LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**168**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Kea, poza de la papucei am pus-o mai sus

Ianis are niste ghetute imblanite de iarna inalte pe glezna, dar l-am incaltat de putine ori mai mult asa, sa-i tina cald la picioruse, dar cand a dat gerul am trecut la combinezon. Iar acum s-a schimbat placa, cand iesim afara, n-are stare sa stea in carucior/marsupiu/brate, vede alti copilasi alergand si scanceste ca vrea si el pe jos, sa comunice si sa se joace cu ei. De aia m-am grabit sa-i iau o incaltaminte in care sa si poata merge, ca sa scapam amandoi de frustrare, el ca n-are voie pe jos, eu ca-l chinui.

Eu initial ma gandeam sa dau o raita prin pavilioul H, magazinul Unirii la Ortopedia si alte magazine specializate, dar astazi daca tot am ajuns prin zona Auchan, nu m-am putut abtine si le-am luat pe cele de la Deichmann. Au mai multe modele si marimi (incepand de la 18, eu i-am luat 21, mai mare cu o marime, ca sa-i fie bune toata primavara). Si nici nu sint foarte scumpe, eu ma pregatisem cu vreo 300 RON

Foarte faine jucariile lui Keutu Nu stiu daca are rost sa mai dai atatia bani pe masuta Chicco, mai ales ca are deja un centru de activitati asemanator si atatea alte jucarii care inca sint interesante.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Pisigri&Kea hai ca sunteti simpatice cu incaltatul. Si al meu urla cand il incalt, asta daca nu reusesc sa-i distrag cumva atentia. Afara n-are ce face, ca nu-l las sa se puna in kur si oricum is multe kestii interesante, dar in casa adeseori se pune in fund si trage tacticos de adidasi. Io am fost fortata de imprejurari sa il incalt, ca nu aveam covoare in casa si am un hol luuung, de vreo 10m, care e numai bun de patrulat si e pavat cu gresie de-aia lucioasa si rece. Si cand l-am pus in premergator, na, ala aluneca mai bine pe gresie decat pe covoare, asa ca am amanat operatiunea cu traversa pana cand a inceput gandacul sa umble.

Ela nu-mi dau seama cat is de inalti papuceii aia, ii tin si glezna?

Azi asa mi s-a strans inima... A fost prima data cand am mers de mana pe alei (bineinteles ca fiu-meu a si incasat un kk de caine, tre' sa-l pun sa traga loz). Pana acum il duceam pana la locul de joaca in brate, dar azi l-am pus pe jos si pe alee... Si eram asa mandra ca merg cu fiul meu de mana... Am urmarit niste copii care se dadeau cu scripetele si se catzarau in copac, va dati seama ca in curand o sa faca si ai nosti boacane de-alea?

Si mi-am adus aminte de intrebarea lui Niko cu baltile, daca o sa ii lasam sa tropaie prin balti. Io l-am lasat deja. Bine, nu cat ar fi vrut el, dar l-am lasat sa testeze balta.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Sper ca ti-ai luat bilet la super bingo,daca Cristian al nostru a incasat kk de catzel castigi siguuuuuuuuur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Rodica, cred ca al doilea link pus de Bianca e mai bun. Io as masura cu cm talpa piticului si m-as duce cu cm la cumparaturi.

Da, traim pe picior mare da' sa nu-i spui lui tat-sau ca iar ma ia la intrebari cu ce baschetbalist l-am facut. Tati poarta 40.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

MONNVAS nu ii spunem , ca doar am si eu exemplul clar,Andrei al meu cu ochii albastrii iar noi amandoi cu ochii caprui,dar am scaparea...mama are ochii albastrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 180882 spune:

