Nou stil de viata (291)
Raspunsuri - Pagina 9

mihaser spune:
salut!
azi dimineata aveam 57...insa eu as raporta stagnare...ptr ca nu facusem o treaba...mai mare!
vesnica pb!
tumpi la multi ani ptr sora ta si sper sa se vindece frumos mana!
dordia felicitari...astept schimbarea in 7 la prefix
va pup..maine termin baia piticilor si ma apuc de smotru.

louisea spune:
Gabi nu mai stiu daca am zis.. dar noi am ales sa nu ne zica, deci nu stim ce-o sa fie.. O sa fie surpriza la nastere :))
Azi mi-am luat si eu jeansi de graviduta si surprinzator intru in marimea 27 ca si inainte de sarcina. Deci ce-a mai mare parte a kg s-au pus pe burtica
Tumpi eu am si uitat cu babele. Pot sa-mi aleg azi c-a fost o zi superba la noi?
Salutare in grup. Ma reintorc la hartiile mele
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

tumpi spune:
Marilena, sanatate multa, trimit bezele de la departare, ca eu sunt mai egoista si nu vreau sa impart nimic cu nimeni,chiar daca dai tu
Lou, ce frumos sa fie surpriza, e mai dragut asa.Cat de babe, eu de multi ani m-am fixat la o zi ca tot timpul nu stiam ce sa aleg, asa ca am facut un calcul simplu prnind de la ziua de nastere care a dat 6.Asa ca de mai bine de 20 de ani baba mea e pe 6.
Miha, merci,da am zis eu ca azi e ziua surorii mele
?Nu ca n-ar fi.
Cineva intreba de Tzuni, e bine .
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

danitin spune:
Salut. Sunt foarte obosita, mi-e frig si n-am chef de nimic. As avea neaparata nevoie sa-mi incarc cumva bateriile dar nu vad cum
Meniul de astazi:
- o felie de paine neagra cu miere si cafea fara zahar
- supa de pui si doua sarmale mici, cu o felie de paine tot neagra
- salata verde cu ridichi
- un mar
Apa plata, suc de portocale proaspat, ceai verde fara zahar = 2 l.

gusta spune:
Tumpi eu impart tot ,si dau tot si la multi ani pentru sora ta.
Lou super asa cu surpriza la bebe.
Miha eu mai beau cate un ceai cand asa probleme.
Marilena si Mara Augusta

Eftimie C. spune:
Fetelor, inca o data va multumesc pentru frumoasele urari adresate lui Edi.A fost tare incantat de pregatirile pentru ziua lui si de petrecere.I-a cazut si un dintisor si zana a venit cu banutii
Crisscosty sa-ti traiasca finutul si sa va bucurati de el.Cum l-au numit?
Eu sunt in pat cu o durere teribila de gat si parca ma jeneaza si o ureche si nu mai pot de frig.Uf!Sper sa nu se agraveze

violeta70 spune:
Buna seara si de la mine!
Abia am ajuns de la sala, super obosita, insa trebuia sa intru pentru ca nu am dat raportul.
Din nefericire nu este prea roz:70,4 kg
Imi atribui singura 1 , ba chiar 2
.
Nu stiu ce-i cu mine, nu mai pot sa ma mobilizez.
Tot singura, imi atribui si vreo 2 , asta asa ca sa va scutesc pe voi.
In rest astept primavara, care se incapataneaza sa se arate.
Cu moralul tot prost.
Crystina sa-ti traiasca fetele sunt superbe.
Va pup pe toate si va doresc o primavara frumoasa.

dordia2000 spune:
Buna seara!
Am reusit de am culcat copilasii....si am intrat sa vad ce mai faceti.
Am obs ca la mine nu s-a modificat nik in listutza, si am dat raportul ieri...deci plsssss Sherifa...da-mi si mie o floricica mica sa ma simt si eu bine.
Criscosty sa-ti traiasca finutzul si...wow ce baiat mare! Stefan al meu avea la o luna 4.700 kg.... Apropos...cand vii la sala? Parca ziceai ceva de aprilie.... abia astept sa ne cunoastem.
Gabrielama Multumesc...ma simt bine ca am schimbat prefixul... burticutza si stai linistita ca mai ai putin...deci nu te vei mai ingrasa foarte mult.
Mihaser merci mult...si eu abia astept...dar probabil ca peste 3 luni ...sau mai mult. Eu slabesc destul de greu...dar... ma lupt si inca mai merg la sala cu Vio si in mod sigur ajuta si asta.
Tumpi si baba mea tot pe 6 e...abia astept sa vad.
Meniul de azi:
Dimineata : Fructe : 1 portocala mare si zemoasa, 1 kiwi, 1 mar verde
Pranz: Piept de pui pe sticla + salata cu 1 rosie,1castravete,1 andiva
Gustare: cateva sticksuri (covrigei)
Cina: Sala si am papat cand am ajun la 21.30 2 felii de pomelo
2l apa plata cu zeama de la 1 lamaie
Acum va poop si Noapte Buna!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

bb_yasmi spune:
buna seara
pe mine iarasi nu m a vazut nimeni... ca si data trecuta.....din acelasi motiv nu am mai intrat aici...:(
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee