**Zmeurici de iulie-august 2009 (30)**
Raspunsuri - Pagina 17
noce spune:
Siacob, uite surse de fier:
linte, naut, mazare, fasole verde, cereale, legume cu frunze verzi, sparanghel, praz, patrunjel, varza, cirese, fructe uscate, nuci, seminte, sfecla rosie, pastarnac, patrunjel, papaya, mei, orz, alac, ovaz, linte, magiun, castane, dovlecel, dovleac, spanac, soia
Pana acum eu i-am dat fasole verde, fructe uscate (caisa inmuiata in apa), sfecla rosie, pastarnac, patrunjel, papaya, mei, orz, ovaz,secara, linte, magiun, castane, dovlecel, dovleac.
Majoritatea acestora contin si proteine si calciu, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Giova spune:
asa....am revenit dupa ce a papat fructele cu iaurt...de ieri ii pun in fructe cate 2 linguritze de iaurt...poate incet incet, il va manca si el.
pe urma laptic si acum somn. Iar ne-am decalat cu pranzul pe la ora 14...asa e cand plecam de acasa...se decaleaza totul.
Clara multumim, dar deocamdata doar desnele ii plac si are ceva accesorii cu ben10. Pe primul loc tot Cars ramane.
este un dulce Bryce si fotogenic. foarte bine seamana pe tine.
Ema bine ca ai un ajutor, caci tare greu e nono stop cu 2 pitici. Marco a mers de la 1 an si 2 luni la cresa privata si acomodarea a fost ok. Din toamna il voi duce si pe Edi tot acolo, si cred ca-l trec pe Marco la gradi de stat.
Poti sa cumperi cu incredere de pe site-ul ala. vad ca ti-a raspuns si Tanimi, sunt tare ok si profesionalisti. si eu vreau sa-i comand ceva body-uri, tare faine sunt si nu mai prea avem.
Uliiasi pai super doarme de seara de la 9 la 6 dimineata. Edi pica la ora 23 si se trezeste in jur de 7:30-8.
Inutsa super papa Bia, ce frumos si ce linistita sta.
la cat mai multe lunite zmeuricilor:
Daria, Victor, Ana Sophia si daria Ioana
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
bely spune:
buna mamici si zmeurici
giova ce bine ca ati scapt de vaccin
e mare pustiul tau la 9 kile si ceva
Noi la ora 14:00 avem vaccin + consultatie, dar pispirica mea nu cred ca are mai mult de 7 kile, e asa de usoara dar lunguta, o face mama model, sa vedem ce ne zice pediatru azi, dar mie imi pare sanatoasa si tare vioaie, de aceea nu-mi bat capul ca nu e grasuta!
_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
siacob spune:
Noce . Trebuie sa mai caut retete cu mei, orz, alac, ovaz, linte, soia. Recunosc ca noi nu prea consumam si nu prea stiu cum sa le pregatesc, dar ce nu fac eu ca printesa mea sa creasca sanatoasa
ungaras spune:
Buna fetele!
multumesc pentru raspunsuri. Ieri i-am pus M-C carnita de pui in legume,nu a mancat cine stie ce, azi ii fac fasole verde si ii pun iar carnita.
de doua zile face kk la olita. O data pe zi si exact cand o pun. Super
Acum i-am dat mar la stemer amestecat cu 2 prune. A iesit o acreala... E, parca pe gustul ei a fost ca a mancat tot. Apoi 220 de lapte.
Azi am vazut-o stand in patru labe dar doar pentru cateva secunde. Poate poate.
La 6 luni si 2 sapt M-C are 70 cm si 7810g
Plange.
daniela2880 spune:
Tocmai ce ne-am intors de la plimbarica. Nu a mai fost asa frumos ca si ieri dar a fost totusi bine. Macar asa de ar ramane vremea.
Am luat si o gustarica : para+branzica de vaci+ masura cereale. A papacit tot bubu. Acum se joaca putintel si cred ca il bag un pic la nani...si eu cu el ca parca is cam bleaga...astenia de primavara
intreaga tufa
mami de teo
blanca000 spune:
Ingrid Cristiana, Tudor Mihai, Andreea Teodora, Balasz, Andreea, Andrei Daniel
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
badurox spune:
Ce fac fetele?
scriu cu fata in brate, asa ca scuze pt eventualele greseli. Intru sa raspund in leg cu constipatia. Avem vesti bune: cred ca s-a reglat pt ca deja ieri si azi a facut klumea si nici asa mofturici nu mai e.
Cred ca pana la urma au ajutat f mult cerealele pt ca au fibre si dr asa spunea parca la control ca ajuta tranzitul.
Azi i-am da prima data un pireuas din iaurt+branzica+banana+cereale. A iesit delicios, usor acrut si fetii i-a plavut f mult. Acu sa vad dk n-are vreo reactie la laptele de vaca. Poate n-are ca ar fi pacat din moment ce avem vacuta cu laptic in curte (adica are cumnata mea, da ne da si noua). Asa, si sa va pove ce martisor mi-a dat fata mea aseara: a stst prima data in fundulet singura. Nu-mi venea sa-mi cred ochilor. Si ea era asa incantata in pozitia cea noua... o minune.
giova multa sanatate strumfului, sper sa scapati de strepto cat mai repede. Eu am luat din maternitate stafilo auriu si e groaznic: am facut vreme de 4 luni furuncule peste tot: pe fund, pe picioare si pe mana, si slava Domnului ca nu s-a lipit panarama de san, ca faceam imediat mastita, sau mai rau, sa fi luat copilul. Oricum, oribil si pt ca sunt urate, ramane semn si pt ca doare ca draku. Preferam sa mai nasc o data decat sa am asa ceva. Pana la urma am scapat cu un unguent veterinar pe care mi l-a dat nanutul fetii care e medic vet. Dar dk strepto asta e tot la fel de periculos, atunci va doresc sa gasiti cat mai repede modalitatea sa scapati de el. N-am mai pove aici treaba cu furunculele, pt ca mi-a fost in prima faza jena, iar apoi m-am gandit ca e mai bine sa ma concentrez asupra copilului. Dar asa, off topic, pot sa spun ca stiu foarte multe mamici care au nascut la maternitate la Iasi si au plecat acasa cu microbul asta, iar in unele cazuri, chiar bebelusii au fost afectati.
bely ma bucur ca mai sunt copilasi la categoria pana. Lasa ca noi astia slabutii suntem aia plini de muschi care rastoarna buturuga mare!
blanca sunteti superbe imbracate la fel. A crescut Eva asa de frumos, e o domnisorica in toata regula. Mie nu mi-a dat prin cap sa ma imbrac la fel cu Iris.
Claraj iti spun sincer ca ai fost superba cu rochita aceea. Sa fi fost in locul sotului nush cum ma mai concentram la altceva...
monitza, flosideea am inceput de azi cu iaurtelul; sa vedem ce-o sa iasa.Sper sa ne mearga si noua la fel de bine.
uliiasi m-a amuzat faza cu imbracatul; da si noi suntem la fel, dar cred ca asa e acuma primavara. Ca nici io nu stiu uneori cum sa ma mai imbrac. Sa treaca "babele" astea si dupa asta poate se mai regleaza temperaturile. Tot la fel am patit si noi: ieri geaca de primavara, azi cosmonaut, cu toate ca nu prea era cazul
inutsa asa frumos papa bia acolo! Eu mai am de asteptat pana o s-o vad pe iris ca papa si ea singura. Ca am incercat sa-i mia dau cate o bucatica de ceva in manuta, da nu e interesata. Ei telecomanda ii place s-o roada, ca a si stricat una pana acum.
motana m-am indragostit de Daris! E superba in toata puterea cuvantului! Ar trebui s-o inscrii la vreun concurs de frumusete ceva pentru copii. E fotogenica, are tot ce-i trebuie
Hai ca m-am intins. Ma duc sa mananc si eu ceva, ca o sa cad pe jos pe-aici de foame (n-am apucat sa mananc azi) Iris vad ca doarme un pic. Sper s-o tina macar 10 min.
DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845
mamidevladut spune:
zmeurici,
Ne-am intors si noi de afara iar Codrin inca doarme in carut si am zis sa scriu cate ceva cat e adormit.
Blanca noi iesim in fiecare zi pe alee, la castani, ieri am fost de la 2 pana pe la 5, chiar m-am uitat de tine dar nu te-am vazut. Astazi am iesit pe la 1.30 si ne-am intors acum. Eu ies in fiecare zi, oricum ar fi, numai daca ploua nu ies.
Noce ieri pe caldura aia la pranz ma uitam afara la bebeii infofoliti si ma gandeam la tine cu tara lui Panadol si maaaareee dreptate ai. Bineinteles ca s-au gasit mamici sa ma ia la rost ca tin copilu' cu capul gol. Nu mai zic ca azi ma intrebau daca nu are Codrin nimic ca l-am tinut ieri asa....
Giova si noi avem aceeasi problema cu iaurtul, nu ii place mai deloc. Am gasit acum un iaurt de la Muller, bianco se cheama si e mai dulce seamana cu desertul de la Humana. Codrin daca i-as da ar manca 3 de la Humana dar dr mi-a spus ca nu contine prea mult lapte si mi-a dat ideea sa pun in el branzica.Incercam azi...
In schimb azi am pus in supa si 3 rosii, nu stiu daca de la rosii sau de la faptul ca acum fierbem carnea impreuna cu legumele, dar nu mai reuseam sa umplu lingurita pana deschidea el gura, asa mult i-a placut.
A, si pentru zmeuricile constipate, ne-a spus dr ca putem pune in supica porumb congelat care ajuta la digestie.
Gata, ca s-a trezit, mai scriu eu.....