VAI FETE....SUNT F STRESATA INCAT AM PLASAT MES LA PRIMA PAGINA ....IN FINE!
AM O PROBLEMA ......DIA ARE FEBRA 37,9 SI DIAREE.
CUM SA O AJUT? E F MARAITA........ARE ERUPTIE DAR SURPRIZA......E MASELUTA!AVEM 6 DINTISORI DAR PANA AZI NU AM AVUT PROBLEME DE GENUL.
NOVUS......SIGUR NE-AM VAZUT,SEARA DUPA CE AI NASCUT AM FOST LA VOI IN T.I SI M-ATI INCURAJAT CA E O OPERATIE USOARA.DACA NU MA IN SEL AI NASCUT CU DR STANESCU SI AI IESIT DIN SALA RAZAND SI SALUTANDU-TI GALERIA.POZE NU MA PRICEP SA VA PUN DAR VA RECOMAND http://geaninapetric.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Da, corespunde cu rigla Biancai, am exemplarul chiar langa mine, care incearca sa tasteze si el, marimea 20, si eu i-am luat 21.

La magazin pur si simplu l-am incaltat in vreo 3 modele diferite, si am defilat pe acolo, in care s-a simtit cel mai bine si mergea cel mai lejer, pe aceia i-am cumparat. Am avut grija ca intre degetele si capatul pantofului sa mai ramana spatiu cam un deget, sa-i mai vina totusi 3 luni de zile.

Rodica, pe acestia am dat 79 RON, erau si la 69, si la 129, dar nu pretul conteaza, ci faptul ca nu-si deformeaza mersul/piciorul etc.

Monnvas, pantofiorii astia vin fix pana la glezna, deasupra gleznei erau ori ghete de iarna, ori cizmulite de fete, ori sandale, ori adidasi. Lui taica-si tare i-au placut adidasii, a zis ca pentru el adult n-a gasit Adidas asa misto, dar aveau talpa mai rigida si Ianis pasea in ei ca un elefant

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

DRAGOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

ILINCAiti doresc multa putere sa treci peste zilele aste cat mai bine. Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ELA,

Am trecut bine de prima baita in cada. S-a speriat la inceput, apoi a fost ok ,era super fericita, apoi am avut un incident, ca s-a intors brusc si a alunecat (iesise putin in afara covorasului anti-derapant) si a picat la fund. S-a speriat si a inceput concertul, dar am mai stat in cada si am reusit din nou sa ne distram, ca sa nu ramana cu frica. Pana la urma am scos-o cu japca, nu mai vroia afara

Am observat ca am un copil fricos, sau ca sa spun mai frumos, precaut. Nu merge decat de ambele maini, e f prevazatoare in orice miscare face, chiar stangace as spune, hamul nici sa nu il vada, cum incerci sa o lasi prinsa in el sa mearga se lasa in jos si maraie; in leagan sta super teapana si nu vrea sa se tina, plange sa o dau jos, dar cand e la mine in brate si ne dam rade de mama focului; in tobogan nu a vrut, cum a simtit ca aluneca l-a luat pe taica-su de haina si nici ca i-a dat drumul. O putea fi indreptata in vreun fel frica asta, ca nu as vrea sa fie un copil excesiv de timid si temator

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Bianca, Pisik, multumesc! M-am lamurit!
Ela, am vazut pana la urma pantofiorii, dar am uitat sa zic.

Am uitat sa va zic, am citit intr-o revista ca un medic recomanda ca la copiii mici sa le cumperi pantofii astfel: iei talpita aia din pantof, pui pe talpa copilului si compari.
Si al meu da cu capul de perete, de canapea, de picioarele noastre sau a diverselor persoane din salile de asteptare de la dr., de geamul de la usa de la balcon...

Vroiam sa va intreb cum va descurcati cu prizele. Vreau sa zic mai intai ca sunt protejate, mi-am bagat si eu degetele ca sa fiu sigura, daaaar trebuie sa invatam ca nu e voie, nu? Eu zic nu, el da sa plece, dar imediat se intoarce si pana sa apuc eu sa deschid gura si-a bagat degetele acolo. Catodata ma asculta si pleaca mai departe, dar mai facem si pe dos. Si daca zic nu in timp ce isi invarte degetele prin priza, iar el nu pare deranjat de bruiajul sonor, il iau de acolo si atunci se pune pe marait si dat din picioare. Cateva secunde, nu-l tine mult, dar ne luptam cu asta. La voi cum e?

Mergi la inceput