LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**168**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Buna dimineata! Am avut o noapte S-a trezit Ina din 2 in 2 ore...

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

La noi singurul mod de a o intarca este cel brusc...nu stiu cat de buna este ca metoda( deja am niste bombe de sani) dar inapoi nu mai dau.

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni

Ai vorbit cu ginecologul sa iti dea Dostinex sau alceva? Sanii trebuie sa ii tii legati cat mai stans si sa pui comprese reci. Eu am avut (nu acum, la mastite)o punga cu ser pentru perfuzii pe care o puneam in congelator apoi pe tzatza cu gogoloaie si era mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

carmenada sa va fie de bine intarcarea. ati intrat intr-o alta etapa.

legat de concediu: spune-i sotului ca se pot face concedii frumoase chiar si cu copilul. mai ales daca e mic. noi am fost in creta cu andrei cand avea 1 an si jumatate si a fost super. mai dormea seara in carucior, si noi stateam la terasa. am inchiriat o masina si am vizitat diverse locuri. e drept, ca daca am fi fost singuri am fi vizitat mai mult.
acum nu cred ca m-as mai simti atat de bine cu copii in concediu, pt ca andrei incepe sa semene cu "denis pericol public".

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Iti multumesc mult!
Cu concediul la noi este o alta discutie, avem in plan vacante cu Ina ...dar... genul de vacante pe care le avem noi inainte si dupa care tanjeste sotul, sunt imposibile cu copil- cel putin pana pe la 5 ani cand intelege si eventul poate incerca sa faca aceleasi activitati cu noi. Problema este ca eu una as renunta si as merge doar acolo unde pot lua si copilul dar, sotul vrea sa negocieze macar o iesire de 10 zile fara Ina... si chiar nu stiu daca pot sa-i ofer asta... pe de alta parte stiu ca l-as priva de niste activitati care chiar il fac fericit ... ma rog o sa vad eu...

Adica pe unde va duceati voi si acum nu puteti sa mergeti cu copilul. Si noi suntem cam in aceeasi oala dar cautam sa impacam si capra si varza.

Noi suntem pasionati, printre altele de scuba diving sotul are toate patalamalele pana la rescue si instructor- asta ca sa intelegi cat de mult iubeste chestia asta. O data pe an mergem la marea rosie pentru asta. sunt mai multe probleme: in primul rand ce fac cu copilul acolo in al doilea este periculos drumul pentru ca intotdeauna ultima parte a drumului am facut-o cu autobuzul local (in care eram singura femeie)cateva ore prin desert Deci nu se pune problema de a lua copilul. Poate cand va mai creste si va putea face cursurile de open water. Sau sa schimbam destinatia dar tot ramane intrebarea ce fac cu copilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Neata fetele!

Hai ca eu mi-am adus aminte ceva azi-noapte in legatura cu intarcatul. Am citit undeva pe net, cum ca ceaiul de salvie ar ajuta intarcatul, adica diminueaza productia pana la 0. Eu chiar am o cutie de ceai de salvie, pt cazuri extreme(rani in gura, afte etc.) si azi dimineata am citit prospectul si intr-adevar nu este recomandat in alaptare. Eu daca ar fi sa aleg intre pastile si ceai, as alege mai degraba ceaiul. Voi faceti acum ce credeti ca-i mai bine pt voi si bb.
la toate!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 7+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Magdy, sa fii sanatoasa sa ai o sarcina usoara si un copil minunat. Vin si eu cu recuperari din urma...Pana in octombrie sau saptembrie tot sa primesti mesaje de incurajare

Am fost azi cu raresu la dr...Surpriza...Nu are rosu in gat, nica la plamani, nici febra dar...totusi tuseste. Mai are cand si cand muci. Dr a zis ca cel mai probabil tusea se datoarea mucilor care se scurg spre laringe si el daca nu stie ca expectoreze asta se intampla se ineaca. Mi-a dat Eurespal si inca ceva picaturi de pus in nas. Asta e ... Eu in continuare in dau ceai de ceapa. O cana pe zi.

In rest, 10,3 kg. Grasun ghiocelul.

La vaccin vom merge dupa ce trece tusea. Mi-a propus ca ROR sa il facem de la Sanepid ca e acelasi cu cel din schema "de cumparat" (eu i-am facut toate vaccinurile cumparate pana acum). Sotul a inteles ca cel de luna viitoare va fi ROR si luna asta sa facem un vaccin Penta de la Sanepid. Uite asa ne-am dus boi si ne-am intors si mai boi...Ei, vom vedea ce vaccin vom face...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Magdy, sa fii sanatoasa sa ai o sarcina usoara si un copil minunat. Vin si eu cu recuperari din urma...Pana in octombrie sau saptembrie tot sa primesti mesaje de incurajare

Am fost azi cu raresu la dr...Surpriza...Nu are rosu in gat, nica la plamani, nici febra dar...totusi tuseste. Mai are cand si cand muci. Dr a zis ca cel mai probabil tusea se datoarea mucilor care se scurg spre laringe si el daca nu stie ca expectoreze asta se intampla se ineaca. Mi-a dat Eurespal si inca ceva picaturi de pus in nas. Asta e ... Eu in continuare in dau ceai de ceapa. O cana pe zi.

In rest, 10,3 kg. Grasun ghiocelul.

La vaccin vom merge dupa ce trece tusea. Mi-a propus ca ROR sa il facem de la Sanepid ca e acelasi cu cel din schema "de cumparat" (eu i-am facut toate vaccinurile cumparate pana acum). Sotul a inteles ca cel de luna viitoare va fi ROR si luna asta sa facem un vaccin Penta de la Sanepid. Uite asa ne-am dus boi si ne-am intors si mai boi...Ei, vom vedea ce vaccin vom face...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Penta este Infarix-cel putin asa stiu eu

RORu ala moca nu stiu cum se cheama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

LA MULTI ANI INDIANULUI! Sanatate multa si felicitari mamicii pentru cei 3 indieni frumosi.

Carmenada, eu am niste prieteni care au pplecat la scuba in Turcia cand fetita avea 8 luni si s-a descurcat pe acolo.

Spre deosebire de voi noi nu suntem cu scuba ci cu offroad-ul, desi iubim si apa, dar nu asta e important. Din cate am inteles eu din postarea ta voi mergeti cu avionul si apoi mijloacele de transport locale- din tari arabe (ma gandesc la autobuzul fara femei). Asta ma face sa cred ca mergeti prin Egipt. Spun asta pentru ca ma gandeam ca ati putea sa plecati cu masina voastra insa nu se poate cu ea prin Egipt. Teoretic se poate si prin Egipt insa trebuie CPD (carnet du passage), care la noi costa vreo 15000E+garantie imobiliara (in Germania e putin peste 500E). Se face un fel import a masinii in tara respectiva si primesti numere provizorii acolo- e o garantie ca nu iti vinzi masina.

O alta varianta ar fi un motorhome. Cand am fost prima data in MAroc, in vama, erau niste unii din Olanda care treceau si ei vama inspre Spania. Erau plecati de o luna. Ce mi s-a parut "ciudat" la acel moment a fost ca aveau 2 copii, unul de vreo 3 ani si altul care nu cred ca avea mai mult de 1 an si pe care mama lui il alapta.

Poate am zis numai balarii aici, dar imi dadeam si eu cu pararea din punctul meu de vedere= nu plec fara copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Flori si mersi de incurajari. De Pasti vin acasa, poate ne strangem din nou, ce zici? De data asta cu ghiocei mergareti si aparat foto nou ca sa fac si eu poze...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 7+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

hello fetelor.
magda ce bine ca veniti acasa in romania, pana atunci scapam de problemele de sanatate se incalzestea afara si ne plimbam....plimbam de manutza cu cavalerii si domnisoarele

www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput

ma bag sa fac capitol nou. o tzara de rabdare va rog

Mergi la inceput

pana atunci , votati, votati si iar votati

Mergi la inceput