Regasiri (42)
Raspunsuri - Pagina 8
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte si va doresc o zi frumoasa....
Am si eu o intrebare: Ati avut vreodata bataturi interioare, adica intre degete? Si cum le-ati scos? Sunt terminata... de picioare....
ank999 spune:
pe toata lumea.
La noi a venit din nou iarna. Ninge de foarte tare.
Lacramioara multumim pentru cafea. Am citit treburile alea , da mi se par greu de aplicat total. Despre bataturi nu stiu nimic, da sper sa scapi repede de ele .
Aelita rabdarica si reia. Ma bucur mult ca esti cu noi. Sarcina cum merge?
Eu sut tare intoarsa pe dos din cauza jobului. 8 martie a fost cum v-am spus, da ieri...Sesdinte amenintari si suturi fara nici cel mai mic motriv. Sper sa treaca mai repede perioada asta ca ma imbolnavesc de inima si sa ia si criza cu ea.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Buna dimineata. Iulia eu aveam inainte dar nu am facut nimic special, mai dadeam cu crema de galbenele din cand in cand, au disparut de la sine, nici nu mi-am dat seama ca au trecut pana nu ai scris tu.
A reinceput Ana sa pape de vreo 2-3 zile, sunt f bucuroasa, posibil sa fi fost ori o toana, ori de la lipsa de fier. Azi dimineata a bagat un bol cu cereale si lapte apoi o cana mare de suc de fructe. I-am cumparat pere, mere, mango si i-am facut la storcator, am adaugat si 3 morcovi si a iesit delicios.
roxana c. spune:
Mi-a placut mult mesajul Aelitei.
Si eu sunt, citesc, dar tot asa, cu butoiul
si ma enervez cand ma uit afara si vad cum ninge... parca ar fi mijlocul iernii.
Sa va spun ce-am patit ieri: in mod normal Marius o duce pe Ana la scoala dimineata, dar ieri avea treaba la servici dimineata, asa ca a ramas s-o duc eu. Si eu n-am mai plecat cu masina de cand a nins, deci masina nu era curatata de zapada, asa ca am coborat putin mai devreme sa dau zapada jos. Pe langa faptul ca n-am mai gasit ustensila aia si am folosit o carcasa de cd ( in care a si intrat putina zapada, am scos eu cd-ul, vedem daca o mai functiona), n-am putut indrepta oglinzile, erau inghetate bocna, pe cea de la volan am indreptat-o pana la urma, dar pe cea din dreapta...ioc, n-am tras de ea sa nu raman cu ea in mana), iar cand am vrut sa trag de stergatoare...n-a fost chip, erau lipite de geam. Fapt ptr care se facuse aproape 9( intra la 8.30), ce sa mai duc copilul la scoala....a tras si ea chiulul. Intre timp, ieri cred ca se dezghetasera si stergatoarele ca daduse soarele la un moment dat, am avut asa...o vaga idee sa cobor si sa le ridic, dar am zis ca nu mai ninge, ce naiba...cand m-am trezit dimineata si am vazut zapada de 10 cm si ninsoare ca in mijlocul iernii...am crezut ca visez.
dastefa spune:
bai ma apuca pe mine jalea cu vremea asta si eu nu ies din casa daca nu-i vremea ok dar voi care chiar trebuie sa iesiti in fiecare zi
Lacramioara la mine au trecut cu indiferenta dar ce-i drept nu ma prea necajeau
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
aelita spune:
ANK,sunt bine.
scrisesem tutuLOr,ROXANEI,nu mai stiu..mult.
fac ce fac si il zbor,apas repede pe taste si nu stiu care sunt alea care imi selecteaza tot albastru si la primul enter sau orice ar fi se duce tot scrisul.nu stiu cum sa le anulez,sau sa scriu mai inceeet,mai raar,ca se intampla cand dau repede-n ele
aveti idee care taste una dupa alta selecteaza textul?daca le-as anula pe-alea--
e ceva de la ctrl v si inca ceva imediat..
17+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)
dolores spune:
ctrl A
Citat: |
citat din mesajul lui aelita ANK,sunt bine. scrisesem tutuLOr,ROXANEI,nu mai stiu..mult. fac ce fac si il zbor,apas repede pe taste si nu stiu care sunt alea care imi selecteaza tot albastru si la primul enter sau orice ar fi se duce tot scrisul.nu stiu cum sa le anulez,sau sa scriu mai inceeet,mai raar,ca se intampla cand dau repede-n ele aveti idee care taste una dupa alta selecteaza textul?daca le-as anula pe-alea-- e ceva de la ctrl v si inca ceva imediat.. 17+ Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008) |
dastefa spune:
buna dimineata
cine vrea o poftiti de va serviti
v-am spus ca Daria e f incantata de camera ei
dar si eu sunt f multumita ca reusesc asa sa o culc seara mai devreme
pai cand dormea cu noi mai mereu adormea la 11 sau dupa dar acum la 10-10.30 e deja in pat
si legat de somn-in prima zi la amiaza am pus-o in patut si am plecat dar mi-a promis ca nu se da jos sa se mai joace prin camera
nici nu ajung bine jos si aud foiala( planseul e din lemn si se aude fiecare pas).Urc inapoi si ii spun sa nu se mai dea jos ca o aud imediat ce coboara din pat
nu prea a inteles ea cum ca nu facuse decat cativa pasi dar m-a crezut pe cuvant ca sta in patut cand o culc chiar daca nu adoarme imediat
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
iulia-stefy spune:
La multi ani, Desiree!
La multi ani, Monicabb!
Am intrat sa beau o cu voi.... Eu ofer un ceai fierbinte....
Anka, Maya, multumesc pentru raspunsuri. N-am avut niciodata, dar sunt ingrozitor de dureroase... Acum incerc de trei zile cu Clavusin... dar pauza... Am inteles ca sunt nu stiu ce capacele de scos bataturi... Ma mai duc pe la farmacie...
Aelita, si eu tot cu Ctrl+ A selectez tot... Am mai patit si eu sa raman fara mesaje... si asa ciuda ce imi e ....
mayaione spune:
Dolores felicitari pentru Davidutzu, e bine ca interesul vine din partea lui. Anei ii place mult de exemplu sa adune informatii, sa ii spun de animale, insecte, diferente om animal, despre planete, ape etc. Alfabetul stie din cantece "a, b, c, d, e"...atat. In schimb, recunoaste anumite litere, am testat-o ieri si chiar m-a uimit, pt ca nu am lucrat cu ea, a prins cumva de la tv sau de la calc. Se mira ieri o doamna asistenta, imi face mie injectiile, "cum draga stie sa lucreze la calculator?". Pai cred ca stie mai bine ca mine, ii da drumu, se conecteaza la net, intra pe site-uri etc. Daca vrea sa scrie isi deschide notepad-ul. Si astea le-a descoperit singura, ca ea da click peste tot, testeaza, vede cu ce se mananca, retine. Bine cu site-urile i-a aratat tati ca nu stie ea sa tasteze, dar a memorat ce trebuie sa faca.