Minunatele Scorpiutze *73*
Raspunsuri - Pagina 17
miraklucker spune:
Se pare ca nu numai Nina e plecata in vacanta. toata lumea e disparuta.
Ana umbla pe coclauri, Mina a plecat sa se vopseasca, Monica , de tine nu mai pot spune ca faci plaja ca presupun ca s-a c-am dus vara, Dodo cu minunile ei, Francisca tu ce faci??, Adriana cu burtica.........
Si noi pe aici, obisnuit. si infrigurati. Nimic nou, nu? din 1 Mai ploua, si ploua si iar ploua. 7 zile nu am vazut o raza de soare sau vreun peticel de cer senin. Sambata trecuta a fost in sfarsit frumos. Acum ploua din nou si asta cel putin pana pe duminica, luni. Nu ma mai mir de ce jumatate din medicii din Elvetia sunt psihiatri
noi suntem bine asteptam vacata din-naitea vacantei de vara. De maine pana dupa rusalii. Stam pe langa casa, eu nu am liber.
Vineri mi-am luat liber, am fost cu Daria in padure, odata la doua saptamani au zi de padure de la gradinita. De data asta au fost invitatii si parintii la ......o petrecere de vrajitoare, si vrajitori binenteles. am costruit mature de vrajitoare,dupa care s-a exersat intens zborul pe matura. Deocamdata fara succes, s-a preparat o supa albastra de vrajitoare cu toate ingredinetele de rigoare -broaste, serpide Haribo, frunze de tot felul comestibile, pe care la final am savurat-o cu totii. Mama zapacita a uitat aparatul de fotografiat acasa
Da cel mai cel asteptam vacanta de vara. Fetele sunt tare nerabdatoare si numara zilele sau mai degraba noptile care mai trebuiesc dormite pana plecam in Romania. Si eu in rand cu ele. Ana pe voi pe unde va plimba Versolica in vara asta?? .................tre sa spun ca Luana e minunata, e totala ce imaginatie are, ce scoate din ea. Eu scriu raaaaaar pe acolo si nu reusesc sa citesc la zi, dar citesc tot.
V-am pupat. Poate va faceti si voi curaj sa mai povestiti cate ceva ca eu am recuperat
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.
Ana68 spune:
Sal'tare din Banat...
La noi nimic nou sub soare...dupa cum stiti ca e datul firii , asa si la noi...Ne pregatim de vacanta mare , in care Alex e sacrificatul , in sensul ca isi va petrece aproape toata vacanta ingrijind de Luana in casa...asta este...La gradi ma ajit ca spreiul , sa adun banuti de final de gradinita si cu criza asta nu prea am cu cine vorbi...Deci e cu de astea casnice , nimic nou...
Mira , lasa ca vine soarele ala...bine ca nu locuiesti in Anglia ca erai vesnic depresiva Sa nu mai uiti aparatul ala acasa , da? Ca vreau si eu reteta de ciorba vrajita...Pe unde ne duce Versolica vara asta? Din pacate pe nicaieri...concediile noastre s-au mutat in lunile de toamna , incepand cu septembrie.Am facut un mic plan pentru perioada 1-15 septembrie , insa nu am stabilit nimic clar , daca mergem pe undeva sau ba...toti banutii si energia vor fi stocate , in majoritate , pentru inceputul de an scolar...incepem clasa I.In rest , probabil , vom bate meleagurile banatene in roza vanturilor...ce sa facem? As fi vrut sa ajungem la Medias , insa e cam greu financiar...asta e...EEEE , ne-om descurca noi cumva si de iesit , chit ca merg pe jos , tot ies colea doi pasi , la Padurea Verde...Multumesc ca ma citesti Succes la copilasi si tie!
No fete , Nina trebuie sa fi ajuns acasa de marti , adica de ieri...intra ea sa scri doo-trei vorbe...
Io va tzuc acuma si va doresc o zi de miercuri cat mai faina!
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Am sosit si noi, acasa, doar ca n-am reusit sa intru pe net. Avem si poze, daca vreti sa le vizionati. Avem si o surpriza pt. voi !
Precum ati reusit sa vedeti in poze, dulcineii s-au simtit excelent la Buzias, totul a fost minunat, acolo, ca deobicei !
Va las in compania pozelor si am sa mai revin.
Sanatate si numai bine, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
nastasie spune:
si eu pe aici.cu greu imi fac timp.
am vazut pozele si am vazut ca nina s-a vazut cu ana.bv fetele.si ce mare s-a facut luana.
noi bine.ne pregatim de serbare.luni ma duc si eu la dr sa vedem ce mai face si bb2.
pup toate fetele.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Anina_n spune:
, fete minunate !
Pe unde sunteti ?
Adriana, poze noi cu tine si burtica, cand ne arati ? Si vrem si poze cu pilotistul, de la serbare !
Sanatate, sa fie totul ok cu tine si bb, luni !
Mina, cred ca ai apucat sa te si vopsesti, pana acum. Asa e, parul nu se vopseste cand e proaspat spalat. Risti sa nu se prinda bine vopseaua la cat e de stralucitor, atunci.
Sanatate micului gospodar !
Asteptam poze cu noul look !
Monica, voi ce mai faceti ? Cum e vremea in Brazilia ?
La noi, cred ca s-au mutat ploile din Elvetia, de care pomenea Mira. Maine e 1 sapt. de cand n-am mai avut soare, decat sporadic pt. cateva minutele.
Mira, au fost cu folos pen-urile si acele pt. insulina ce mi-ai trimis. Am avut cui sa i le dau la Buzias.
Ana, ce faceti ? Va pregatiti de final de gradinita ?
Daca au iesit pozele facute de Marius, poate reusesti sa mi le trimiti si mie prin e-mail.
Dodo, Francisca, haideti la apel !
O zi faina, in continuare, in ciuda cenusiului de afara !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Ana68 spune:
Nina , ti-am trimis un mail cu invitatie sa iei pozele si sa ma anunti dupa ce le-ai luat....se pare ca nu ai primit invitatia...si eu ma miram de ce nu imi spui...In fine , hai ca mai trimit o data invitatia si sa iei pozele...
miraklucker spune:
Nina, ploile nu s-au mutat doar s-au intins. Noi inca nu am scapat de ele. E la fel de 20 de zile, ploua si iar ploua. acusi ne apucam de semanat orez cum imi zicea azi la telefon o prietena.
Ma bucur sa au fost de ajutor cuiva penurile. Stiam ca tu vei gasi cui sa le dai.
Noi in rest bine, e vacanta si casa mea e ca dupa razboi. cu vremea asta nu poti scoate nici 5 min nasul afara. Intr-o seara o intreb pe Seline " la voi in camera a cazut bomba???.........ea foarte senina "Daaaaaaaa". Speram ca macat de Rusalii sa se indrepte putin timpul (asa s-a anuntat) ca sa putem incepe a colinda.
Celelate pe unde sunteti? nu mai ziceti nimic?
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.
Dodo-pui spune:
Buna dragi minunate...
eu sunt....copii sunt bine.
In rest cu cele zilnice...Bogdan cu iesitul maselelor...Isabella se pregateste pentru acelasi eveniment...
Pe Isabella am intarcat-o de nevoi(nu ca nu ar fi fost prea devreme) probleme cu un san,apoi fiind posesoarea unei TA oscilante am avut ceva probleme iar alaltairi am avut prima "cadere de Ca" cu tot tacamul...deci sunt
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
nastasie spune:
noi suntem in parametrii normali.am fost ieri la dr si am facut eco.mai mergem peste 1 luna si atunci cred ca ma pune sa repete analizele alea obligatorii.in rest ocupati.
am ceva poze cu burtica, dar nu-s asa recente.cam de acum 1 luna 1 luna si ceva.le trimit pe mail.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
aldaesme spune:
Pe scurt mi-e dor de voi dar timpul bat-l vina. Va imbratisez din tot sufletul.
Lorelei la doi ani.
Fericire si sanatate maxima va doresc,
esme