**Buburuze de 2009 in actiune (15)**
Raspunsuri - Pagina 5
Serialbastre spune:
Dani3lla, sigur nu erai ruda cu sotul si inainte de casatorie?
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Blogul Cezarei
Serialbastre spune:
Alexa, da, tin dieta Rina. Sunt in a patra zi. Te-am zarit pe la topicul cu Rina, o tii si tu?
Blogul Cezarei
Serialbastre spune:
Anna, eu nu i-am dat vitamine. I-am dat o luna fier si mi-a spus doctorita sa repet numai daca observ ca nu mananca bine - ceea ce nu e cazul.
Si i-am mai dat la 6 luni 10 zile calciu, am sa-i dau si la 9 luni si la 1 an. Ce-i drept pediatra mi-a spus sa-i dau si la 2 si 4 luni, dar atunci o alaptam si nu i-am dat, am luat eu calciu, ca cica s-ar transmite prin lapte.
Blogul Cezarei
Serialbastre spune:
Anna, ce tare a fost Vladut! Bravo, flacaule!
Dani3lla, eu azi mananc numai cruditati.
Blogul Cezarei
Serialbastre spune:
Uite asa vorbeste Cezara: http://picasaweb.google.ro/AndreeaTzui/Filme#5442100144289322722
La semnatura am mai pus niste poze si filmulete.
O zi senina!
Blogul Cezarei
carinablanca spune:
Ola fetelor,
Georgie Eduard de Giovana si Eva Ilinca buburuza de Blanca000
AM revenit dar cu vesti proaste. Buburuza mea a vomitat tot lapticul de dimineata (a papat doar 90 fata de 200 cat papa de obicei si nu a mai vrut si peste o ora a vomitat jet si apoi a inceput diarea. Acum am vorbit cu pediatra si suntem pe regim de supica de morcov si orez si compot de mere cu orez, ceai de menta, si Humana HN. Sa speram ca trece si accepta sa pape ceva.
Si cu toata supararea de azi a lui fiimea a zis mo-mo-mo-mo.
Anna_mama, Picky, Cris , nu m-am apucat inca de regim. Cred ca de luni.
Daniella . Ii dau inainte laptic ca doar asa accepta un 20-30 de supica. Pe model american de diversificare oricum asa se face.
Pucky, pupam pe Stefi sa treaca bubu.
buburuza, lasa ca e bine ca ai alaptata atat. e chiar super. Eu cunosc persoane care au intarcat ded buna boie la 6 luni. Maria mea a papat supliment de la inceput ca nu am avut destul lapte si la 4 luni a refuzat in totalitate sa mai accepte sanul.
Daniella, mie mi se pare ca seamana piciul cu tine.
Eumada sa treaca dintisorii.
Serialbastre, ce scumpa e Cezara.
SI ca tot vorbiti de somnul de noapte si a mea se trezeste in continuare. Doar ca are nopti cu 20 de treziri, ca nah scapa bibi si il vrea, dar si cu 4-5 care is parfum.
toate fetele.
Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
cris_82 spune:
cuscra da,2 odataun incisiv si un caninhahaha.......ce tare e vad ca numai cu marci din astea smecheroase umblatiia sa trimiti baiatul la miru cu un bentleimoamaaaaaaaaaaaaaa,ma omori cu zile
coficiul meu vad ca e prea figurant,revin ....
buburuza ce papacios ai tu acolo
cuscra cu siguranta o sa am nevoie de ajutorul eiaseara cica und sa mai ascunda niste carlige...pai normal ca in papucul meu la cate apelative dragute i-am plantat lu' sora-mea nu are ramo DEXmultam cuscradar aseara pana la urma a venit si m-a facut si pe mine sa arat a omsa stea denis linistit ca ea nu are gand de maritis asa aproape de casacu siguranta fi-mea are in plan sa le scoata ochii sau sa le dea bataienu mi-am dat seamabinenteles ca compune in miez de nopate sa nu stie toata lumea ce romantism zace in teroristii astia mici
cuscra da-o in pana mea de treaba,9 carnati am de recuperat de-mi ies ochii ca la brotac..
iry ma bucur ca rebekuta e mai binetititza mica
cuscra pai am studiat si eu mai in amanunt si declar ca ...seamna cu amandoi
ups ..a venit indubitabila de sora-mea cu un catalog de...pana mea nu stiu ce cosmetice si vrea sa-i fac comandapoate la bucica comanda de la mine nu vede..
a plecat maimuta de sora-mea cu 2 comenzi..una de la mine si una de la mama
alexa pai daca dai o cafea,sigur nu refuzpai e mai bun piureul
alexa am vazut mielutiisunt foarte frumosi,dar si cutu zici ca e tot oita la cata blana are
anna eu sunt impotriva vitaminelor..caz concret soramea a fost indopata cu vitamine de mica si cand a crescut tot slabaciune era..aum ii numeri costele(schelet ambulant)si a fost la dr.si ce crezi ca i-a zis???"ce porcarii a luat de si-a dat peste cap tiroida?",iar eu pana m-am apucat de o cura mai demult,eram foarte grasa..si acum sunt slabaciune...iar la tero nu am de gand sa-i dau nici macar daca imi da dr. sa o indop cu asa cevachiar asa..aburesti tu baiatul cu prostiilasa ca stie el mai bine ce e un ceas si cum face,bravo vladut
mada mititica evapupam tititza sa iasa repede dintisorii si fara chinuiala
ema pai in cazul asta maine fac una din aia cu dedicatie
iry nasol cu nopatea pierduta, tititza ca in seara asta sa faca nanisi ea si mami
stati asa ca e tarziu si trebuie sa culb maimutica mica
andreea sa-ti fie de bine dieta,dar pentru noi astea nedietoasenu crosetezi nimica?????
andreea da ce de treaba facea si cezaraasa ca sa nu te plangi ca nu ai ajutor..ce dulce e cum vorbeste ea acolosi cu siguranta are vointa sa mearga,numai ca al naibii echilibru ii cam da de furcadar maine-poimaine o si vad ca te alesrga prin casa
carinablabca offf,saraca mariuta,felicitari pentru "mo-mo-mo-mo"
na ca mi s-a trebit si maimutica asta micanu a dormit decat 47 min pe ceas
iupppiiiiii..am terminat si sunt la zi
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
anna-mama spune:
Am fost la cumparaturi, am papat, s-a balacit cu mainile intr-o cana cu apa si acum face nani.
Iry, sper sa doarma din ce in ce mai bine sa te odihnesti si tu
Andreea, si eu am zis la fel, seamana prea bine Dana cu sotul, oricum Denis seamana mai bine cu ea Si eu i-am dat fier 2 luni, si calciu, la fel, 10 zile, timp de vreo 3 luni...
iti tin pumnii sa poti sa tii dieta
Si eu gurita dulce si vorbareata, cat de scumpa e
Carina, sanatate multa, Doamne ajuta sa treaca repede. sa-i dai hidrasec ca e f bun in astfel de cazuri. Felicitari pt "mo-mo", puiuta frumoasa
Deci asa e, model american de diversificare, nu stiam eu de unde a invatat fi-miu sa nu manance solide pana nu baga tzatzi
Am implinit 1 anisor!
anna-mama spune:
Andreea, ma uitam la filmuletul in care merge Cezara , pana o sa fie stabila pe picioare e mai bine sa o tii de subrat, apoi de antebrat si abia cand merge binisor de manute
Ia uite ca a aparut si Cris, ceva mai grasa dupa ce a halit carnaciorii Danei Pai si ce produse ti-ai comandat? Da de vopsit cand te vopseste? Imi pare rau ca aveti probleme cu tiroida, poate e si o predispozitie genetica
Am implinit 1 anisor!