probleme la coloana, posibil scolioza...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Scolioza se pare ca in proportie de 90 e... un mister! Medicii de scoala veche vorbesc de controlarea pozitiei corpului, recomanda dormitul pe tare, fara perna, inotul, cei de formatie noua vorbesc de cauze "idiopatice" si spun ca cele de mai sus nu ajuta prea mult in caz ca Doamne fereste o ai!
Deus, fiica-mea ducea ghiozdanul numai pe spate, de fapt destul de putin pentru ca merge mai mult cu masina, iar cand mergem pe jos il duc eu. Facea calarie, patinaj, nu e un copil sedentar, stam la curte si in capul strazii e un mare deal.
E insa inalta, subtire, delicata, mai ales in partea de sus a corpului. Azi mi-a aratat si mie cum se trage in sus pe bara in maini la scoala, pana pe la 2m inaltime si culmea e ca prima mana pusa sus e cea dreapta, deci cea cu priza cea mai puternica si cea la care are umarul mai coborat! O fi si de la aiureala asta cu bara, e singura care reuseste din toata scoala, mai putea doar un baietel dintr-a patra, fiica-mea e clasa intai.

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput

Ne-am facut programari la dr Tiron si la dr Thierry, ca dr Burnei nu mai colaboreaza cu Euroclinic. Revin cu intrebarea despre radiografii. Voi unde le-ati facut?

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Noi in Brasov, ne-am dus cu ele gata facute la control. Nu stiu daca are vreo relevanta noutatea aparatului. Sti tu ceva?

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Pai da, conteaza aparatul, ca daca e nou, performant, imaginile sunt bune si nici nu te iradiaza mai mult decat e necesar!

Si revin cu intrebarea, unde anume in Bucuresti se fac radiografii la coloana vertebrala, la copii, cu un aparat performant? La Spital la Budimex de exemplu nu le ies bine si ne-au zis sa mergem in alta parte.
Vestea buna este ca dupa consult pare doar "atitudine scoliotica", confirmarea o va da radiografia.

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Eu am facut la Mediclass Cotroceni.....cred ca se fac si la copii, ca am vazut multi acolo! daca te-ai programat la Euroclinic, eu cred ca acolo au aparate performante!!!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Intre timp m-am programat la CMU pt radiografii.
Michiduta, la Euroclinic m-as fi programat pt dr Burnei, dar nu mai colaboreaza cu ei. L-am gasit in schimb la spital.

album
gradina

Mergi la inceput