Minunatele Scorpiutze *73*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Adriana felicitarii!!!!!!! bun venit pe lume bebe Calin!! Sa va traisca, sa fie sanatos si sa va umple sufletele de bucurii alaturi de fratiorul lui. Cadn am vazut numele tau mi-am amintit brusc ca trebuie sa nasti. Ma gandeam ca ne anunti ca urmeaza nici decum ca ai nascut!!

Noi suntem bine. Azi ne-am aniversat. Cand au trecut 8 ani??.
De maine incepem cu avant toata trupa. Fetele sunt super fericite. O vreme le-am auzit cum tot discutau in pat, sigur sunt tare emotionate.

V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Dragelor ce mai faceti?
Eu am scrie ultima data acum o luna, nu mai zice nimeni nimic?

noi suntem bine, obisnuit. cu scoala gradinita. Eu mi-am reinrat in ritm la serviciu cel vechi, de parca as fi fost plecata numai intr-o vacanta nu aprope 2 ani e zile. Mama e la noi asa ca pot sa zic ca am timp.
nina ce mai face Cristina, tu ce mai zici?
Monica cum e acasa, nu ne-ai mai spus nimic! Ce zic copii, de maine o luati si voi din loc? In ce clasa intra Alex, Ruxi merge la grupa mare?
Ana ? voi, cum a fost in vacanta, pe unde ati mai colindat?
Mina, tu ai reusit sa mai rasufli?
Dodo? cum mai e la mare?
Adriana cum e cu 2 copilasi?

La noi e relativ frumos, ma duc putin cu copii afara, ca al meu sot a lucrat azi noapte si copii astia nu pot vorbii decat tareeeeeee, si poate ma mai dezmeticesc si eu pitin la cap ca ma tine o migrena de ieri

Va doresc o duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

scorpiutelor, la apel.unde ati disparut?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, fete dragi !
Prima la apel !
Adriana, felicitari pt. bb 2, Calin Ioan !!! E un frumusel !!!
Nu-mi vine sa cred, deja are 1 luna !
Cum se poarta pilotistul cu el ? Cred ca e cea mai de pret comoara a lui, nu ?
Adriana, tu, cum esti ? Cum a fost nasterea ?
Sper ca te-ai refacut usor si rapid.
Mira, ce vacanta fain ati avut !
Inca, nu am vazut pozele, dar nu-mi scapa ele.
Cristina e bine, multumesc ! E bucuroasa ca si-a recapatat verisoarele, fara de care a avut cea mai plictisitoare vacanta, dupa spusele ei.
Ana, cum stai cu emotiiile de mami de bobocel de cl. I ?
Monica, ati revenit acasa, in Ro ?
Mina, ati reusit sa mergeti in concediu, luna asta ? Pe unde ?
Dodo, voi ce faceti, cum sunteti ?
Francisca, unde te-ai ascuns toata vara ? Ce face Vlady ? Bucuros ca a reinceput scoala ?
Astept vesti de la voi, scorpiutzelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
am citit tot ce s-a scris la subiect ...dar cei/le cu mai multi copii sigur ma inteleg ca am fff putin timp si de scris...parca e un facut...
-la inceput cand ma apropiat de PC Isabella vroia ceva
-acum se "incaiera" sau pleaca la demolat sifonerul/bucataria...si pana sa scriu ...alerg dupa ei ...si uit ce vroiam sa "zic"...apoi aman pe "maine" si tot asa.

Si Bogdi a inceput ultimul an de gradi...poze(am dat link la sub. lui de la umanitare)...Isabella e cu initiativa la "prostioare" si catarat pe mobila....si pe unde nu-ti "tuna"
Azi a fost f necajita ca l-am lasat pe Bogdi la gradi atat a plans si mi-a explicat ea ce vrea....iar eu mama rea nu am putut pricepe...
all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

in sfarsit ceva miscare.maine intru sa va scriu acu ma duc un pic la nani pana la urmatoarea masa a lui calin ca am niste restante la somn ffff mari.pup gasca si asteptam restul de fete.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

am zis ca scriu, dar copiii astia nu ma lasa.ce eram inainte cu timpul acum sunt varza.si mai pun la socoteala si nedormitul si lucrul cu care am ramas in urma.nu stiu unde sa ma mai impart.
suntem bine in rest, mai putin razvan care e racit si sper sa nu ii dea si lui fra-su.inca ne acomodam in 4.e greu,dar facem fata.calin e bunicel si ar fi si mai bun daca nu ar fi colicii.dar speram sa treaca rpd.razvan e ultimul an la gradi.asa ca incerc sa ma ocup cat pot si de el ca la anu o luam de coada.
eu am nascut prin cezariana desi vroiam naturala.m-am dus la dr sa fac un test si acolo la o mica contractie i-au scazut bataile inimii foarte mult, asa ca m-au internat.era suspect de circulara.am stat monitorizata 3 zile in care se tot pregatea sala de nasteri.asa ca la 38s am nascut cezariana ca dl.Calin nu ar fi suportat un travaliu.am avut 2.850, 49 cm si nota 10.m-am recuperat minunat dupa cezariana, mai rpd ca la naturala.el trebuia sa vina pe 22 si a venit pe 7.si nu va spun ca mama era pe drum din germania spre romania sa vina acasa de la soramea.si faceam glume cu cateva zile inainte ca o pritena nascuse cu 2 sapt mai devreme si mama imi tot spunea sa-i spun lui calin sa o astepte.i sau parut cele mai lungi ore pana sa ajunga la mine.
hai fetelor, unde sunteti?vorbesc singura?

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Adriana sa-ti traiasca mititelul si sa creasca mare, sanatos si fericit. M-am tot gandit la tine zilele astea dar timp sa intru mai greu.....

Noi am fost in vacanta o sapt in septembrie, in Bulgaria la mare, dupa care ne-am intors la vria zilnica, noi cu munca, Teiu cu gradi, ca e la pregatitoare anul asta. In rest, iuresul obisnuit.

Va pup si promit sa mai revin, poate animama subectu ;)

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

mina, si noi ultimul an la gradi.la anu o luam de coada cu scoala

varsta lui razvan

Mergi la inceput

fetili, ce e cu voi?nu mai intra nimeni si pe AICI.

varsta lui razvan

Mergi la inceput