Nou stil de viata (291)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Azi n+am timp de nicio culoare, e nebunie mare la lucru, tot timplu vrea cineva ceva de la mine.

Asa ca, pe scurt, multumesc celor care m-au felicitat pentru scaderea in greutate si vad ca putem deschide un club al sotiilor cu jumatati suple fara prea mare efort. Al meu nu merge la sala, nu face alta miscare in afara de ajutorul la curatzenie si plimbat din cand in cand catzelu, dar nu are pic de grasime si chiar mananca ce si cat vrea....

In alta ordine de idei, eu insist sa cred ca mancatul sanatos, cel putin asa cum il practic eu, implica si o scadere in greutate. Si mai detaliez odata:
- in loc de sucuri din comert (toate cu zahar sau indulcitori, ca sa nu mai vorbim de E-uri), sucuri proaspat stoarse de fructe - prune, portocale, mere.
- salata in loc de cina clasica
- carne fiarta sau pe gratar in loc de mezeluri
- cate un mar ca gustare, in loc de chipsuri, croissante sau tot felul de chestii de patiserie de la magazinul din colt
- zilnic, cate o portie de supa de legume sau ciorba acrita cu bors - la mine asta clar limiteaza pofta pentru felul doi.

Si ar mai fi, dar cum va spuneam, sunt in maaare viteza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va pe toate si va multumesc de raspunsuri.mi-ati ridicat moralul, mai ales ca eu sarisem peste faptul ca a inceput sa mi se contureze talia ff bine si sa mai scada vizibil burtik. ma concentrasem prea multtt pe kg.

claudia, si o arati fff bine mami!!

crys multa putere de munca!

delidana, probabil se apropie concediu (peste 3 luni) si de asta vreau sa se vada cat mai repede....si mai ales pt ca pana acum dadeam asa de repede jos....:( era sufiecient sa nu ajung sa mananc intr-o zi doua k lumea si se vedea imediat...eeiiii ce sa-i fac nu mai am 18 ani..:))

carina, da imi cantaresc, calculez canitatea de mancare. am achizitionat cantar mai destept.. si tot ce trebuie. cand imi calzulez acum ma sochez cand imi dau seama cate calorii mancam inainte..... trebuia sa ajung la 100 de kg...in ritmul ala

miha, felicitari pt raport!!

tumpi bravo sotului!!!

danitin, felicitari!! la cat mai multe kg...in minus bineinteles!!

al meu sotz a venit ieri cu un buchet frumosi de trandafiri..si,,,,un tort cu pere si caramel.... ..ce era sa zic??? ca sunt la dieta?? nu era frumos... asa ca am papat o felie! cam mare..

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Danitin,cam asa este cu sotii astia.Si ma oftica, ca de cand suntem impreuna poate 1-2 kg a pus pe el, oscileaza,acum depinde si de perioada de stres prin care trece.El se consuma mai mult ca mine,as vrea ca prin stres sa dau si eu jos, da nu tine.
Si cum ziceam mananca,eu daca as fi in locul lui,m-as face cat china.

Delia, e vb de viata a doua femei afgane, despre viata si iubire in tumultoasa viata dusa in Afganistan.Abia azi am inceput sa o citesc.

Cat de kg date jos, le dau, nu-i bai,dar imediat ce mananc mai tarziu sau exagerez cu portiile se vede.Acum o saptamana datorita exesului, nu numai ca n-am stagnat dar am luat 500 gr, care n-am mai reusit sa le dau jos.Dar e adevarat ca nici misare nu prea am facut datorita pb de sanatate.
Acum sunt mai bine si am reluat abdomenele si miscarea la 2 zile

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Multumesc de complimente!
Nu am pus pozele din dorinta de a capata laude ci doar ca dovada a faptului ca daca avem rabdare si suntem hotarate sa dam jos, in final se vor vedea rezultatele. Mai am oricum de lcuru dar... ideea era ca se poate.
Succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

al meu sotz a venit ieri cu un buchet frumosi de trandafiri..si,,,,un tort cu pere si caramel.... ..ce era sa zic??? ca sunt la dieta?? nu era frumos... asa ca am papat o felie! cam mare..

Ei, pai atunci nu te mai necaji ca nu scapi de kg, ca stii cauza. Pun pariu ca inca mai ai din tort.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Danitin e clar ca o alimentatie sanatoasa si echilibrata duce la slabire la inceput. DAR asta daca alimentatia ta e departe de asta. Daca alimentatia ta e ok de la inceput e clar nu dai jos numai cu asta.
Cat despre ce intelegem prin alimentatie sanatoasa.. Asta alta e povestea

Anda si Gabi de acord cu voi

Delia mucenici iau.. Multam

Tumpi bebe e asa de activ :)) Mai ales seara !! Daca o sa fie la fel cand iese cred ca n-o sa mai avem un moment de liniste Cu cine o semana, nu stiu

Scuze ca nu mai stau la barfe.. Poate apuc sa intru mai tarziu

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delidana....da e in frigi intact....nu m-am mai atins de el!!

voi nu mancati niciodata o projiturica, o felie de tort??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eu una maninc dar stiu ca in urmatoarele zile cu siguranta nu mai slabesc ci doar stagnez in cel mai fericit caz.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tumpi nu am nimic, imi trebuie o pauza .De ce? nu stiu asa simt eu.De citit citesc,raspunsuri voi da .Dar mai mult nu vreau sa zic.

Claudia arati foarte bine.

Yasmi perseverenta si ai sa reusesti.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara,
Vin si eu la raport: 59,5 kg. Aseara mi-a adus sotul ciocolata, asa ca de unde slabit.

Claudia, foarte frumos ai slabit. Felicitari! Hm, deci trebuie neaparat sa fac si sport? Cam greu cu 2 nastrusnici pe acasa.
Danitin, si eu intru in clubul cu soti slabi. Da' el n-a fost gravid de 2 ori. Da, cam asa zic si eu ca trebuie mancat sanatos. Doar ca eu nu pot manca doar salata seara. Reminiscente pe creier de la o problema cu stomacul de acum vreo 10 ani.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput