"Dovlecei de sept-oct 2009 *95* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 12

liliac1 spune:
Mely ce simpatica esti tu cu avocado asta . Si sa stii ca si io-s la fel
. M-am dus, l-am pipait, l-am mirosit, l-am cantarit in palma, l-am pus in cos...si-apoi m-am razgandit. Am zis ca daca-i vreo porcarie ce aleg eu (ca nu ma pricep) si il arunc, apoi prind aversiune fata de el si nu ma mai ating in veci. L-am pus frumusel la loc pe raft
. Asa ca mi-am propus ca prima data cand o sa cumpar...sa ma duc cu cineva avizat
Moama ce bunatati gatesti tu acolo, fata draga! Bai, mi-era mai bine cand erai in sesiune..doar trebuia sa tin pumnii, sa zic o rugaciune...nu sa dau cu servetelele pe tastatura plina de bale . Deh, mi-s in etate...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri

mary_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina84 Ioi ce grasunel a fost Alexandru si tot un ftumos ![]() D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seamana cu ma-sa

P.S. la partea cu "grasunel" m-am referit

Mely ,

Astept primavara...

_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

anomis28 spune:
citat din mesajul lui mary_07 Anomis,uite aici ![]() ![]() Noapte buna celor care au plecat la somnic ![]() Liliacule, ![]() Mely , ![]() Astept primavara... ![]() _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Mely, multumesc frumos

Alex e un dulce, si a crescut asa de frumos

Hai ca mi-a mai venit inima la loc si piticu a mai luat una

anomis28 spune:
citat din mesajul lui liliac1 Seara buna, fetelor! Uite, Ralukule scriu acum special pentru tine ![]() ![]() ![]() prea tare raspunsul tau pentru vis-a vis de cine cu cine interfereaza ![]() Sunt nerecuperata, incerc sa mai arunc cate-un ochi din cand in cand pe la voi sa vad care-i atmosfera, ma prind pe parcurs ce si cum stau lucrurile, imi propun sa scriu cateceva...dar ziua asta ar trebui sa mai aiba macar vreo 4-5 ore-n plus ca sa fac majoritatea lucrurilor pe care mi le propun. Nu exagerez si spun ca as vrea sa le fac pe toate. Nici nu stiu ce sa spun mai intai si mai intai... techilo am vazut ca tu esti tare necajita cu mancatul bb-ilor. Iti dau o veste proasta, din pacate ![]() ![]() Cand nu mai poti sa strigi sa-ti mai dau solutii ![]() Oricum, te inteleg atat de bine si empatizez cu starea ta. Eu nu mi-am inchipuit sa existe copil care sa reziste 3 zile si sa nu ceara de mancare...dar EXISTA! Anomis de ce zici tu de Dinu ca e prea gras? ![]() mada orice-ar fi, ii doresc multa, multa sanatate tatalui tau. Sunt convinsa ca este un om minunat. Cu razatoarea de sticla...exact aia prezentata in link pe-aici o am si eu (si ea e 5 ron si io am dat 7,5 ![]() ![]() Oh, ma duc sa ma delectez cu niscaiva pozici de pe mail... Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Tare mult ma bucur sa te vad

Pentru toata nemancarea Andrei va papa Radulescu

liliac1 spune:
Lasa,Ralukule ca nu zice fata nik interesant. Doar am vrut asa, sa va dau binete, sa va spun vreo 2-3 vorbulite, sa nu credeti ca ma dau lovita-n aripioare...da' n-am timp, maica, n-am timp !
Va pupilez cu drag pe toate!
Ah, Nela deci te-ai dedat la papucei cu dejtele pe-afara Las ca vine si la noi vremea aia buna, cu 40'j de grade afara...sa vezi atunci trai pe vatrai
si-am sa ma duc sa-mi iau slapi de-aia, uite-asa, de-a naibii
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri

anomis28 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta anomis mai bine ar fi sa nu-mi placa sa fac ... of .. ca uite unde am ajuns .. ![]() Elena, mami de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nu te-ai ingrasat de la ce gastesti tu.
Tu gatesti bun

Ai facut doua fetite superbe

10 luni fiecare si de acolo ti se trage. E cu folos

anomis28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
inca una inainte sa fuuuuggg la plangaciosul papacios ![]() super pozicile! Anomis vezi ca scrie la poze: photofunia Noapte buna ![]() of si ce ciuda imi e ca acum am vazut aci jos ca a intrat Lili si nu mai apuc sa citesc ce zice... pupiiiicciii ca ma decade din rolul de fulga imediat Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Sar' mana

liliac1 spune:
citat din mesajul lui anomis28 Tare mult ma bucur sa te vad ![]() Pentru toata nemancarea Andrei va papa Radulescu ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mai, cand spui de-astea...baga si-un ptiu-ptiu, sa nu se deoache nu de alta dar mi-e frica de mor si eu cred in babisme de-astea

Eu recunosc ca asta a fost principalul motiv pentru care Radulescu a venit la distanta mare fata de Andra.
Si lasa-l pe Dinu in pace, nu-l pune de pe-acum la regim! Auzi la ea...ii dilueaza lapticul, ntz-ntz-ntz...
Liliana,

D'ale Andrei
Vremuri

mary_07 spune:
Anomis,serios,chiar n-are rost sa-ti mai faci ganduri,vei vedea ca odata ce va incepe sa fie mai activ,n-o sa mai fie asa dolofanel
Multumesc tuturor pt aprecierile la adresa puiutului meu cat si celor la adresa talentelor mele culinaresti
Liliacule,Calin e primu' care se bucura ca am terminat sesiunea cine il asteapta acum zi de zi cu bunatati care mai de care mai apetisante?
( a se citi salam ,branza,paine prajita
)
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

liliac1 spune:
Alea cu pozicile le-am exersat si eu...
Uitati aici: http://www.photofunia.com/
Gata, va pupacesc de noapte buna si pe dovlecei si pe mamici de dovlecei...inchideti ochisorii ca sting lumina!! Tzoc-tzoc
!
Noapte buna dovlecime!
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri