FIV cu DR.POIANA NICOLAE

FIV cu DR.POIANA NICOLAE | Autor: anelize

Link direct la acest mesaj

Pentru ca spermograma sotului are rezultate foarte proaste.ne-am hotarat ca vom face FIV.
Inainte de toate,vreau sa stiu pareri despte Fiv la Dr.Poiana,pentru ca nu am vazut deloc postari despre dansul.
Daca aveti experiente,bune sau mai ales rele,va rog sa le impartasiti cu mine.
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Eu nu am facut fiv la Poiana, am facut cu echipa de greci de la Biogenesis.
Pot sa-ti spun un lucru cu certitudine iar tu sa tragi concluziile. Rata mare de secces a acestei clinici este data de medicii greci. Cu toate ca Poiana am inteles ca este un obstetrician foarte bun ( nu degeaba a ajuns Prof ), la partea de fiv .....nu m-as baza foarte tare.

Mergi la inceput

Si inca ceva, daca iti doresti sa afli mai multe si sa vorbesti si cu alte persoane care au facut fiv la Biogenesis, exista un capitol special destinat acestui subiect.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Eu nu am facut fiv la Poiana, am facut cu echipa de greci de la Biogenesis.
Pot sa-ti spun un lucru cu certitudine iar tu sa tragi concluziile. Rata mare de secces a acestei clinici este data de medicii greci. Cu toate ca Poiana am inteles ca este un obstetrician foarte bun ( nu degeaba a ajuns Prof ), la partea de fiv .....nu m-as baza foarte tare.

MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero

Draga mea,merci pentru sugestii.Daca sunt pacinta lui si fac Fiv la clinica unde lucreaza cu grecii,asta inceamna ca lucreaza toti la "bebele" meu,nu? Nu mi-e clar daca poate lucra singur sau depinde de echipa.Asta imi indica daca e ok sa fac acolo Fiv sau ...nu

Mergi la inceput

Intr-adevar colaboreaza cu grecii, dar el iti face fiv-ul. Adica stimularea, monitorizarea, ajustarea dozelor, tratamentul de sustinere ti le face el. Partea de embriologie o fac grecii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Merci goggy.
Mi-ai fost de un real ajutor!!!

Mergi la inceput