INSEMINARE 63

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui katy_1983

...da, testul mi l-am facut in ziua 11 luand in calcul si ziua inseminarii, adica asa mi-a facut programarea la laborator dna doctor...inseminarea am facut-o in 28 febr si testul in 10 martie...

pai in ziua in care ai facut testul se putea face nidarea iar beta creste abia dupa nidare. Nidarea se face in zilele 7-11, iar beta se dubleaza la 48 de ore.
eu am facut test de urina la 14 dupa IA (neluand in calcul ziua cu IA) si a doua liniuta a fost slab roz, asta insemnand o concentratie mica de beta.
deci ia tratamentul in continuare, pana nu vin uratii mai sunt sanse

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anna&year=2010&month=10&day=20&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxaboxa spune:

A facut cineva inseminare la genesys? cam cat cost doar inseminarea si pregatirea materialului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Roxa, fara monitorizari, la genesys costa 17 milioane. Cu ce medic faci inseminarea?

Uof, katy! imi pare rau ca e un rezultat negativ, dar ma bucur ca te vad optimista. Asta e tot ce conteaza! Pana la urma o sa apara si bebele!

Mergi la inceput

cu dr. radoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Salut,

Sensibila, felicitari. Bine ai venit pe lume Gia-Daria!

Maine e ziua cea mare pt noi, mergem la spital pt inseminare. Sper sa fie cu ochisori din prima. Ieri am facut eco, era un folicul de 19mm in ziua 9, ieri seara am facut injectia cu Ovitrelle, asa ca sper ca maine sa fie bine.

Mult succes la toate fetele!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Salut,

Sensibila, felicitari. Bine ai venit pe lume Gia-Daria!

Maine e ziua cea mare pt noi, mergem la spital pt inseminare. Sper sa fie cu ochisori din prima. Ieri am facut eco, era un folicul de 19mm in ziua 9, ieri seara am facut injectia cu Ovitrelle, asa ca sper ca maine sa fie bine.

Mult succes la toate fetele!

Bafta multa maine!
Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori!

Deja ne-am pus sa facem galerie!

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxaboxa

Buna ziua fetelor,
Ma inscriu si eu in clubul doritoarelor de bb cu inseminare. Eu sunt la prima incercare de inseminare. Stimularea am facut-o cu puregon 100 ui 4 fiole si ultima a 5-a doza dubla. Ieri, ziua 12 aveam un folicul de 21.3 si am facut ovitrelle , azi fiind programata la inseminare. Ard de nerabdare. Mult succes tuturor. Sa ni se implineasca visul.

tinem pumnii pentru maine
sa fie intr-un ceas bun si sa se lase cu II si beta mare

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Elenus, saru'mina mult!

Roxaboba, mult succes. Sa ne spui cum a fost!

Mergi la inceput

si tie numai bine. sa ne vedem peste- 14-16 zile cu cate 2 liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Buna fetelor sunt noua pe forum, dar am o intrebare la voi a mai facut cineva inseminare la clinica Genesys Fertility doctor Matei, mi-a zis dr. tutunaru ca IA costa 500 lei fara tratament de stimulare.
eu luna asta am facut monitorizare la tutunaru si daca nu raman,
luna care vine fac IA, a mai facut cineva IA cu dr. tutunaru, cum a fost si ce rezultate a-ti avut?

Mergi la inceput