M-am hotarat..........adoptie(69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

gabriela42, ai o problema, expune-o, aici sau in privat, am insa rugamintea sa faci efortul de a fi coerenta in mesaj.
multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA UN NUME DE FLOARE !!!!

O PRIMAVARA FRUMOASA SA VA INTRE TUTUROR IN INIMI SI IN CAMINELE VOASTRE !!!! (mai ales celor ce astepata acea mica minune in viata lor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Vad ca e liniste peste tot, presupun ca sarbatoriti, dar pe asa o vreme... LA MULTI ANI TUTUROR CELOR SARBATORITI ASTAZI,sanatate multa si zile pline de soare si raset de copil

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana csaki

gabriela42, ai o problema, expune-o, aici sau in privat, am insa rugamintea sa faci efortul de a fi coerenta in mesaj.
multumesc,

Pozele noastre
Poze noi
poze nou-noute

Liliana, nici eu nu am inteles ce a vrut sa spuna ea, oare sa o fi jignit-o eu cu ceva pe Gabriela42? Fiindca a scris imediat dupa mesajul meu. Oricum, departe de mine intentia asta, dar daca am facut-o involuntar, imi cer scuze. Nu am vrut decat sa imi exprim admiratia pentru niste mamici curajoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

floare de mac nu ai pm ca-ti spuneam fara sa deranjez.tu estii minunata si nu m-ai suparat.bucura-te de copilas !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela42

floare de mac nu ai pm ca-ti spuneam fara sa deranjez.tu estii minunata si nu m-ai suparat.bucura-te de copilas !
Gata, acum am! Nu stiam ca trebuie sa aleg optiunea asta si nu am avut timp sa "scormonesc" Oricum, ma bucur ca nu am suparat eu prin mesajul meu! Ca m-am bagat si eu ca musca-n oala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

Buna dragelor,
va urmaresc de mult, mult, mult timp...si va cunosc aprope toate povestile.
am urmarit ce frumos au crescut copii lilianei, il ador pe eric cu ochii lui minuati,pe dulcica ioana nastrusnica, pe anca a lui meme...
toti sunt deosebiti ca si povestile voastre legate de prima intalnire.
eu am 3 inseminari nereusite la activ si ne-am hotarat sa ne depunem dosarul de adoptie.
am o lista cu actele necesare insa acum m-am lovit de caracterizarile de la locul de munca.
eu am cautat ,dar nu am gasit(majoritatea erau trimise pe pm).
rugamintea mea este daca ma puteti ajuta cu un model.
aaa, si vroiam sa va intreb daca stiti cum sunt asistentele de la sect 6.

va multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

soricica, bine ai venit printre noi. Trimite-mi pe PM adresa de e-mail si-ti trimit model.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

soricel,micut si dragut
ma bucur ca ai gasit puterea de a incepe procedurasunt cu ochii pe tine........ca poate conving si eu soata.......
te rog ,cand ai timp, imi poti trimite si mie ce acte sunt necesare pt dosar
fetele curajoase

Citat:
citat din mesajul lui soricica

Buna dragelor,
va urmaresc de mult, mult, mult timp...si va cunosc aprope toate povestile.
am urmarit ce frumos au crescut copii lilianei, il ador pe eric cu ochii lui minuati,pe dulcica ioana nastrusnica, pe anca a lui meme...
toti sunt deosebiti ca si povestile voastre legate de prima intalnire.
eu am 3 inseminari nereusite la activ si ne-am hotarat sa ne depunem dosarul de adoptie.
am o lista cu actele necesare insa acum m-am lovit de caracterizarile de la locul de munca.
eu am cautat ,dar nu am gasit(majoritatea erau trimise pe pm).
rugamintea mea este daca ma puteti ajuta cu un model.
aaa, si vroiam sa va intreb daca stiti cum sunt asistentele de la sect 6.

va multumesc frumos.

uka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

BNA
stie cineva cit dureaza pina ajunge hotarirea la directie?
si in cit de[une dosarul pt incredintare in vedera adoptiei?
imi expira si atestatul pe 5 mai ,m-am apucat de acte care sunt mai multe ca la primul atestat .

VA UREZ UN PASTE FERICIT multa sanatate liniste sufleteasca si copiii sanatosi

nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei

Mergi la inceput