Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Beca eu i-am facut de post, dar au iesit foarte buni!
Am pus:
faina-cam 1kg
drojdie
zahar-1 cana
corja de la o lamaie
apa calda
margarina-250grame
ulei -pentru desprins aluatul de pe maini si am framantat cu el la sfarsit aluatul
Am framantat si am lasat la crescut! I-am modelat in forma de "S" "8" "U" si "I"! Se fac impletituri ca la colacei! I-am asezat pe hartie de copt! I-am copt ca pe paine, cu cuptorul preincalzit! I-am uns inainte de a-i baga cu apa si zahar sa se rumeneasca frumos! Am facut sirop de apa cu zahar fiert(din ochi)! Cand i-am scos i-am trecut prin siropul ala cald, apoi imediat i-am uns cu un penson (din ala de dat vopseaua) cu miere de albine si apoi i-am trecut prin nuca macinata! Nuca am copt-o inainte ca e mai gustoasa! Daca nu ai nuca poti folosi nuca de cocos, dar nu vor iesi la fel de buni!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Laura sanatate la copil! Ingenioasa metoda cu florile! Mi se par scumpe aparatorile respective, mai ales daca ai mai multe plante, te ajunge "un pic"! Cred ca esti fresh dupa trezirea la 9!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

alyntasunt asa fresh incit deseara poate o pun de un viol la sot ca saracu de 1 luna e pe uscat
ai dreptate, ieftine nu sunt aparatorile pt flori; 12,50€ 3 bucati mai mici sau 2 bucati mai mari; dar toate chestile in genul asta sunt al naibe de scumpe..pe 1 chestie ca sa nu deschida
usile la dulapuri am dat 3€ (si astea sunt ale ietine, no name)..si mi-au trebuit ca. 10 bucati..si azi tre sa merg sa mai cumpar ca am uitat de dulapiorele din baie si din camera lui..deci sigur mai tre sa cumpar 5 bucati, ca deh..al meu e explorator nu gluma

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Beca eu i-am facut de post, dar au iesit foarte buni!
Am pus:
faina-cam 1kg
drojdie
zahar-1 cana
corja de la o lamaie
apa calda
margarina-250grame
ulei -pentru desprins aluatul de pe maini si am framantat cu el la sfarsit aluatul
Am framantat si am lasat la crescut! I-am modelat in forma de "S" "8" "U" si "I"! Se fac impletituri ca la colacei! I-am asezat pe hartie de copt! I-am copt ca pe paine, cu cuptorul preincalzit! I-am uns inainte de a-i baga cu apa si zahar sa se rumeneasca frumos! Am facut sirop de apa cu zahar fiert(din ochi)! Cand i-am scos i-am trecut prin siropul ala cald, apoi imediat i-am uns cu un penson (din ala de dat vopseaua) cu miere de albine si apoi i-am trecut prin nuca macinata! Nuca am copt-o inainte ca e mai gustoasa! Daca nu ai nuca poti folosi nuca de cocos, dar nu vor iesi la fel de buni!

imi curg balele

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Laura toti sunt exploratori la varsta asta! Mai inainte erau intr-un raft cu discuri de pick-up! Au scos cateva... Acum David il "alimenteaza" cu diverse de pe mobila!
Iti arunc tie sfintisori!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

beca,speram ca in toamna ne mutam adica in vara sa terminam cat putem pt mutat; s-au dus deja ffff multi bani....si mai avem de lucru; si maya nu a mai facut baie generala de 5 zile
alynta, in 10 min intra mama pe usa si nu o las nici sa se dezbrace sa treaca la sfinti
pup vine mama

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna fetelor.
Bebe Beca mi-ai cerut ceva date: am doi copii infiati, o fata de 6 ani si un bebe de 8.5 luni (la care nu am terminat inca adoptia). El e la noi din 01.09.2009 de cind avea 2 luni si un pic (e nascut pe 26.06.2009). E un baiat mincacios (nu acum ca ne ies dintisorii de sus) si cuminte, care doarme toata noaptea in patutul lui, f zimbaret si simpatic.
Nu am avut probleme majore cu el pina acum, dar de 2 zile sintem acasa ca avem infectie virala la un ochisor si facem si febra la greu din cauza dintilor, probabil.
E un pic mai lenes, nu se ridica in 4 labe, nu se tiriie, dar e f destept : daca e pe patura si vrea ceva jucarii trage patura pina le ajunge sau daca e pe covor se rostogoleste pina ajunge unde vrea. Nici de vorbit nu vorbeste in afara de "ababa" ("tata vine") si "aba" (tata) in rest bebelusisme.
Cam atit despre noi.

Va doresc tuturor o primavara insorita si sa va bucurati de copii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
N e iar caldut, nu i-am masurat temperatura dar a dormit si prost. si noi suntem la 2 somnicuri, el e matinal (6, chiar si inainte), asa ca primul e in jur de 9 jumate, al doilea in jur de 1 jumate. amandoua sunt de cate o ora jumate, plus sau minus. seara de la 7 jumate la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Wow, Mirga, toata admiratia. Sa-ti creasca copilasii mari si sanatosi, o sa o rugam pe Clody sa va bage in listuta. Cum ii chama pe copii? Cam cat dureaza procedurile de adoptie? Este fain ca ati putut lua un bebe atat de mic, stiam ca abia pe la 2 ani devin copilasii adoptabili.

Laura, saru'mana de link. Sambucus asta ce este? Tot un fel de oscillo? oare se gaseste si pe la noi?

Ganesha, imi pare rau pt accident. Cred ca ati tras o mare sperietura. Bine ca sunteti sanatosi.

Lauraa,
cam cati bani a inghitit casa pana acum? Avem si noi in plan...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

IOANA, sambucus e o planta/fruct, ceva de padure.

Mergi la inceput