Locul fetelor Nou-Venite (72)
Raspunsuri - Pagina 13
anamira spune:
Neata fetelor
Eu trec pe laptic cu cicoare
Oficial am renuntat la bauturile cu zahar sau indulcitori, de fapt am renuntat la zahar de 2 saptamani
si ma simt excelent. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui trutzi Neata! ![]() Va servesc cu , ceai si suc de portocale. Poftiti va rog ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
Arianna11 spune:
Neata ,multumesc Trutzi ,te-ai gandit si la gravide,ms pt sucul de portocale 
Azi ultima zi acasa ,in Ro...ce mai trece timpul asta...
DD ne-a daruit o minune 
trutzi spune:
Felicitari!
Si eu am renuntat acum vreo 5 ani dar, mai dau cu batul in balta cateodata. Adica imi mai cumpar o Cola sau Sprite. De obicei beau doar o gura ca sa nu devin dependenta iar ![]()
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui anamira Neata fetelor Eu trec pe laptic cu cicoareOficial am renuntat la bauturile cu zahar sau indulcitori, de fapt am renuntat la zahar de 2 saptamani ![]()
_ Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :) |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Va intoarceti in vara
si o sa te vada toata lumea cu burtica ![]()
Acum o sa te avem mai mereu cu noi
Ma bucur ca nu ne parasesti definitiv, adica sa te muti la odisee 
| citat din mesajul lui Arianna11 Neata ,multumesc Trutzi ,te-ai gandit si la gravide,ms pt sucul de portocale ![]() Azi ultima zi acasa ,in Ro...ce mai trece timpul asta... DD ne-a daruit o minune ![]() |
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui trutzi Va intoarceti in vara si o sa te vada toata lumea cu burtica Acum o sa te avem mai mereu cu noi Ma bucur ca nu ne parasesti definitiv, adica sa te muti la odisee ![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Nici gand sa ma mut la odisee
,stai linistita,raman aici ca sa va trag pe toate dupa mine
,sa va port noroc 
La vara daca da DD si totul e ok poate ma incumet sa vin iar acasa
DD ne-a daruit o minune
trutzi spune:
Doamne ajuta sa ne mutam toate la odisee sau macar sa fim
si sa ne facem aici odiseea nostra 
Sa nu fie prea tarziu in vara ca o nasti pe Mariuca aici 
| citat din mesajul lui Arianna11 Nici gand sa ma mut la odisee ,stai linistita,raman aici ca sa va trag pe toate dupa mine ,sa va port noroc ![]() La vara daca da DD si totul e ok poate ma incumet sa vin iar acasa DD ne-a daruit o minune ![]() |
violab spune:
Neatza fete cucuiete. Trutzi multumim de cafea. E foarte buna. Eu tocmai m-am intors de la coafor. M-am facut frumoasa ca deh, maine vin acasa. Uraaa!!!
Anul asta voi fi mamica!
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui trutzi Doamne ajuta sa ne mutam toate la odisee sau macar sa fim si sa ne facem aici odiseea nostra ![]() Sa nu fie prea tarziu in vara ca o nasti pe Mariuca aici ![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |

DD ne-a daruit o minune
pianna spune:
Neatza fetele!
Optez si eu tot pt suc de portocale,pica f bine acum dimineata. Multu trutzi 
Ce planuri de weekend aveti fetele? Eu trebuie musai sa mananc o inghetata la mall
.
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui violab Neatza fete cucuiete. Trutzi multumim de cafea. E foarte buna. Eu tocmai m-am intors de la coafor. M-am facut frumoasa ca deh, maine vin acasa. Uraaa!!! ![]() Anul asta voi fi mamica! |
Neata
....azi e o vreme nasoala....sta sa ploua...miine o sa iasa soarele cand vii tu asa frumoasa 
DD ne-a daruit o minune

, ceai si suc de portocale. Poftiti va rog