Senioare mari,mijlocii si mici(77)
Raspunsuri - Pagina 19
galliciana spune:
sorry,
nico,multumim pt vot!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
simonia spune:
mi-au sosit rezultatele de la analize de la synevo;
ziua 3 a cm;
Estradiol=317,5 (46-607)
FSH=10,9 (3,5-12,5)
LH=7,9 (2,4-12,6)
Prolactina=438 (127-637)
vor mai veni si inhibina B si AMH mai tarziu.
ce spuneti?
guzelnico spune:
Simo, sunt foarte bune. Bravo!
N-ai ce griji sa-ti faci, n-ai nimic la limta maxima/ minima. Doamne ajuta!
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana sorry, nico,multumim pt vot! ![]() ![]() |
Heei, nu ma supar io dintr-atat. Io de altceva sunt suparata pe tine.
simonia spune:
si eu ma gandeam ca arata binisor pentru cei aproape 42 de anisori ai mei, mi-a teama sa mai beau ceaiul pe care l-am comandat, sa nu fac mai mult rau.
stiam ca se face un raport intre LH si FSH, sau nu stiu intre cine.
care este?
guzelnico spune:
Galli, daca schimbi capitolul, poate se lipeste de cursorul tau si listuta. Eu nu stiu cat mai stau pe aici.
Am avut musafiri la pranz (surorica, cumnatu' si nepotica). Iar gargarita a ramas la mine, doarme de la 3 jumate. Cand se trezeste trebuie s-o duc la buni.![]()
Lumy_Clt spune:
Hello
!!
La multi ani
fericiti in continuare Aduta!!!

Noi azi am fost la ExpoBaby, slabut de tot in ceea ce priveste gemenii
. Deci nu imi ramane decat sa caut carucioare in showroom-uri de prezentare...Ca deh, ele asa arata frumos, dar nu-s tocmai practice, iar soata a fost primul in a se convinge....cei prezenti cu carucioare pt gemeni (max 5 la nr)nici ca stiau sa isi prezinte produsele si sa iti explice ce si cum.
Lumy_Clt spune:
ah, uitai sa zic, la o tombola am castigat o gramada de acareturi, creme, cremute,geluri,pampersi,servetele si nebunii de genul asta ![]()
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonia si eu ma gandeam ca arata binisor pentru cei aproape 42 de anisori ai mei, mi-a teama sa mai beau ceaiul pe care l-am comandat, sa nu fac mai mult rau. stiam ca se face un raport intre LH si FSH, sau nu stiu intre cine. care este? ![]() |
Simonia
, se face raportul intre LH si FSH.Adica: LH: FSH= x, daca x>2 => PCOS
Dar tu n-ai de ce sa-ti faci griji.