Fiv in Ungaria 93
Raspunsuri - Pagina 18
KiraClara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi mami_vreau, abia astept sa te vad face to face. sigur ca o asteptam si pe sonya, ca doar nu lasam acolo fata singura! asa ca sonya, sa nu mai vaz lacrimi! samira, cum e cu tepurile? fetelor, ce e CRINON? clara, draga mea, am avut asa o depresie dupa fivul din nov-dec, ca nu mai ieseam din casa. iar cand prietena mea cea mai buna a zis ca isi boteaza fetita cu numele pe care mi l-am dorit eu pt fata mea, am crezut ca mor,pur si simplu am bocit o noapte si mi-am aprins chiar si niste tigari, eu, care nu fumez. dar dumnezeu m-a intarit si acum privesc altfel totul. m-am dus si eu ca sa ma linistesc la nervi la denisa protopopescu (meseriasa, dar tot cu PK faci treaba), saptamana trecuta am fost la dr albu la medlife pt echo de kisturi, foarte de treaba, deloc grabit, mi-a lasat o impresie tare placuta, il stie din vorbe pe pk, mi-a explicat una alta despre cazul meu. disperarea e fara margini, in unele momente.te vei aduna si vei vedea ca vei avea puterea sa o iei de la capat.Cineva acolo sus ne vede si pe noi! ![]() ![]() fetelor, nu uitati ca e martie, vremea de sfintit casa!va pupicesc, mai ales pe feli si cezara, sa se faca burtoase! ![]() |
adi si eu sper sa imi revin cat mai repede. am avut o perioada cand a fost mai bine dar vad ca acum iar am cazut in butoiul cu .... in fine, trebuie sa le traim pe toate. e aiurea ca ma apuca plansul pe la birou sau pe strada.
Crinone am avut si eu la ultimul FIV. e tot progesteron dar e mai usor de aplicat decat utrogestanul ca nu il ai decat o data pe zi si are aplicatorul lui, deci nu mai folosesti degetele pe post de aplicator. pe net am citit ca ca ar fi mai bun decat utrogestanul. pe de alta parte, eu mi-am dozat progesteronul cat am facut tratament si cu utogestan si cand am luat crinone si rezultatul a fost in defavoarea lui crinone, adica la FIVul la care am luat utrogestan am avut progesteronul bun, iar la fivul la care am luat crinone a fost sub limita inferioara
denisa220972 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_vreau am avut un vis tampit azi noapte! cica intresa p.k. pe forum si postase mesaj... si spunea "x-ulescu nu ti-am spus sa nu faci aia?" sau "madam y de ce iei z medicament ca eu nu ti l-am dat..." si pe urma le-a urat bafta tuturor, dar asa, personalizat, la fiecare persoana in parte! dar nu era nici o urare pentru mami_vreau... Doamne, ce dezamagita eram!!!!eeee... sunt normala, nu??? ![]() |
mami_vreau Bafta fffffoarte multa din partea mea si a lui PK.

Te-ai linistit acum?

catalina2307 spune:
Kira - da-mi voie sa te contrazic. Ceea ce se vehiculeaza pe forum cu "mi-am masurat progesteronul si era mai mic sau mai mare" nu este relevant. Voi va dozati progesteronul din sange. Crinonul, utrogestanul, sunt progesteroane cu uz vaginal iar noi nu avem cum sa il masuram sau controlam pt ca nu are nici o treaba cu progesteronul din sange.
Crinonul -este un progesteron facut NUMAI pt uz vaginal, se asimileaza in intregime, nu este alergic , nu se scurge , spre deosebire de utrogestan care este o 'improvizatie' crinonul este facut special in acest scop.
Aceste este si motivul pt care se insista pe progesteronul local mai mult decat pe cel injectabil.
mami_vreau spune:
cristm multa bafta in asteptarea raspunsului de la clinica! 
sonya pai cum sa te lasam??? nici vorba! eu am trimis mail de consfirmare desi nu cred ca era necesar! 
mairis multumesc! 
clara iesi din butoi!!!! Nu mai fi suparici! ne va veni randul fiecareia dintre noi sa fim mamici! mai devreme sau mai tarziu! 
samira nici n-aveam dubii ca vei multe outze! tu nu esti "defecta" asa ca mine!
iti tin pumnii! 
denisa
gata... m-am linistit! 

Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
Espe spune:
Despre Crinone puteti citi si aici:
http://www.crinoneusa.com/professionals/Prescribing_Information.pdf
http://www.crinoneusa.com/patients/
samira33 spune:
meyyyy....cu cine ma mai intalnesc pe 5 la clinica???
sunt si eu si diana acolo in ziua aia.
hai sa facem lista
stiu ca mai e tamy...altcineva????care mai vine pe 5 martie la Kaali???
tzotzooo spune:
Buna,
Va citesc din umbra de ceva vreme, ma bucur pentru fiecare dintre voi cand reusiti, ma intristez cand nu e sa fie.
Datorita voua mi-am facut si eu programare la PK in martie.
Pamyca, ne vedem acolo. 
Va doresc ce-mi doresc si mie, un bebe dulce care sa ne umple zilele de fericire. Succes!

Doamne, ce dezamagita eram!!!!