Si eu ma bucur ca se pastreaza sarbatoarea Martisorului, chiar ma uitam zilele trecute prin oras, era tare frumos, mai toata lumea avea in mana un buchet de flori, o punguta de cadouri... Am primit si eu de la colegi, prieteni, rude tot felul de martisoare, cadouri, flori (chiar si mici ghivece cu flori), dulciuri. Casa e plina de flori si biroul la fel (ieri n-am fost la serviciu si azi am gasit biroul incarcat cu tot felul de surprize ).
E un obicei tare frumos, si imi plac mult si targurile care se organizeaza aproape toata luna, mai ales cel de la Muzeul Taranului. In curand vor veni 8 martie si mucenicii (eu deja am mancat, mama stie cat de mult imi plac si a facut in avanpremiera ).
O primavara frumoasa tuturor!
Am primit martisoare de la colegi, iar eu pe 1 Martie am stat cu martisorul in piept- acum mi-am oprit doar un snurulet la mana. Fata mea a primit de la colegii "aia mari" de la gradinita( ea e la grupa mica si am inteles ca baietii de la grupa mare si de la after scool le-au dat la toate fetele martisoare). Educatoarelor le-am dus ghiocei pe 1 prinsi cu snurulet alb-rosu!
Mie imi place de cand incepe agitatia cu tarabele pline de flori si de martisoare....e semn ca vine primavara :)!
Mami de Maria (noiembrie 2006) si din nou cu burtika
!!
Da. Am primit, am oferit si mai presus de toate am organizat un targ cu martisoare exclusiv traditionale poze aici