Club chic (31)
Raspunsuri - Pagina 19

danamiha spune:
si nu scriu...acolo, pt ca nu e de mine, imi prind urechile, abia daca pot sa citesc, imi vajaie capul!
"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling
[/quote]
la fel simt si eu, cand aud de oja rosie, neagra, zbrrrr
nu imi plac decat culorile f.discrete la oja

teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali carmena ![]() daca as aloca 10 % atentie hainelor din cata aloc parfumurilor , cred ca as fi imbracata binisor. ![]() |
sali esti cumva sora mea si nu stiu eu ?
ti-am spus dialogul dintre mine si fiica -mea la achizitia ultimului parfum ...

teo30967 spune:
citat din mesajul lui Carmena Ca mi-ai amintit de Lolita. Trebuie sa iau un cadou, si vreau sa iau o Lolita. Problema este ca imi trebuie o Lolita f florala, sa iau Coral Flower? Cum ti se pare?! Sau sa o iau pe cea clasica? ![]() |
daca e musai sa ii iei lolita ii iei clasic ca florala nu prea are, nici forbidden nu are de-a face cu un floral obisnuit ... insa eu il gasesc f modern si puternic, putin metalic desi nu simt nimic sintetic in el, mie imi place si il gasesc un parfum bun ...acum depinde si de gust stii tu !

Carmena spune:
Prietena mea foloseste si ii si place Insolence - Guerlain. Pentru ea vreau sa ii iau parfumul, si pentru ca visa la Idylle, dar eu l-am mirosit, nu mi-a spus prea multe,am citit si pareri despre el si atunci am zis ca e timpul sa incerce si ceva Lolite. Oricum, inca ii plac mirosurile florale.
Mie imi plac din ce in ce mai putin floralele, cred ca de la voi de aici mi se trage...Mai nou am senzatia ca floralele miros a deodorant de camera

danamiha spune:
citat din mesajul lui Carmena Prietena mea foloseste si ii si place Insolence - Guerlain. Pentru ea vreau sa ii iau parfumul, si pentru ca visa la Idylle, dar eu l-am mirosit, nu mi-a spus prea multe,am citit si pareri despre el si atunci am zis ca e timpul sa incerce si ceva Lolite ![]() Mie imi plac din ce in ce mai putin floralele ![]() ![]() ![]() Carmen cu Stefan ![]() ![]() |
asta nu e senzatie, e...realitate pt mine

Carmen, sa nu-mi spui ca a trecut deja un an...

teo30967 spune:
citat din mesajul lui Carmena Prietena mea foloseste si ii si place Insolence - Guerlain. Pentru ea vreau sa ii iau parfumul, si pentru ca visa la Idylle, dar eu l-am mirosit, nu mi-a spus prea multe,am citit si pareri despre el si atunci am zis ca e timpul sa incerce si ceva Lolite ![]() Mie imi plac din ce in ce mai putin floralele ![]() ![]() ![]() |
iti recomand un floral care mi plaace mie si GARANTAT ca nu miroase a deodorant de camera ! :http://www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/salvatore-ferragamo-perfume.html
pe celelalte sa nu le incerci ca nu merita (de la salvatore ma refer).
eu am momente cand sunt pe florale: daliflor daca vrei
sau lalique ala simplu adica asta http://www.bigdiscountfragrances.com/designer-fragrances/lalique-fragrances.html hai ca ti le-am pus pe amandoua desi pe primul nu l stiu , pe aldoilea il am eu
imi place mult Boss Essence De Femme, nu femme simplu si e tineresc asa si modern ...
sau bun si scump dar floral adevarat Cashmere Mist de la donna karan
am o gramada sa stii ...daca mai vrei ...imi zici

Carmena spune:
Dana, sincer nu mai stiu daca a trecut anul, Insolence si l-a cumparat singura ca ii place, mie nu-mi place, mi se pare ca il defineste f bine numele si nu ma defineste pe mine, dar cum zicea cineva mai sus, gusturile...no comment
Eu atunci am luat Wishul
ei da, ala da
Teo, sarumana de idei. Daca stii cum miroase Insolence, si stii sigur, ala e genul cautat.Sa vad ce poate aduce baiatul de la esentedelux (Dana
) din ce imi propuneti voi, ca din alta parte eu nu stiu sa cumpar parfumuri din Ro.

teo30967 spune:
bine carmena am sa ti dau "idei" de similaritati ale lui insolance !
ma gandesc, desi ganditul poate dauna grav sanatatii cum imi zice fiica -mea cand ma gandesc EU la ceva .
insolance e si putin pudrat are ceva special in el ...da il stiu si eu daca l-as primi cadou m-as da cu el
ce-ai zice de ELLE de la ysl ? desi nu e floral
si cred ca i-ar place si narciso daca i place insolence ...
depinde carmena cat de grabita esti ca poti comanda si pe big prin babanu sau tu direct de pe site-uri de ex. fragrancex . eu vreau sa sparg gheata dupa fragrance.net.

sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
sali esti cumva sora mea si nu stiu eu ? ti-am spus dialogul dintre mine si fiica -mea la achizitia ultimului parfum ... |
da , mi l-ai spus,scurt si cuprinzator!

cum e allure sensuelle? e parfum de teo ?
( zic asta pt ca in momentul cand l-a mirosit fiica lui teo a spus: asta e parfum de sali

ce m-a amuzat remarca!

sali spune:
carmena, daca ai revenit cu amanunte si ai zis ca i place INSOLANCE si vrea Idylle , atunci nu stiu daca Lolita ( oricare ar fi) e o alegere potrivita.
e clar ca e setata pe florale , puternice si dulci, nu adieri de primavara...si clar fara gurmanderii .
eu ma gandesc ca ar merge un CH Carolina Herrera, l-am testat in Sephora....floral, dulce si feminin foarte, fara a fi lesinat.
http://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/CH-1734.html