**Zmeurici de iulie-august 2009 (30)**
Raspunsuri - Pagina 10
theea spune:
[size=4]O primavara insorita si plina de bucurii va dorim
In sfarsit avem si noi net asa ca mai aparem si noi pe aici.De ieri am inceput si noi sa ne diversificam ,i-am dat pireut de morcovior si l-a mancat destul de bine Nici nu stiu cand a trecut timpul avem bebei mari .
Avem si noi pe fata niste pete rosii care nu ne dau pace i-am dat vreo 3 zile la recomandarea pediatrei cu crema cu hidrocortizon si au trecut dar cum nu am mai folosit-o au reaparut.
Inca nu reusim sa ne intoarcem cu usurinta inca exersam, dar daca o tinem de manute face cativa pasi ca pana acu topaia .Fundul e destul de greu aveam la 5 luni jumate 7.7kg.De vb nici atat inca suntem la stagiul de chiuiala
Am atasat niste poze daca vreti sa ne mai vedetila toata lumea
http://picasaweb.google.com/alessiaesthephanie/Alessia5Luni#
cezara
MONITZA86 spune:
fetelorrr.....Am primit un martisor cel mai frumos martisor a spus Stefi MA-MA clar pana acim mai baiguia dar acum foarte clar.
Sunt atat de happy!Imi vine sa de fericire!
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
bely spune:
monitza bine de stiut ca nu depaseste 38 febra la dintzuci
inseamna ca e de la gingii cum ma gandeam eu.. cum ieri si sambata am stat in casa ca era furtuna si frig, m-am gandit ca doar asta poate fi.
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
elena_adina spune:
Am fost si noi la plimbare,am stat in jur de o ora,iar acum doarme.
Monitza86-felicitari pentru ma-ma
sarbatoritilor de azi
Filip de Noce
Denis Adrian de Moni08
la toate si
POZICI RAZVANEL
AdinadeRazvan(14.08.2009)
bely spune:
theea ce zmeurica superba ai si are dintisoriiiii, s-o papi nu alta
in unele poze face niste mutrice ca si Patri a mea
monitzace frumos martisori ai primit, tre cred ca iti vine sa de bucurie.
Felicitari
_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
siacob spune:
La multe lunite Filip de Noce si Denis Adrian de Mony08!
Monitza cum ai pregatit lintea cu legumele?
MONITZA86 spune:
Filip de Noce
Denis Adrian de MOny 08
Siacob Am tocat o ceapa mica marunt,jumatate de morcov,un sfert de pastarnac si un sfert de dovlecel si le-am pus la foc cu putina apa si ulei de masline cam 15 minute.Peste ele am adaugat un castronel de linte nsi le-am mai lasat cam 30-45 de minute a fiarba.APoi le-am blenduit putin sa se faca aproape ca o pasta.
Cam asa am facut cert e ca i-a placut.
Thea ce frumusete ai !!
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
blanca000 spune:
Am primit si eu martisorul MA-MA ..azi noapte prima oara iar azi incontinuu..sunt asa de fericita, cand o aud creste ceva in mine ..
... ba si mai mult mi-a mancat Eva azi toata ziua super..dimineata mar copt+biscu+3 lingurite de multifructe de la borcan iar la pranz jumatate de borcanel Hipp.
I-am luat borcanele sa vad daca mananca si da, a mancat..cred ca consistenta puireului e de vina..blenderul meu Philips nu toaca asa de fin..tre' sa il iau pe cel de la mama care face puireul pasta nu se cunoaste nimic in el..sa il iau si sa incerc asa.
Ce bine ca e primavara !!!!
Eu in schimb racita rau in continuare..sper sa nu ii dau si ei ..ufff ma simt asa nasol as dar zana e fresh dupa un somn bun prin plimbarea de afara si juma de ora in casa dupa...
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
daniela2880 spune:
Am fost la plimbarica! Ce fain a fost! Teo a facut nani aproape 2 ore.
Ne apucam de facut papica! Facem supa crema de morcov cu fulgi de ovaz.
Giova mersic de aprecieri.
tufa
mami de teo