Senioare mari,mijlocii si mici (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

neatza!

mai fetelor, eu n-am inteles cand si unde ne vedem. dc ne vedem luni, plssssssssss sa fie mkr pe la 3.30-4..sa poci amana si eu pacientii. plssssssssssssssssssssssssssssssssss

cui sa las nr meu de tel? ma suna si pe mine careva?

Bebita, in principiu, ne vom vedea dupa ora 4, ca multe fete atunci termina programul. Asa ca nu-ti face griji. Ca locatie, Trattoria- Pta Victoriei. Astazi ne hotaram exact, ca sa putem face rezervare.
In ce zona ai cabinetul?

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

la policlinica vitan. o sa fiu cu masina. va pot lua din drum toata zona vitan-unirii-romana.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

vai galli, chiar asa, eu iti scriam PM. :)))

fetelor, vreau si eu o lista cu numele voastre mici, atasate de nick (sa stiu si eu care sunteti), ca eu ma duc duminica la o icoana sfanta la o manastire, unde cica multe au ramas gravide dc s-au dus...si vreau sa las un acatist cu noi toate acolo, cu numele noastre. sa-mi scrie si mie cineva pe PM pls...am dugit la serv, pupi!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

buna dimineata!

va multumesc din suflet pt gandurile voastre, ma simt mai bine, mona sa stii ca discutia pana la urma cam nota aia a avut-o, i-am explicat in ce situatie m-a pus,bla , bla, dupa care la ureche in masina l-am intrebat unde este bocceluta(sa o aducem acasa- la mine)

deocamdata este totul ok...

galli, cum te simti azi? burtica te-a mai lasat???

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

bebita,chiar daca tu... dugit la sv,io,IO,astept pm!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

manu,,nu prea.....
am un debit....

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

alioooooooooooooo!!
big moooooooooomma here!!!

Mergi la inceput

uff mai galli...imi pare rau ... dar si dupa???? cred ca se va simti pana la constanta cutremurul
mai fetelor, poate v-am spus ca eu am apartament la et 5, adica este la mansarda, structura usoara, panouri... ei vreau sa va spun ca eu si vecinii avem peretele de la dormitor comun iar paturile , se pare ca sunt pe acelasi perete... va inchipuiti cum se aude??? doamne...

Manu

Mergi la inceput

galli draga ce faci bun zilele astea?

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Buna dimineata fetele!!
Soricica, am pm-ul activ, mie asa-mi reiese, poti sa-mi trimiti nr tau, apoi ti-l trimit si eu pe al meu.
O zi buna tuturor,
Bea

Beatrix 22+
http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png

Mergi la inceput

bea,nu e activ,....

Mergi la inceput