Locul fetelor Nou-Venite (72)
Raspunsuri - Pagina 8
trutzi spune:
Am inceput de vinerea trecuta (seara) atunci am ridicat coletul de la posta. Doua zile nu am luat decat un pliculet ptr ca am uitat
si ieri spuneam ca am luat inofolic ptr ca am intarziat un pic cu un raspuns ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui violab trutzi pai de ce abia azi ai inceput inofolic? Anul asta voi fi mamica! |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
violab spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi Am inceput de vinerea trecuta (seara) atunci am ridicat coletul de la posta. Doua zile nu am luat decat un pliculet ptr ca am uitat si ieri spuneam ca am luat inofolic ptr ca am intarziat un pic cu un raspuns
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Ah,ok. Pai ai girja sa nu mai uiti. le poti lua pe amindoua dimineata impreuna. Nu are nimic. Asa nu mai uiti.Important e sa iei doua pliculete pe zi. Nu conteaza daca sunt impreuna sau nu.
Anul asta voi fi mamica!
Lia73 spune:
pup fetele cucuieteeeeeeeeeeee 

+17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
trutzi spune:
Sa imi aduc aminte sa fiu serioasa ca am creierii varza.
| citat din mesajul lui violab ok. Abia astept sa te vad. ![]() ![]() Anul asta voi fi mamica! |
jesia spune:
| citat din mesajul lui pianna jesia ce monitonizari faci? |
mi-am monitorizat ovulatia o luna sa vad daca sunt ok
trutzi spune:
Nu am stiut. Pe cutie scrie doar un pliculet si pe net nu am cautat cum se ia. M-am gandit ca dimineata si seara ![]()
E mult mai bine daca le iau pe amadoua o data. Pana la urma nu e antibiotic 
| citat din mesajul lui violab Ah,ok. Pai ai girja sa nu mai uiti. le poti lua pe amindoua dimineata impreuna. Nu are nimic. Asa nu mai uiti.Important e sa iei doua pliculete pe zi. Nu conteaza daca sunt impreuna sau nu. Anul asta voi fi mamica! |
trutzi spune:

| citat din mesajul lui Lia73 pup fetele cucuieteeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
violab spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi Nu am stiut. Pe cutie scrie doar un pliculet si pe net nu am cautat cum se ia. M-am gandit ca dimineata si seara E mult mai bine daca le iau pe amadoua o data. Pana la urma nu e antibiotic ![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Nu iubita. Nu e nici o problema. Am citit eu pe forum italian si fetele asa il iau. Fara grija. Daca vrei te sun eu inainte sa-ti aduc aminte.Oricum ne auzim prin tel. Ah.Imi dai si mie numarul pe PM?
lia, jesia

Anul asta voi fi mamica!
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui Lia73 pup fetele cucuieteeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
pupam inapoi..

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

http://zilepentruluciana.wordpress.com/