controlul oftalmologic la copii-ochi durerosi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu zic sa lasi google-ul in pace pana maine
Pumnii stransi pt voi si sa vii cu vestile bune

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bafta maine la control si sa veniti cu vesti bune.
Poate doar sunt iritati sau nu se umezesc cum trebuie si de-aia clipeste des, insa pentru asta poate primi ceva gen Visine.
Tin pumnii sa fie totul bine!

Off topic: Mamagiuliei, felicitari ptr 'moderator'!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, am revenit de la control.Totul bine si frumos, vedere de vultur.L-a pus sa spuna ce vede de panou si binenteles nu a vrut, se facea ca nu stie ce ii arata aia, dar nu s-a lasat pe seama lui.Am crezut ca-i da ochelarii cei mai mari pentru ca vezi, cum doamne fereste sa nu vezi si ce e mare pe panou ala.Daca el nu zicea nimic, ci se tot zgaia la panou si maraia ceva.Cred ca-i placea cum o facea pe doctorita sa astepte cu degetu pe plansa.
Dar l-a dus la un aparat unde el trebuia sa stea cu barba pe un suport si sa se uite inainte si aparatu ala era ca un vizor , cu lentila aia in dreptul unui ochi, si cica el vedea o casuta ceva acolo, oricum a stat si i-a masurat cu aparatu ala.Am rasuflat usurata, dar nu era gata, i-a pus picaturi in ochi, l-a cam luat prin surprindere da nu a protestat.Si am asteptat 10 minute , apoi iar picaturi, alte 20 de minute asteptat.Dar pentru ca i-a dat o punguta cu ursuleti de guma, nici nu a stiut cand a trecut timpul.Iar masurat si cica e ok, nu se stie de ce spune ca-l dor ochii.Mi-a zis ceva ca ar putea sa fie uscati de la vremea de afara, ca e praf, ca e vant, ca e nu stiu ce.Sa urmaresc daca nu e cumva alergic (pana acum nu am observat asta, dar cica daca il dor ochii de la vant, praf e tot alergie).Ne-a dat niste picaturi, ceva de plante nu stiu ce, cica sunt ca si lacrimile, nu e tratament, si sa ii dau daca mai zice ca-l dor, ca sa i se umezeasca ochii.Ce am citit eu pe internet despre ochi uscati, pai e de groaza.
Cand am auzit ca are ochii uscati, cu toate ca-i vad eu umezi, mi s-au taiat picicoarele.
Acum nu stiu, e bine, chiar oricum cica la 3 ani trebuia sa merg sa-i fac control, acum mai mergem la vara, dar ma gandesc ca la cel mare nu i-am facut inca si are 9 ani, deci ar trebui sa il duc si pe el la control.Sper sa nu am surprize .
La urma dupa ce i-a spus ca a terminat, a inceut si al meu sa spuna ce vede pe panou, fara sa-l intrebe cineva, ca de doar trecuse examenu.
Cam asta a fost experienta cu examinarea de azi.Acum sa-mi fac curaj si sa-i fac nu stiu cand o programare si pentru cel mare.
Multumesc pentru sustinere si am sa va mai stresez si alta data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce bine ca sunteti bine !!!
Lasa scenariile horror.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

roxy, si controlul nostru oftalmologic s a derulat la fel, ne am dus pentru aceeasi problema, se plangea ca l dor ochii, seara adormea doar daca ii acopeream ochii cu mana mea. Si eu eram ff speriata, din fericire nici la noi nu a fost nimic...pleoapa un pic iritata

Mergi la inceput