M-am hotarat..........adoptie(69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

danaionela, multumesc mult de tot.
m-am linistit.
o sa schimbam si noi adresa.
sper ca saptamana viitoare sa depunem dosarul.

o seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

soricica La fel a fost si situatia la noi, eu aveam adresa noua, sotul pe cea veche, ne-au sfatuit sa avem amandoi aceeasi adresa fiindca ar fi trebuie sa ne faca dosare separate( nu am inteles de ce? si cum) concluzia ca a schimbat sotul adresa.
Succes mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

buna fetelor.

noi suntem la inceput de drum,strangem actele pentru dosar.

intrebarea este pentru cele care se regasesc in situatia noastra sau detin informatii de genul acesta.

avem catel in casa...constituie o problema?

ma gandesc ca atunci cand vine in vizita de la asistenta sociala pentru evaluarea conditiilor sa nu fie o problema.

voi ce parere aveti. orice informatie mi-ar fi de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

casamihaela sa stii ca sunt ff multe fete aici pe forum care detin animalute si nu au fost probl la adoptie, printre care si eu, am un motan de 11 ani

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mihaela, nu va fi nicio problema.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaionela

Irina te rog sa-mi raspunzi daca stii. Certificatul trebuie eliberat numai de spitalele de stat, de unde apartii, sau pot sa-l iau si de la o policlinica privata care poate sa-mi elibereze acest certificat . AM inteles ca sectorul meu apartine de o policlinica de pe Eforie sau asa ceva.

Singurul lucru pe care ni l-au spus cei de la DPC legat de certificat a fost ca trebuie obligatoriu sa mergem la Gomoiu, deoarece de acolo apartinem cu sectorul si probabil ca numai acest spital e autorizat sa elibereze pentru sectorul meu.
Intreaba-i pe cei de la DPC care e spitalul unde tre sa mergeti.
Succes si daca mai ai intrebari, nu ezita sa spui.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

multumesc fetelor.
eu am stat cam o luna cu el dar mai mult nu s-a putut.
Concediu medical?? hmm..greu de tot la Bucuresti.Controale etc....
Sefii mei...aoleu pai la cata companie este am la sefi.....si sincer?au aflat insa nu au fost asa de sensibili...doar colegii ma inteleg si ma ajuta cand am nevoie sa plec mai devreme.
O sa incerc sa imi iau un CM acum in iunie si in rest mai vedem.
am cateva zile de Co dar vrem sa mergem si noi putin la mare putin la munte,ca doar s-a marit familia nu???
Alex nu e atasat de Buni cine stie ce, e speculant,si se rasfata dar mami si tati...va rog,pana aici!!!
La telefon plange sa vin acasa,acasa ma pupaaaa, aoleu Doamne cata iubire avem!!!
Va dati seama ca as sta cu el in fiecare clipa si la job stau ca pe ghimpi si imi vine sa fug acasa mereu.
La pauza de masa ma intalnesc cu buni si Alex in parc ca am jobul destul de aproape de casa si pot iesi ....stau cu ei ora de masa si gata! fug la job....uit sa si mananc de dragul lui......
By the way--- am slabit 3 kg. ...la cat fugim dupa el pe afara...maraton...
Desi am cearcane si sunt obosita ,ochii imi sclipesc de fericire.....
am avut un an greu dar am reusit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Simo se regaseste fericirea ta in fiecare cuvintel. Ma bucur sa vad ca esti fericita, implinita si-ti doresc sa nu-ti treaca niciodata aceasta euforie, e minunata

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

sorilea-asa este!!sunt happy happy....stii doar cat sufeream si cat m-am luptat cu sistemul asta care timp de un an de zile mi-a adus numai dezamagire insa pana la urma Dumnezeu a decis sa fiu mamica si in ciuda obstacolelor am reusit!Mare e bunul Dumnezeu si multa multumire ii aduc in fiecare zi pentru ca datorita LUI visul meu a devenit realitate.Realitatea se numeste Alex si datorita lui am inceput sa traiesc si sa vad lumea si viitorul cu alti ochi.
Toata ziua ma gandesc ce trebuie sa fac,ce sa gatesc,unde sa mergem afara etc etc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minca19 spune:

simo_75, in primul rand felicitari, sa va traiasca micutul si sa va bucurati de el. As vrea sa te rog,daca nu te superi, sa-ti activezi PM pt ca incerc de ceva timp sa dau de tine in "particular" si nu reusesc. Multumesc mult

Mergi la inceput