Cum se vindeca arsura de tigara?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Fetelor, va rog sa nu va certati
Nu vreau sa generez o polemica
va multumesc tuturor pentru gandurile bune

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

andra,
oarecum off-topic
daca eram in locul tau, faceam un scandal, in gura mare, in fata blocului, pana auzea si nesimtitul care si-a aruncat chistocul pe geam...

n-ar fi bine sa faci ori un mare afis (lipit la intrarea in bloc, la avizier si in lift) ori fluturasi imprimati, de pus in cutiile postale sau in tocul usii apartamentelor din bloc, pe care sa scrii ceva de genul: "stimati locatari/vecini, cum v-ati simti fiecare dintre voi daca v-ar cadea pe ochi/in cap un chistoc aprins, aruncat pe geam de un alt vecin ?!? copilul meu (sau un copil) putea sa-si piarda un ochi din cauza nesimtirii unuia dintre voi !!"

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

of, Corina, ai dreptate si poate ca asa voi si face.
Probabil ca daca eram eu atunci faceam un scandal monstru. Dar era sotul meu cu ea si el s-a speriat destul de tare si si-a concentrat toata atentia pe ea, ca plangea si nu putea sa-si dea seama daca i-a intrat si in ochi.

Eu o sa o urmaresc acum, sa vad cum va evolua, daca nu-mi place, mai facem o vizita la doctor.
Saracuta, are asa o figura de copil amarat, ca are si nasul julit, ca a zbughit-o de langa mine, sambata,in parc si a cazut si mai are si ochiul acum

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput