Aspirante cu vechime "medie" (48)
Raspunsuri - Pagina 12
vrmoana spune:
Salut gagici,
Ia uite la ele ca de ieri n-au mai scris nimic. Rusinica.
Eu am fost la Bucuresti ieri la monitorizare. Am 3 foliculi babani, unul chiar de 19 mm in z11, dar din pacate sunt pe stanga unde trompa nu e buna. Pe dreptul am un singur folicul amarat de 14/12mm. Maine dimineata merg din nou ca sa vedem cum stam. Dar sigur dominant va ramane cel de pe ovarul stang. 
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
Neatza,
Nu vreti sa scrieti deloc, deloc.
Va las coffee 

.
Am plecat spre Bucuresti.
Va pup
oana
vrmoana spune:
Maaaaaama nu-mi vine sa cred ca n-ati scris nici macar un rand toata ziua.
Nu mai scriu ce am facut la doctor.
Am mai zis eu ca subiectul asta va fi lasat in parasire. ![]()
oana
CrisaS spune:
PAI CE SA SCRIEM FATO SUNTEM OCUPATE CU NEGRII DE PE PLANTATIE!!!
VREM FIAT SAU TRABANT CE-OR DA AIA!
BAFTA CU FOLICULUL!
CINE STIE!
SI EU AM AVUT PERIPETII CU ANALIZELE...MELE..V-AM ZIS CA MI-AM FACUT HORMONUL ALA CARE ARATA REZERVA OVARIANA..AM 1.6 ..MAXIN E 3.9..DECI M-AM UITAT PE NET SI CICA 1.6 INTRA IN INTERVALUL NORMAL.
MA ROG DUMNEZEU CU MILA.
CU CELALALT ..IN LOC SA-MI FACA ANTISPERMATIC ANTIBODY , IDIOTII MI-AU FACUT UN TEST CARE E PENTRU HEPATITA...AM FACT UN SCANDAL..LE-AM ZIS CA NU SUNT IDIOATA SI SA SE DUCA DRACU CU LABORATORUL LOR!!!
CULMEA E CA SI-AU TAIAT CRACA DE SUB PICIOARE CA LE DADEAM SANGE ACUMA LA REVEDERE...NU MAI VAD NICI UN SANGE.
DANA,FETELE? ANCA? ARDE? PE UNDE UMBLATI?
OANA MAINE SA-MI SPUI CE SURPRIZA AI!
VA PUP..SI DANA LASA-MI LINK SA TE PUP SI PE TINE!!!!
VA PUP
PA PA
CRISOIU
http://lt1f.lilypie.com/CuqKm4.png
arde2010 spune:
Buna seara!
Probabil ca nu e nimeni sa imi raspunda,dar am intrat ca sa mai stiti si de mine!
Am in continuare saptamani agitate la serviciu,asa ca reusesc din ce in ce mai putin sa ma odihnesc, daramite sa vad calculatorul...
Asa ca azi facui toata curatenia pentru Paste intr-o singura zi pentru ca nu mai am cand sa ma ocup de ea; maine sopinguim pentru masa si uite asa gata Pastele... apoi... ce-o vrea Dumnezeu.
Poate la vara mi-oi face si eu afurisita aia de laparoscopie si ma apuc de facut copii ca sa mai stau si degeaba... NOT!!!![]()
![]()
Va pup! Mai intru cand prind un moment!
Oanooooooooo eu vreau sa povestesti!!! Altfel nu te mai votez!!! 
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudela Va pupacesc si eu!Si va invit la o cafeluta aburinda... ![]() POVESTEA MIRUNEI |
Neatza Claudela,
Multumim pentru cafea.
Arde tu sa votezi fata acolo in continuare.
Crisa
Le-am dat de lucru la negrii. oana
vrmoana spune:
Daca nu facem copii macar sa ne ocupam si noi timpul cu ceva.
Eu oricum sunt acum in asteptare. Sambata seara s-au spart uriasii mei de 22 mm. Vineri am facut Pregnylul.
oana
arde2010 spune:
Buna ziua gagici!
Iaca si io!
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png