Minunatele Scorpiutze *73*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, fete minunate !
Da, am mancat si noi mucenici, datorita vecinei de la et. X, de la mama din bloc. Nu ne uita in nici un an.
Dodo, frumoase indeletniciri ai ! Sunt foarte reusite.
Poftiti la serbare de 8 martie !
O zi cu soare, dar si calduroasa ! nu ca la noi, cand dimineata aveam - 20 grade C.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Dragelor, apar si eu intr-un sfarsit.
Noi suntem bine, infrigurati rau, e un frig aici de crapa pietrele. zilele trecute au fost -36 undeva (un fel de M-ciuc de aici). Acum ninge, si ninge, si ninge. si eu vreau primavara.
In rest eu sunt kaputt. am ajuns la limita, limitelor, asa ca am luat masuri. Ma mut inapoi la firma de unde am plecat acu 1 an si jumatate. am vorbit la tel cu fostul si...din nou viitorul....hihi meu sef si e tare incantat. 3 zile pe sapt plus inca una unde joia aici langa casa si vineri liber. Mai am de pus la punct niste lucruri administrative (salariul, aprobarea de la farmacistul cantonal) si la sfarsitul lunii im dau demisia. din pacate voi putea incepe abia din august. Dar intai am 3 saptamani de vacanta........acasa.
In weekend pe aici, sambata poate mergem la biserica, daca ma incumet sa plec cu fetele cu autobusul ca nu am masina, iar duminica David canta cu corul bisericii la slujba. Prezinta o sceneta. Cea cu Simon, fiul ratacitor.

V-am pupat

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

deci nu va mai zic ca avem 40 de grade si-mi vine sa fug la polul nord pe toate

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

asa, Monica, asa, nu ne mai zi ....

Auzi, nu vrei sa facem schimb de mame? Vin eu la caldura si tu la racoare :)

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Mira, ce bine ca ai gasit o solutie sa fii mai mult acasa, langa puii tai ! Si ce bine ca te-a reprimit sefu' vechi !
Trec repede lunile ce au mai ramas, mai ales acele 3 sapt. de vacanta, vor zbura, nu altceva si vei fi in curand la noul-vechi loc de munca !
Lui David ii place sa cante ?
Fetitele ce fac ?
Monica, nici chiar asa, n-as vrea.
Da' uite ca, Mina schimba fericita, locul cu tine !
Ana, Adriana, v-ati dat intalnire la C-ta. si ati disparut ?
Dodo, cum e la C-ta. ?
Francisca, tot in nameti sunteti si voi ?
Eu am reusit sa racesc sapt. asta. Doar cu nasul si sper sa-mi treaca definitiv, pana luni.
Un weekend cat mai fain, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Da, da si eu vreau sa fac schimb de mame cu Monica.
Monica, vreo balta, vreun ocean ceva prin apropiere nu aveti sa va racoriti nitel?
Monica ai si vreo reteta de mucenici? La noi nu se fac asa ceva. La noi pe 9 marite se face tort cu lumanari, o sarbatorim pe nepotica cea mica (de aia nu stiu eu de mucenici)Nina, am pus restul de pachetel azi la posta.
Da, ii place sa cante. Corul il fac cu organistul de la biserica catolica. sotia lui e prietena mea si nasa Selinei. sunt amandoi nemti din Lugoj plecati de demult. Pacat ca sportul Dariei se suprapune cu ora de cor, altfel mergea si ea.

Nu stiu daca voi fi mai mult acasa. E drumul, dar macar am liniste, colegi de treaba, ma duc cu placere la lucru. Pai au scos post liber, normal ca m-a preferat pe mine decat pe vreunul nou, chiar daca postul e de 100% si eu vreau numai 60%.
Fetele se uita la 101 dalmatieni. Stau calare pe tata-sau care dormiteaza pe canapea. David e la prietenul lui, doarme acolo asta noapte. Tare sufera astia doi ca nu mai sunt vecini.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va salut fete ,
Am revenit , din pacate nu m-am intalnit nici cu Dodolica , nici cu Adriana , nici cu Mihaela , mami de Mihaita....vremea a fost potrivnica intalnirilor si timpul scurt....in schimb am vorbit la telefon cu Dodolica si Mihaela....tare vorbareata e balerina mica!
Rezolvat buletinul....si venit acasa....18 ore la dus si 20 la intors mi-au ajuns pe vreo doua decenii de mers cu trenul....
Va tzuc si sa aveti final de saptamana excelent!

Mergi la inceput

mira ce bine ca se poate sa mergi inapoi si sa ai mai mult timp
ana, bine ca ai rezolvat problemele
nina, sanatate multa
la noi au inceput sa vina ploile reci deci se cam apropie toamna...ne-a prins ieri o ploaie de ne-a udat pana la piele...azi ruxi cam tusea bineinteles ca nu putea sa o sara

va pe toate
Duminica placuta in continuare

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

, fete dragi !
Avem soare !!! Si prima zi fara grade sub 0. Sa se anunte primavara, oare ?
Haide, primavara, haide !
Mira, ce sport face Daria ?
Il inteleg pe David, ca si la noi, Cristina cum ajunge la mama, o cauta pe Andreea, prietena de la et. X, de la mama din bloc.
Multumesc din tot sufletul pt. cele trimise, Mira ! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tot ce iti doresti !
Ana, bine ati revenit !
Monica, cred ca ati asteptat, totusi, ploile, sa va mai racoreasca. Sper ca e bine Ruxita !
Noi ne-am plimbat la mama in weekend. Iar Cristina cu verisoarele ei, a fost la patinaj. Eu nu m-am simtit in stare.
Acum sunt bine, doar ca...vine problema lunara. Azi, prima zi, nu sunt bune de nimic.
O zi faina si o saptamana excelenta, va doresc, la toate !

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

mira, sa ma ierti am uitat sa-ti zic de mucenici, uite Aici

va pe toate

nina si eu in aceeasi perioada

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput