Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(32)
Raspunsuri - Pagina 15
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia ghici unde sunt raluci, pana la urma, l-am imbracat in fleece..fara cosmonaut....clar se cocea saracu' copil ......iar eu mi-amluat un d'ala de stofa, pt primavara/toamna (ce explicativa am fost Camy, mersic...m-am lamurit ..cred ca o sa abordez si eu tema diversificarii cu pediatra, cand va veni saptamana asta. ah, si a luat hazbandu' vaccinul...de la tei, evident ...prima intrebare pe care i-am pus-o "a fost rece?"...la care el - "vaccinul, da...cutia, nu" |
esti pe telefon in parc
Poze BUBU
raluci_b spune:
citat din mesajul lui shtephy Fetele mele dragi va multumim mult pentru aprecieri si comentarii ,m-au emotionat foarte mult si m-au uns la suflet. Lavi,Ancutza,Diana,Marga,Moni,Natalia, Raluca ,Lili ,Camy ,Tinonino m-ati facut sa zambesc si sa fiu tare mandra de piticutii mei dragi. [ Raluci ,multu de urari.Bubu cum mai este? Ma bucur ca l-ai mai dezbracat ,la voi cred ca e mult mai cald decat in Brasov.Eu in ultimile zile l-am scos afara imbracat asa :body maieu,dres ,blugisori dublati ,o bluzita subtire de bbc cu maneca lunga ,puloveras ,geaca si caciula.Apropo trebuie neaparat sa imi iau o caciulita mai subtirica.15 grade nu cred ca au fost la noi pana acum si in plus tot adie sau chiar bate vantul. Eu zic ca-i ok imbracat asa si raceala lui nu are legatura cu modul in care e imbracat ,ci e mostenita de la sora-sa. |
sarumana de intrebare, mai bine sa zicem nu-l mai aspir asa des, dim si seara si am ramas doar cu eferalgan doar seara, iar apa de mare de la humex este super tare curata ff bine
bubu este inca afara, il cam doare burta vad, deci fasolea pasta nu buna
Poze BUBU
krelia spune:
raluci..mai rau.....sunt cu laptopul ..mai am cam 50 min de "bacterie" si p'orma...pa....tre sa ma plimb, ca-mi ingheata nasu' pe banca ....spatele meu si fata lui tzutzupid sunt calde
se uita astia ca la urs la mine ...ce-or zice....moooaaaammmmmaaaa...ce femeie...si in parc lucreaza
si ma delectez cu commenturile voastre, fetelor, de la pozuci ..saar'naaaa
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
raluci_b spune:
citat din mesajul lui krelia raluci..mai rau.....sunt cu laptopul ..mai am cam 50 min de "bacterie" si p'orma...pa....tre sa ma plimb, ca-mi ingheata nasu' pe banca ....spatele meu si fata lui tzutzupid sunt calde se uita astia ca la urs la mine ...ce-or zice....moooaaaammmmm...ce femeie...si in parc lucreaza si ma delectez cu commenturile voastre, fetelor, de la pozuci ..saar'naaaa |
pe aici este schiloada miscarea asa ca da-ti drumul la un film
Poze BUBU
A_driana spune:
ionela, cred ca ii groaznic prin ce treceti voi...sa va dea D-zeu putere sa mergeti inainte
lidia frumoasa conversatia din burtica
miany, multumesc, si da, stiu ca bebeii nostri au acelasi nume...initial noi am vrut doar david, nicicum n-am vrut 2 nume...dar daca comoara mea a vrut sa vina pe lume de sfantul andrei, am zis ca totusi ii punem si andrei
plateea, sa stii ca deja am sarit in cutia de redigest, sper sa fie bine, sunt f optimista, sper sa nu ma dezumfle o criza
toata ziua ne-am plimbat, o vreme superba, f cald...dupamasa mergem la pediatru, sper sa venim doar cu vesti bune
A_driana, de David-Andrei
cristina_boc spune:
Am intrat sa va salutam si noi,
Acum am venit de afara si printul meu doarme. Astazi l-am alaptat in parculet (eram singura), doar blocuri in jur.
Ascultand cutiutele muzicale am gasit si eu un cantec cu degetele care nu cred ca s-a spus:
Ne jucam, ne jucam, cu degetul mare ne jucam,
Cand degetul mare a obosit, aratatorul a si sosit.
Ne jucam, ne jucam, cu aratatorul ne jucam,
Cand aratatorul a obosit, mijlociul a si sosit.
Ne jucam, ne jucam, cu mijlociul ne jucam,
Cand mijlociul a obosit, inelarul a si sosit.
Ne jucam, ne jucam, cu inelarul ne jucam,
Cand inelarul a obosit, degetul mic a si sosit.
Ne jucam, ne jucam, cu degetul mic noi ne jucam,
Cand degetul mic a obosit, copilasul a adormit.
s-a si trezit printisorul meu...
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean
shtephy spune:
Raluci daca-l mai aspiri doar de doua ori pe zi e bine.Oricum mucii trec de tot tare greu.Cat despre burtica ,imi pare rau
Kreliutz asa ,asa stai cu laptopu'-n parc
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
shtephy spune:
Cristina_boc super ca ti-ai facut curaj sa alaptezi in parc.La inceput e mai greu ,apoi o sa ti se para foarte normal.
Cantecelul ,da este foarte dragut.
Cred ca toate sunteti la plimbare ,noi nu am iesit
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
dymomo77 spune:
Fetele eu ieri am fost in deja celebrul pe aici puseu de mutenie(acu nu stiu cui trebuie sa ii platesc drepturi de autor pentru asta) asa ca v-am citit, am primit martisoarele si urarile voastre dar nu am fost in stare sa scriu. Asa ca va multumesc abia astazi si va urez la toate o primavara frumoasa alturi de fulgusorii si de sotii vostri si sa aveti parte numai de bucurii.
De ieri am ramas datoare cu un La multi ani pentru sarbatoritele noastre Broscuta si Cristinica si pentru azi la cat mai multe lunite fulgusorilor Iulian, David Andrei si David.
Simonette bine ai revenit alaturi de noi.
Monica imi pare tare rau de faza cu streptococul.Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca nu m-am procopsit cu el nici eu nici danut desi am nascut la aceeasi maternitate la care ai nascut si tu si Lalu. Iti tin pumnii sa scapi cat mai usor de el.
Strumfy eu lui Danut i-am dat Calcium in decembrie asa ca sincer nu imi aduc aminte de unde l-am cumparat. Parca de la un magazin Catena de langa Hala dar nu mai stiu sigur. Oricum eu iti recomand sa cauti la farmacia din Carrefour din baza 3(Help Net) sau la farmacia Spitalului Sf Maria(e ff bine aprovizionata pt copii).
Ionela tare ma intristeaza pe mine vestile astea care oti rastoarna lumea pe dos. Sa dea domnul sa se poata trata si sa fie alaturi de cei dragi cat mai mult timp. Eu am avut un coleg la MRU de vreo 55 de ani care mi-a facut dosarul la angajare si care(Dumnezeu sa il ierte ca nu mai e printre noi) a suferit de asa ceva. Si avea un umor profund, vorbea in rime, ce mai era un dulce si de fiecare data cand ne intalneam imi lumina ziua. Unde mai pui ca sotia era medic si avea un stil de viata f sanatos( la serviciu manca doar fructe, lucra fie vara fie iarna cu geamul deschis si zilnic indiferent de vreme venea si pleca de la serviciu pe jos-din Podu de Fier pana in Copou). Asa ca boala nu alege si uneori ii atinge chiar pe cei mai buni.
Despre legumele din piata no coment. Eu am fost in mare dilema cand am inceput sa ii dau lui Danut morcov cu carne. Dupa multe framantari am ales morcovul din supermarket pentru ca a macar daca au nitrati au intr-o cantitate controlata. Eu aveam o colega de borou care era de la tara din jud BT si s-a dus vara trecuta la mama ei sa isi aduca legume. A intrat in gradina si s-a apucat de cules rosii, ardei, vinete etc dupa care fericita si-a intrebat mama cum de are legume asa frumoase si femeia i-a zis vesela ca a pus si ea azotat, ce numai vecinu sa aiba productie buna... Partea mai proasta e ca nici nu stiu cat sa puna si toarna cu sacul... ca sa fie. Va dati seama ce fac cei care cresc legume pt comercializare daca cei ce o fac pt familie fac asa ceva... Eu sper sa mai planteze al meu tata cate ceva la buneca mea in gradina ca sa am ce sa ii dau lui Danut.
Noi azi am fost din nou la control la inimioara si sant precum vorba aia "plecat bou venit vaca". Danut a urlat toata ecografia(vreo 20 de minute) ca din gura de sarpe de se inegrise la fata. Doctorul a zis ca fata de ecografia de la 1 luna nu sunt modificari(lucru care e de bine) si ca ne mai asteapta la un control peste 6 luni sa vedem cum sta treaba dar atunci obligatoriu il sedam ca sa vada ce are de vazut. Asa ca am luat rezultatul, plus cel de data trecuta, copchilul urlator si am plecat acasa. Sotul a "fugit" la scarbiciu ca avea ore de la 14 si eu ajunsa acasa nu am ce face si compar rezultatele si stupoare, alea de azi sunt mai proaste decat alea de acu o luna, adica are canalele mai deschise in loc sa fie mai inchise. Acuma chiar ca nu stiu ce sa mai fac...
mami fericit de Dan Mihail
krelia spune:
A_driana - succes la pediatru!
cristina - foarte tare! (cu alaptatul) (pai, daca i s-a facut foame, doar nu era sa lasi copilul nemancat, nu?..e si el om, vorba aia )
stephy, amr - 25 de minutele
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali