**Zmeurici de iulie-august 2009 (30)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

o primavara frumoasa,bucurii si impliniri va dorim,multa multa sanatate!!!!

Ebonee a fost mai bine azi,slava Domnului ca nu stiam ce sa ii mai fac:((

am vazut o multime de poze cu bebelusi care mai de care mai frumosi si dontosi
mamici siluetice de parca nici nu au avut burtica,offff ce ma oftic las` ca slabesc si eu,trebe sa gandesc pozitiv

va pup,ma bag la teme si invatzat ca maine iar la sc,ma doare capu`:(((

o noapte linistita va dorim

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Blanca e mortala Eva ta,mor dupa ea,in ultimele doua poze e asa haioase,si i se vad dintucii asa frumos.Eu cred ca ea o sa fie o frumoasa fitzoasa, de acum face talente cu tine,a inceput cu mancarea,si peste vreo doi ani o sa ne povestesti cum nu o sa vrea ea sa imbrace ce vrei tu

La noi azi a fost urat,cred ca si maine la fel,dar tot l-am scos pe Alex afara,el a inceput sa doarma doar o data pe zi dupa amiaza vreo 2 ore,bine sa fiu si eu langa el.
Aseara i-am dat iaurt si am avut mare succes,nu ma asteptam era chiar acru,dar el cerea.Am avut succes si cu ficatel acum vreo 2 zile.
In weekend plecam la munte,vreau sa-l bag in piscina,maine intreb si pediatra ce parere are,sper sa fie ok.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Clara frumoasa si sexy rochia, cu decolteul ala adanc,tare bine ti-a stat cu ea.

Danielle ma bucue ca Ebonee e mai bine,mai pune si tu poze noi in album sa va mai vedem.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!Blanca,e mortala EvaFrumusete mica,cum rade ea si ce vesela este!Clara,ai aratat trasnet....decolteu super fain si bratele la feleu nici nu as putea visa la o rochie pe care s-o port fara sutienPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Clara,ai aratat superb!Nici nu ma ateptam la altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
o noapte ok...ma gandesc cu groaza la urmatoarea

Mi-a venit rez. de la exudatul nazal: streptococ pneumococic, acelasi ca si in ureche.
Iar cred ca mergem la ORL-ist sa vedem, iar ne arunca antibiotic...of ce m-am saturat.

Clara ai fost superba...mamam ce mi-a placut atmosfera de acolo...super! Ben 10, marco e innebunit dupa personajul asta. abia asteptam sa vedem filmul.
Elena_adina votat si ieri si azi.
Badurox ma bucur ca sunteti ok, frumos martisor ati primit. si noi avem probl. cu constipatia. daca are in meniul zilei para sau pruna e ok, daca nu...doar bobitze face si tare se chinuie.
Blanca delicios martisorul tau.
Danielle ma bucur ca si-a mai revenit Ebonee, draga de ea.
Anemona pai vezi si tu cum e piscina si cine intra in ea si cum e apa.

va, o zi faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Neata si de la noi!!!

O noapte destul de ok.Intram pe fagasul cel bun se pare ,in schimb gingiuta nu arata nicun dintzuc.Nu stiu de ce dar astept cu nerabdare sa-i iasa dintzucii ,poate ca sa nu o mai vad cum se chinuie cu manutele in gungurita,cu balute,iritat in barbie...offff.
Vrem si noi sa iesim afara ca vad ca se intrezareste soarele printre nori dar e caldut .Facem o plimbarica ca sa doarma si mami o miscare

Astazi la meniu cred ca facem un piure de legume(dovelcel,morcov,ardei si pastarnac)cu carnita.Aseara i-am dat kiwi cu mar,delicios .

Giova offf cat mai trageti si voi cu urechiusa.Edisoru

Clara "jos palaria"

Blanca te inteleg perfect ce ai simtit pentru Ma-MA un fior in tot corpul am avut si eu!Ai o papusica perfectaEvita esti o scumpa.

Badurox noi scapam de constipatie asa: dimineata ii dau iaurtel, si seara fructe si sa sti ca la prima ora cand se trezeste face kk.SI noi am avut probl constipatiei pana cand nu i-am introduc iaurt in meniu.

Danielle ma bucur ca Ebonee este mai bine.

la zmeurici si la mamici!

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Neatza!

Giova, sper sa nu fie nimic grav cu acest stafilo. el nu se gaseste in mod normal pe noi? stiu ca de ex cel auriu putem sa il purtam foarte bine fara sa intram in contact cu el.
multumim de intrebare, noi sintem bine acum. am avut insa o saptamina mai grea, dar am trecut cu bine. s-a suprapus cu noptile nedormite ale lui Daniel, cind sugea din ora in ora si ma surmenasem total. cu rebecca am avut de facut niste investigatii, a fost banuita in urma unei ecografii si alte simptome de reflux urinar, asa ca sapt trecuta i-am facut cistografie- o experienta orbila despre care nu dau detalii, dar din fericire nu s-a confirmat diagnosticul. daca avea, s-ar fi ajuns la operatie rinichi, cel putin asa mi-a spus la spital. asa ca am fost intr-o pasa proasta, super obosita, la un pas de surmenaj fizic si psihic. vineri seara i-am simtit lui Daniel pt prima data dintisorii, si de simbata deja a inceput sa doarma din nou toata noaptea. au o viteza fantastica, daca vineri ii simteam doar la lingurita metal, aseara se vedeau bine.
el este bine, maninca bine si ii place mincarea la linguritza.
maninca fructe: mar, banana, para, mango, i-am luat la borcanas si afine cu mar dar nu i-a placut cine stie ce. legume: cartof dulce, morcov, telina, praz, cartof (doar fiert printre legume)dovlece, si cereale, deocamdata le-am testat pe cele orez simplu si cele lapte cu biscuite.
maine ii bag carnitza, am luat niste curcan bio (mi-a adus cineva taiat o bucata).

Pooh, da, are si din astea, dar parca au inceput sa se mai estompeze crizele alea de gelozie. dar o mai apuca citeodata, exact cind sintem singure acasa si il hranesc pe el, fie san sau linguritza, sa o apuce foamea exact in acelasi moment, chit ca alte dati ma rog de ea sa manince. sau diverse alte cerinte, dar e intelegatoare daca ii explic si o rog sa astepte. insa ma linistesc cind ii vad impreuna, se poarta ff frumos cu el si e f mamoasa.
cum ami e cu regimul??
nici eu nu as putea purta vreodata ceva fara sutien, asta e dorinta mea cea mai mare
avem aici niste poze noi:
http://family.webshots.com/photo/2500942500104763571XEfixG

Blanca, felicitari pentru martisor!
e un sentiment minunat. si mie imi place sa ma imbrac asortat cu Rebeccasau la fel.
si Daniel a zis de vreo doua ori "A-maaa" cind ne uitam impreuna pe poze si era una cu mine. exact expresia aia a avut-o pe fatza, de bucurie ca ma vede si cum a exclamat.

Clara,foarte frumoasa rochia! ai aratat super.

Danielle, multa sanatae si spor la invatat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Salutare!
Cuscra m-am sesizat si am luat atitudSuntem bine,dar eu cam varza.Va citesc cum va prind,da sincer nu m-am simtat diloc cu stare de scris. Amu ni o venit si la mine primavara cu intarziere de o ziPupici ginerelului meu si imi pare tare rau ca aveti belele,mai ales ca Ericelu' vrea sa pape.Saptamana asta ai spus ca primiti rezultatele-raspunsul. Sa va fie cu folos!
Giova cu intarziere maaaaaaare la multi ani!Superb ca ai fost la Parij.Vreau si ioBine ca ai rezolvat si cu urechiusele Edisorului!Si eu am patit-o cu necazuri in calatoreala, tot pe drumul de intoarcere.Naspa!
Inutsa felicitari pt master!
Ayda felicitari pt samburel!Sarcina usoara in continuare!Si samburel sanatos!
Noce chestii topfer am vazut la farmacia Dona.
Alina sanatate mamei tale si putere!Multam pt vorbele scrise Blancai, mi-au fost cu folos si mie.
Doina mi-am dorit enorm superdadaca vol 1,2 e la kaufland si iti multumesc mult ca l-ai sheruit cu noi!E buuuuuuuuuna de tot cartea,scrisa cusuflet si intelepciune.
Mqqm igzact cand ai scris pe blog despre primul ajutor la BBlaci, taman in ziua aia s-a inecat pupa cu o bucatica de mar.Am aplicat cu incredere si siguranta(ca doar erau fresh in capul meu)lectiile date de tine.
Si bun venit tuturor zmeuricilor nou alaturate tufei si mamicilor lor!
Crixia vad ca nici tu nu te scalzi in ape bune.Nu mai fii neca, lasa ca poate renunta la degetel zmeurica ta.Si a mea a avut tentative, cam o luna dar cu trei degete de-odata.A abandonat, tot i-am scos degetele da fara sa vada ca dau importanta.Cu inel gingival ai incercat sa inlocuiesti?
Pogos felicitari pt ma-ma!
Noi:crestem, papam tzitzi in continuare cu entuziasm, mai ales de cand s-a trezit mami sa imi vare in gurita chestii, iac!Am inceput timid sa-i dau mar(btw multam pt nibler sau instrument!-luat si utilizat cu succes!).La para a zis pas, cu gura ferm inchisa.N-am gasit williams,deci la alea nu sh ce-o sa zica.Si incepusem sa-i dau si cereale de orez cu lapte praf de la Milupa.Boooooon.Si tre sa trecem noi pe la pedi ca sa vedem cand facem vacci uramator ca era timpu'Cu ocazia asta ii duc si ultilele rezultate de la dr-i pe la care am tot fo si care sunt excelente-pupa intreaga si in parametriLa solduri iar OK!-balerina ca sa citez dr-ul(eu zic ca momentan ii place stomatologia, ca ne cauta in gura de sa ne smulga omuletu')Si ajungem la pedi ca viorelele si ma ia dna ca tre sa-i dau tri mese pe zi(fructe, pireut si cereale) iar laptele scos de 3 ori din menuuu.Degeaba ii explic ca stiti noi numa ce am inceput, nu prea stim de nici unele...ia o tinea pe a ei.Si tot ma seaca la mate cu programul(bre da-i dusa rau la unele capitole bbelusesti)Vorbeam doua limbi,fiecare cu a lui.Pana cand imi pica fisa si-i amintesc ca noi nu sticluta-noi tzitza.Aaaaaaa(uluita ):mai aveti lapte???Eu:mda, cu un ras care nu prea era al meu,adica de parca trebuia sa ma scuz.Ea:pai e ft bine!(dar nu era convinsa )Imi venea sa-i zic:falsh tanti, falsh.Nu-i frumos sa mintiSi ma pune gaia sa grabesc un pic fenomenu' dive. nu ca ea da' nici ca mine, asa moderata cum e bine sa fii(da' nu in cazu asta).Si s-a ales pupa mea cu bubite rosii pe burtica dupa 2 zile de morcovi la borcanel si una de piersica si biscutiti granule(de-aia ce se topesc, fara gluten,da cu zahar...n-am gasit altii si pace)Si acum eu nu stiu de la ce o foAm sistat tot si reluam dupa vaccin, pe care il facem azi.Cred.Ca mai are niste bubite-pe duca si sa vedem daca e ok sa facem vacci asa.
Oricum, vreau sa zic ca eram Blanca si Meleea la un loc.Varza creata de oboseala si super necajita ca refuza sa pape.Noroc ca le-am vazut pe ele si m-am calmat ca nu suntem singure ci ne incadramin normal...poate paranormal pt altii
Si mai vine si al meu cu reclamatii, de sa maduc in lume.Si dumenica s-or umflat muschii pe mine si ne-am luat de mot(cand altii isi vad de cele sufletesti,noi ca paganii).Pe cale verbala.Si nu eu am iesit ciufulitaSi sincer Motana, nu sh cum faceti voi de fata cu Daris...adica motaieli cu pe fete, ca mie nu-mi iasa.Adica la cupil poc zambii,dar lui mister-paratul, nixen.Oricum se pare ca ne-a trecut instant aproape si am iesit la aer,tutti trei, doi racoriti din casa.
