Nou stil de viata (291)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor,

Daniela, sanatate multa, da-mi un semn cind esti mai bine.

Anda, e foarte probabil sa plec iar in iulie.
Am vazut si eu motanul, e o frumusete dar ma gindeam ca nu i-ar strica o cura de slabire. Oricum, eu nu prea sint cu pisicile, imi plac mai mult ciinii.
Eu nu fac mucenici, dar am adus de la mama, ca face ea pentru toata familia.

Azi am fost la doctor cu urechea, am otita, o tratez cu picaturi si antiinflamatoare.
Ma innebuneste vremea asta, abia imi bagasem bocancii la pastrare si acum trebuie sa-i scot iar.

Va las cu o dedicatie muzicala de 8 martie, o formatie care imi place foarte mult.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

eu sunt un pic suparici....nu mai inteleg nimic....nu consum mai mult de maxim 1000 calorii/zi, nu am mancat nimic nesanatos (cu mici-mici exceptii ) apa 3l/zi , am inceput aerobic si alergat seara si nu am slabit nici macar 100 de grame din contra am luat in greutate 400 grame!! oare de ceeee????

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

8 Martie!,
Banuiesc ca cele care au petrecut sunteti acum la cafea si ceiut ca sa va treziti fresh. Daca ar fi sa ma iau dupa stirile de dimineata, in Bucuresti au fost o gramada de wild party azi noapte. Are cineva ceva de marturisit????

Eu sunt mai ok acum. Am doua chestii care ma solicita.

Prima ar fi ca incerc sa o intarc pe Sarah, domnisoara mea de 1 an jumate. Merge greu si se lasa cu nopti nedormite si multe urlete. Insa nu am de ales, pentru ca ajunsese sa vrea la san ori de cate ori ma repera prin zona. Ma simteam ca o suzeta uriasa, sau daca vreti, cam cum fac fumatorii inraiti care vad un pachet de tigari.
Incerc sa fiu cat mai disponibila pentru ea, ca sa nu creada ca o resping, asa ca sta toata ziua agatata de gatul meu. Ma pupa de sute de ori pe zi, ea care e destul de rezervata ca fire, insa acum clar o bulverseaza etapa noua in care incercam sa intram. Ieri i-am luat o suzeta, sunt curioasa daca va fi interesata de ea - inca nu am testat-o. Cat am alaptat-o nu a fost niciodata interesata de suzete, biberoane sau alte chestii de bagat in gura care sa imite sanul.

A doua problema - -e din nou cumnata mea e in spital. E gravida in 31 de saptamani si sper din tot sufletul ca bebe sa mai stea. Cum fratele meu (adica sotul ei) e plecat din tara, incerc sa o ajut cat pot ca sa nu se simta singura.

Asa, acuma raport - 75,5 kg. Si meniul de azi
- dimineata - un ou fiert cu salata
- pranz - carne de vita cu salata
- seara - iaurt si branza de vaci

Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne si domnisoare!

La Bucuresti sunt -3.5 grade, zapada si totul este inghetat. Ooofff.... vreau primavara!!

Bb-Yasmi, uite dau si eu sfaturi... cum iti spunea si Carina ieri, in momentul in care mananci mai putin decat este normal, organismul tau reactioneaza invers decat te-ai astepta tu; respectiv, nu slabesti, ci stagnezi sau eventual chiar acumulezi. Pentru ca mesajul pe care organismul in primeste este acela de infometare - si reactioneaza pentru perioada de infometare care va urma - respectiv acumuleaza.

Chiar daca in perioada de 800 - 1000 de calorii ai reusi sa slabesti (800 de calorii este foarte-foarte putin), in momentul in care ai urca la 1200 - 1300 de calorii, cat este normal pentru o perioada de dieta, ai incepe imediat sa acumulezi; pentru ca organismul tau va reactiona automat - primesc mancare, trebuie sa adun, caci va urma o alta perioada de infometare. Astea sunt asa numitele diete yo-yo, care nu numai ca nu dau rezultate, dar pe termen lung aduni kg in plus.

Pentru a slabi pe termen lung si a te mentine, trebuie sa mananci in fiecare zi in jur de 1250 de calorii; daca faci sport, poti sa suplimentezi putin.

In ceea ce priveste sportul, se spune ca daca incepi sa faci sport in acelasi timp in care incepi si dieta, pe cantar nu vei vedea rezultate, pentru ca muschii cantaresc mai mult decat grasimea; vei vedea rezultate la cm, la cum stau hainele pe tine, dar nu la kg. Sunt nutritionisti care chiar recomanda sa nu se inceapa dieta alimentara in acelasi timp cu sportul.

Eu iti doresc sa-ti gasesti ritmul si dieta potrivite si sa vezi rezultate cat mai curand.

Gata.... plec la sedinta.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

neata!

raport 56,1 kg

yasmi si eu spun ca trebuie sa papi mai mult un pic...mai ales ca la sala consumi multe calorii...deseara cred ca o sa merg de la 20 la sport!

danitin fain...cred ca destul de interesant jobul!...cat despre sotior...eu l-am cam dat pe brazda...nu mai mananca asa mult ca la mama acasa...si-l trimit si la sala.

ieri am fost cu fetele la o cafea light cu biscuiti organici...a fost asa fain...si m-au complimentat ca am slabit si m-am tuns scurt
...sunt super happy!

