Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

seara buna si de la noi!

multumim de aprecieri, ne-ati flatat

strunfita, abia astept sa o vad si pe Maya la fel si sa accepte suzeta; i-am dat-o si eu astazi, o analiza intre manute ca o opera de arta si o mesteca intre dinti
alynta, cu mare placere as veni,dar sambata seara am rezervat la rest chinezesc un separeu de 8 Martie si o sa ne trezim tarziu duminica si apoi fug la Vaslui ca pe 3 e ziua mamei mele si merg duminica sa o pup si sa-i dau un buchet frumos de flori; chiar regret nespus ca nu pot veni, mai ales ca pe mamici de Iasi le mai citesc; distractie placuta si ma gandesc la voi; unde e intalnirea si la ce ora?
raluca, o gramada de probleme aveti si voi,angajati pe altcineva
maria, felicitari pentru sevici si ca le poti face pe toate si mai ales sa mergi si la serv dupa nopti nedormite- in poza aceea am umblat un pic la contraste am facut culorile mai puternice, multumim de aprecieri

Am fost in vizita la nanutii Mayei si am ajuns la 23 acasa; a adormit in masina si apoi si-a continuat somnul numai ca ma strange in spate cand stiu ca nu i-am facut igiena si nu am schimbat-o decat de pantalonasi, e in body-ul de peste zi si eu mereu o schimb seara, dar vorba lui Radu "nu mai tine ea minte"

apropo de soti:sotul meu e la intensa cura de slabire, alearga seara, merge la fotbal acum vrea si impachetari, a slabit 17 kg si mai vrea si cand vad ce "alura de atlet" isi face ma apuca gelozia; la mine vai de parul meu, de unghiile mele, de tenul meu, de corpul!!!! meu, sunt egoista,nu? sunt mandra de el, dar abia astept sa ma apuc si eu si sa am timp de mine; el nu prea a fost de acord cu orele la facultate, mi-a zis"dc nu stai cu Maya" caci el trebuie sa stea cat sunt plecata si cand i-am zis de bani el:"nu a fost vb de bani, ci sa te deconectezi sa mai fii in sistem", am murit de nervi......nu se poate acomoda sa stea 4-5 ore cu ea deloc, o alinta si o pupaceste sis e topeste cand se uita la ea dar cand e mofturici,nani,papa:"Laura.......vinoooo",ata este

apropo ce experienta am avut in seara aceasta cand a venit Radu de la serv: a luat-o in brate si de obicei eu can ii zic"hai la mami hai hai" ea intinde manutzele si vine toata la mine, dar in seara aceasta cand ii ziceam il strangea pe tat'su mai tare de gat si se ascundea in umerii lui semn ca nici nu vrea sa o ating...si chiuia toata si radea de bucurie...ziceti si voi....si nu-l vazuse de 24 de ore, na cultura....

gata pupici merg sa fac un dus si nani

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Alynta, merci ca m-ai informat, unde si la ce ora, vb Laurei? as incerca, desi naty e cam mofturoasa in preajma strainilor, asta de vreo saptamana si ceva...., dar macar 5 minute m-as opri parca

Ana, ce frumusel e cavalerul tau ...si ce masinuta faina are...ceva detalii despre ea?
merci de martisor!

Laurra, vazut pozici cu Maya, chiar mi-era dor s-o revad, nu s-a schimbat deloc, aceeasi dulcica grasunica...vad ca s-a recuperat bine si ma bucur!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
nu uitati sa ne votati! multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Hello!!
Iar am ajuns la albinute??
Am dat 2 ture pana sa va gasesc aici/

Sunt cam zombi asa ca nu apuc decat sa va urez

LA MULTI ANI!

Si va doresc o primavara frumoasa, multa sanatate la bb

Bine ai venit Mirga,...cam ce greutate are bb? Incearca sa faci mai multe exercitii cu el, flexeaza-i piciorusele, fa bicicleta si ceva abdomene. Poate e un pic mai lenes, ai incercat sa-l stimulezi cu jucarii interesante?

Al meu sta in motul patului si urla sa fie luat in brate, dar daca pun un mobil sau o telecomanda la 2 metri de el, ar lua-o la fuga spre ea.

Fetelor, cred ca pana dupa 12 nu o sa mai apuc sa trec pe aici decat tot in fuga. atunci termin si eu cu examenele (Btw Andata, nu stiu daca ti-am raspuns...ma fac inspector pentru securitate si sanatate in munca - fostul "protectia muncii" - si cadru tehnic psi, si daca am nintrat in hora...ma pregatesc pentru evaluare de mediu si calitate, dar dupa ce dorm vreo saptamana non-stop.)

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare fetelor
in week-end am fost iesiti, mi-am luat masina, acu revin.
laura, e superba maya in poza aia cu ochisorii ei albastri
carmina, ce misto merge micuta ta, bravo, f fain.
avem si noi ceva pzoe noi aici:
www.apha.shutterfly.com

Mergi la inceput

Ca am nevoie...va dati seama ca vedeam crucis azinoapte de am scris asa bazaconii...adica eu am cautat subiectul si nu-l gaseam, am inyttrat pe ultima pagina a celui dinainte si am avut impresia ca am ajuns la "clubul scutecelor" si apoi ma miram ca am ajuns la "albinute"?
Sunt de toata jena

Eniuei, o zi cat mai buna va doresc!

Despre noi nu prea am mari noutati...ca nu am mai ajuns sa il cantaresc-masor de...nu mai stiu cand mama denaturata ce sunt, ieri m-a sunat pediatra, dar eram in mijlocul unei intersectii si nu am putut vorbi, iar seara nu stiam ce sa fac mai intai.

Dar asta inseamna ca suntem bine, ca altfel ajungeam noi la doctorceea ce doresc la toata lumea

Doar dintii astia nesuferiti ne mai supara si nu ne lasa sa dormim noaptea, dar nu vor sa iasa odata, ne-am oprit la 2 de jos.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Alic, Lauraae inca in tratative! In principiu se vorbeste de vineri, pe la 17 la Alila! Sa vedem! Va trebui sa facem rezervare!

Am pus la semnatura povestea nasterii lui Matei! Daca va intereseaza!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Neata fetelor,
beau si eu cafelutza cu voi si cu bebeloiu pe picioare. Am avut o noapte chinuita de dintzosi dar asta este ne facem noi mari.
Am scris si aseara un mesaj lung cat o zi de post, dar din pacate mi s-a blocat calc si adio mesaj.
Mirga...bun venit la noi, si Amir al meu e mai catinel asa, cu dezvoltarea, comparativ cu alti bebei, dar nu-i bai ca asta nu are nici o relevanta, sti ce se spune, fiecare copil este unic.Acum eu am citit ca nu exista semne de alarma decat daca nu sta singurel in fundulet pana la 10 luni si daca nu se ridica, macar ajutat pana la 12 luni. De stat singur in fundulet el sta de la 6 luni si 1/2 , vad ca un pic mai greu merge cu ridicatul, cu un pic de sprijin se ridica fara proble dar singur nu prea ii iese, ajunge undeva pe la jumatate dupa care se duce pe o parte. Eu zic sa stai linistita si sa-l stimulezi cat mai mult. E greu sa nu faci comparatii dar cum iti spuneam viteza lor in dezvoltare de acum nu are nici o relevanta mai tarziu.
Fetelor multumesc pt sustinerea si sfaturile legate de mancare, sunt curioasa ce-mi va spune si pediatra astazi, dar m-am resemnat, in sensul ca asta este am nevoie de rabdare si incet, incet se face baiatul mare.
Apropo de mancare, voi vanata ati dat la bebei? ca nu stiu ce sa mai incerc, ma gandesc poate nimeresc ceva care sa-i placa catusi de putin

http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/Amir8Luni#

Mergi la inceput

Ganesha, eu stiam ca vanata e grea si pentru ficatul unui om mare (pentru al meu cel putin asa e) are multe seminte cu care nu stiu cum se impaca un bb si nici nu are un gust spectaculos de bun. Tu cum vroiai sa o prepari?

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

dicirstea...multam de raspuns. ma gandeam sa i-o fac la cuptor, si apoi crema cu un pic de laptic si un strop de ulei de masline, dar renunt, cred ca ai dreptate.
Nu stiu ce sa-i mai incerc

http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/Amir8Luni#

Mergi la inceput