Pupa mananca reclame televizate pe paine si minimax cat cuprindeEfectiv doar reclamele fac concurenta tzitzei.Si pupape 26 feb a zis pt prima oara mama, a suna ca o plangaceala, ca ea erain jumper si eu langa puneam rufele la uscat.A vrut fata in brate si daca a vazut ca nu servesc mi-a spus-o clar:mamamamamamama
Legat de siluete cuscra.Vreau sa spui doar ca ca cred ca merg in curand la ginecologu meu sa-l intreb daca e sigur ca n-a lasat un copil in burta, sa ma caute cu ecograful.Ca eu zic ca sigur creste burtaIn rest mai arat cat de cat, dar la burta....se lasa cu plansete de-alea urate cu smuls de par si sfasiat camasa. O sa bag pilate, o sa, candva...Si apropo de creste burta...eu cu fu-fu mai greu...mai la vara.Dupe ce ca e pe fuga si raaaaaar ca fetele mari, facem noi o chestie cu protectie cica, si ma trezesc cu master cucu cu caciula pe ceafa, sa zic asa-ca omu' bine dispus dupa o gustarica.Si gigeii erau buluc la usa, pe sistemul " da' deshchide poarta"-sau cine vrea mai pasnic"am venit sa colindam,florile dalbe/oul sa-l fertilizam....ne dati,ne dati,ne dati?...iai,nici macar nu stiu cand sa ma testez daca e sa fie cu otisori, ca eu n-am rusi.O sa ajung de povesti in puii mei, ca alea de la stiri care nascusera si n-or stiut ca-au fost gravide
Am scris mesul asta in tz ore.Intre timp pus supozitor cupil, constipat de acu niscaiva zile de la morcovi, cantarit cupil-7790!tyocmai cand ma laxasem cu ce o zis Moniland cu kilele la mofturica ei.Moniland vezi ca e cu smen cantaritu'Acum am descoperit.Pupa nu prea mai incape in cantar, pana am fixat-o cu tot cu maini si picioare in zona de cantarit(ca misca rau din ele),plus capu' conteaza sa nu fie prea pe margine...am zis ca-i sar arcurile si soroaflele la cantaritor.Deci pupa ma fura la kileAm alaptat-o,culcat-o si crec ca s-a trezit.Ma duc sa cecui.Trimit asta si daca mai poc mai reviu.
Pup iu tufa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna dimineata la amiaza si de la noi.daca doreste cineva o ,sunteti invitatele mele!imi pare sincer rau ca nu apuc sa scriu zilnic,dar Denis ma solicita din ce in ce mai mult.nu mai sta locului,topaie toata ziulica,se ridica,vrea sa exploreze,iar zilele astea mai mult pe afara am stat.
eu vin dupa o noapte mai mult alba.nu stiu ce a fost cu el,se trezea din 5 in 5 min,plangea,atipea la loc,iar plangea...chiar nu stiu ce`o fi.dau vina pe dintosi,dar cine stie...si colac peste pupaza,a racit.stranuta,curge nasucul,noroc ca temperatura n`are.
inutsa te felicit pt 10!bravo tie!
alinutza nu este o regula la dintisori.in mod normal,ar trebui sa iasa incisivii centrali jos,apoi laterali sus,centrali sus,iar caninii sunt dupa masele,deci mai incolo.dar,repet,nu este o regula.si Denis are gingia inflamata tot la canini sus,iar noi nu avem decat 6 dintosi.
danielle ma bucur ca Ebonee e mai bine.sa dea DD sa isi revina complet!
giova te invidiez!felicitari pt laptic!!mie deja mi`e groaza ca mult nu mai pot alapta.sanul stang deja produce fff putin,noroc ca e dreptul mai darnic.sper s`o duc macar pana la 1 an asa.
Corinna ce martisor scumpic ai tu acolo!e o dulce Maria.sigur va frange niste inimioare la cum o vad!in tinutele alea de vara iti vine s`o papi.asa bine`i sta...
monitza cred ca ai primit cel mai frumos martisor din lume!
blanca felicitari si tie pt martisor!!eu inca astept clipa,dar imi imaginez ca nu mai poti de bucurie.eu m`as topi toata!!felicitari si pentru papa.sa stii ca Denis,care chiar papa binisor ce`i fac,linge borcanele de la Hipp sau Nestle.nici nu se compara cu ce pofta le devoreaza!eu zic sa continui cu ele..m`am topit dupa Eva si dintucii ei!ce scumpica e...
mony m`a amuzat povestioara.deja imi imaginam in fata ochilor,"vedeam" un filmulet...bine ca nu s`a lovit!
ungaras eu stiu ca albus de ou se da dupa 1 an.iar in privinta carnii,noi am inceput cu pui,apoi vita,ou(galbenus),iar acum urmeaza peste.
badurox eu zic sa stai linistita.para ii dai?dar iaurtel?Denis face tot asa putin,dar dupa fructe face,dupa supita nu prea,iar dupa iaurt face multisor.daca o zi face putin,a 2`a recupereaza.
Clara rochita e superba,iar tu arati fff bine,sincer!!imi pare rau ca n`a fost sa fie,dar, vorba ta,oricum i s`au recunoscut meritele.cred ca esti tare mandra de sotior!
anemona unde la munte?distractie placuta.va veti incarca putin bateriile!
vroiam sa va multumesc pt raspunsurile legate de iaurtel.Denis l`a acceptat simplu,asa acru si papa aproape un pahar de 200!!am un cucucios.il schimb si mergem la plimbare.pe mai tarziu.va

Mergi la inceput