Va pup...ma apuc de bibilit prin casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miha ar fi mai ok si pt mine de la 20 la aerobic. vb pe mess

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut!

BB Yasmi, ar putea fi si o retentie de apa - daca ai inceput sa bei mai multe lichide decat faceai in mod obisnuit, sau poate nu ai gasit echilibrul optim intre nr de calori ingurgitate si cele "topite" prin miscare - am inteles de la nutritionist ca asta depinde si de nr de kg de la care pleci, cica daca esti mai bazata inceputul este mai usor, daca esti mai zvelta primele kg se topesc mai greu. Repet, asa mi-a spus nutritionistul, nu stiu daca e buna idea ei sau nu ... Oricum, cred ca principalul e sa nu te descurajezi.

Miha, interesant, dar stresant, obositor si mare consumator de neuroni ... povestea e lunga si total off topic aici, cum am ajuns la job-ul asta. Cat despre sotior, la al meu n-am cei dace, de la 25 de ani si pana acum a ramas EXACT la acelasi nr de kg, chit ca de la cipsuri si forneti a ajuns la mancare gatita si de la job super solicitat fizic a ajuns la unul unde sta mai mult la birou. Dar asa e el, are un metabolism foarte bun si poate manca orice, nu se ingrasa. Adauga ca nu e pofticios si e in stare sa lase ultimele 2 linguri de mancare in farfurie doar pentru ca el simte ca s-a saturat, ca nu intelege conceptul" nu mi-e foame dar as rontzai ceva" si o sa obti portretul unuia cu silueta ideala

RAPORT cu mandrie: 79 kg !!!!! Am reusit sa lipesc geamul la cantar si vestea e super buna. Nu stiu de ce ieri aveam impresia ca blugii strang usor, poate eram balonata ...

Azi am facut 15 min de gimnastica usoara, nu vreau sa fortzez nota, tin de regimul pe care mi l-am impus si sper ca pana la sfarsitul lui martie sa mai dau jos cel putin un kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata fete frumoase, cum ati petrecut ieri?

Eu inca odata am descoperit cat de indragostita sunt si cat de mult imi iubesc sotul.
Mi-a facut surpriza ieri sa vina mai devreme acasa ca sa fim mai mult impreuna.Mi-a adus un ghivecel cu 3 lalele micute gingase,a fost asa un dulce, ca a venit in bucatarie unde faceam mucenicii si mi-a dat florile apoi a iesit si s-a intos cu un buchet superb, un aranjament cu trandafiri,margarete,zambile si ceva ramurele inflorite pe pat de frunze de palmier.Ce mai superb.Stiu ca este un romantic ,dar uneori se intrece pe el.Si faptul ca a venit mai devreme, mai ales lunea cand are mult de munca.

Si cum ieri n-am mai intrat am ramas datoare cu meniul de ieri.

MD: LC1+ cafea+ praji cu banana
Gustare: o banana
Pranz:branza de vaci cu tarate
Cina: ciorba de vacuta

Meniul de azi
MD: cafea + juma de mucenic moldovenesc + un castron de mucenici in zeama
Pranz: cartofi pierti cu pastrav la cuptor
Gustare: un mucenic moldovenesc
Cina: ciorba de vacuta

Raport:stagnare.Se pare ca nu mi-am atins targetul,dar merg inainte, chiar daca concursul s-a terminat

O zi minunata va doresc.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Danitin, am citit descrierea facuta sotului tau si am recitit si m-am uitat la nick si am vazut ca nu-s eu,dar descrierea corespunde si sotului meu.
Se ridica de la masa ghiftuit se aseaza in canapea si mananca saratele sau alune,da nu de foame, doar ca sa rontaie ceva.
Mananca orice, la orce ora dar nu pune nimic pe el.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Bonjour,

Anda, multumesc . Am vazut si eu pisu, este superb .

Tumpi, .Chiar de vis nu mai sunt, am pus un pic pe mine din vara, dar nu-i stress.
Ieri n-am facut nimic special, am fost doar prin parc cu cainele lui si seara ne-am uitat la un film.
Ce surpriza frumoasa din partea sotului .

Danitin, multumesc . Eu sunt perfect de acord cu ce zice Anda, mancatul sanatos nu aduce cu sine slabirea decat daca restrictionezi si cantitatile.

Gabriela, nu m-am mutat inca la Sibiu. Astept decizia sefului...Sunt insa destul de des in Sibiu. Cum a decurs a doua eco?

Daniela, multumesc pentru cuvintele frumoase . Ai grija de tine, mananca bine si odihneste-te, iesi la plimbari chiar daca e frig. Cu stressul nu este de glumit...

Lou, multumesc .

Zuzi, . Nu m-am mutat, sunt inca "navestista" .Cum adica esti intoarsa din vrej?

Delia, si mie imi place melodia. Ce frumos ca mergi iarasi in Thailanda .

BB yasmi, mananci prea putin, de aceea nu slabesti.

Mergi la inceput