aprinse dupe gagice...am io un vag sentiment ca a pus mana , pipait , a probat ....dar nu i-a placut , asa ca a revenit la planurile lui de viitor : America , Yale sau ce-o mai fi pe acolo....si daca nu se poate merge si Oxford , chit ca-i mai aproape de casa si ajung mai rapid la el...
Asa ca nush ce sa spun...In primul rand NU UITA ca si tu ai avut 12 ani jumate , e important...incearca sa iti amintesti cum a fost cand tu ai avut primii fluturasi in stomac incearca sa discuti acest tablou si cu sotul tau , cum a fost la el prima iubire...asa o sa va reamintiti si poate ca nu vei mai judeca asa aspru reactia lui Andrei...Nu fi egoista si nu il mai sufoca atata...e baiat , o data si o data tot va pleca la fete , ce naiba?O sa stai la curul lui?Ok,nu sari cu gura , are numai 12 ani jumate...este oleaca mai devreme decat era pe vremea ta sau a mea....dar daca te linisteste cu ceva , afla ca primul meu prieten cu care m-am pupat in gura , l-am avut la 13 ani si era in clasa a XII-a si eu intr-a VII-a...Tin minte asta clar , ca in iarna l-am cunoscut si in vara l-o luat la armata si imi trimitea cate 2-3 scrisori pe zi...
Hai , tu Dana , ca nu e dracul asa negru...o venit etapa din viata cu hormonii zburataciti precum miscarea browiniana...si cu primavara si soare...pana la vacanta mare uita...poate si mai repede...Iubirile astea nevinovate vin precum basinile , sti?Le simtit , stau in cur , le ti cat le ti....si cand simtit ca pocnesti...bum , a plecat bomba !
La dansuri ati mers , ati inceput?Da-i preocupare extra...daca mai poti si mai vrea...il tine ocupat... Te pup fata draga! Nu mai dispera...bucura-te de primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

raportez si eu un gat in pioneze, o durere in tot corpu si un inceput de bahaiala, asta doar pentru ca cateva zile o fost soare si am iesit si io la tricou, alergat si zbenguit cu fiu-miu pe coclauri si acu trag ponoasele

Ano, am omis sa pun poza cu www.3plains.com/uploads/image/wallpapers/ocean-wallpaper-3.jpg" target="_blank">plaja mea persoana asta ca sa intelegi de ce piscina e asa mica
Maria,

ma duc sa-mi fac un ceai si sa ma bag sub plapuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

am omis sa pun poza cu www.3plains.com/uploads/image/wallpapers/ocean-wallpaper-3.jpg" target="_blank">plaja mea persoana ...

Silvana, dau un ceai si un sirop bun pentru gat pentru o zi pe plaja aia a ta personala

pe la 14 ani imi pandeam pe geam vecinul de scara (mai mare cu vreo 4 ani) pentru care facusem o adevarata pasiune si cand intra in scara faceam sa ne intalnim 'accidental'...sigur ca fastaceala era imensa incat nici ziua buna nu mai eram in stare sa scot pe gura.
ce vremuri faine cand esti cu fluturasii in stomac :)

Dana, la ce vremuri traim, ia partea buna: 'e indragostit de o fetita' trebuie sa fii tare mandra, devine barbat adevarat...ca mama de baiat cred ca-i mandrie foarte mare asta

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata zuzelor

maria sa iau partea buna? daa bine zici , da crezi ca poci , offfff .... ooo da sa vezi ca nu-i singura care-i face curte ... greu e cu fetele astea

ana fain de tine ca nu ai astfel de probleme .... felicitari lui Alex pentru gandurile lui Oxford etc .... e tare serios copilu asta si matur in acelasi timp ....

ce sa va mai zic ???
mariaa porodicea ce mai face ce mai zice ?
ana Luanuta mai merge la dans ???

Geta nu mai zici nimic /?? m-am obisnuit sa incep ziua citind mesajul tau ... unde esti??? hai la raport

anda piduk ce mai face ???

silvana cum e vremea la voi ? vin si io la piscina

danitin te-ai mai linistit?

deya care mai e starea de spirit la voi ???

vikip ce mai gatesti???

doris ines ce mai face ???

aiduk pup foca mica si frumoasa

mihi pup roza frumoasa foc

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Dana, ce sa-ti zic eu, mamica de fetita de 6 ani pe care fiica a expediat-o din camera in timpul intalnirii de Sf Valentin, cu prietenul de 8 ani??? Politica mea e sa las lucrurile sa curga de la sine, oricum la un moment dat se vor intampla toate, iar daca varsta e mai frageda decat a noastra, e discutabil. Io m-am sarutat prima data cu un baiat in clasa a sasea, si nici nu-mi placea de el, vroiam doar sa vad cum e Si am trecut si prin experienta ca mama sa nu fie de acord cu alesul inimii ... rezultatul a fost ca m-am casatorit cu acelasi, dar nu la 24 (eram prieteni de la 18) ci la 29, dupa incurcaturi telenovelistice si tot am impresia ca-s ramasa oarecum in urma cu familia, adica si casa, si copilul si tot au venit un pic mai tarzior decat la restul lumii ...

Ana, pai dac-mi dai mie consultatii gratuite de pisicologie, nu prea o sa ai profit ... risti sa inghit juma din timp.

Da, Getutzo, chiar, pe unde esti? Am ramas fara cafeaua de dimineata..

Silva, imi pare rau ca esti bolnavioara, dar la jacuzzi tot nu renunt. Fa-i si lui loc intr-un colt de plaja, ca-mi place de ma topesc ...

Mariuca, pup podorice, pe tine si astept povesti primavaresti din gradina ta minunata...

Dorisake, ce mai zici, ce mai faci, nu uita ca mi-ai promis ceva ...

Va las, sunt inca la lucru, mai am ceva treaba. Duminica sarbatorim spiridusul la ziua de nume - o cheama si Florina, si sper sa avem timp fain sa putem iesi la cautza.

ATENTIE!!! Pe maine cica se anunta furtuna. Asigurati usi, ferestre, jardiniere si nu plecati fara umbrela.

Aaa, si inca ceva, seara e sarbatoreste Ora Pamantului in Piata Unirii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

special pentru Danutza un jacuzzi vineeeee

azi ma simt mai bine ca ieri fiu-miu m-o tratat cu portocale "manca ca are vitamina C si o sa te simti mai bine" ...

Ca tot veni vorba de prima iubire, la mine o fost cand eram in clasa a III-a, deci 10 ani ioiiiiii si era asa frumos, tot cu el am experimentat si primul sarut , "relatia" o durat cativa ani buni, in jur de 4, ai mei in prima faza faceau misto de mine dupa care m-au lasat in voie, niciodata nu mi-au interzis ceva dar nici n-am avut o relatie dischisa cu nici unu dintre ei, am facut cam ce am crezut eu ca e bine (acu in schimb cu maica-mea discut vrute si nevrute, ceea ce ar fi trebui sa faca acu mai bine de 15 ani).
Ce fac eu cu fiu-miu acu? Incerc sa-i fiu aproape, suntem prieteni, are incredere in mine si eu am incredere in el, in general ii sugerez ce ar trebui facut dupa care il las pe el sa aleaga.

noapte buna si vise colarate sa aveti

Mergi la inceput