MONTIGNAC (134) ... Stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Rony, sanatate piciului. Nu ne arati si noua niste poze cu dumnealui?

Fetelor, ma scuzati, io-s prinsa cu petrecerea piticului. Maine mai am de facut salatele si curatzenie. Si sa ma fac frumoasa . N-am fost prea cuminte, dar nici n-am dat in balarii prea tare, asa ca sper sa nu ajung

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Monnvas La multi ani piticului , sa traiasca sanatos si cu mult noroc

we placut si monti va doresc

la noi ningeeeee

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Astazi abatere totala! a venit mama si a facut placinta cu mereeeee am rezistat la clatite insa la placinta cu mere nu am rezistatasa ca nu mai stiu cate am mancat; deci
D-omleta cu branza si o rosie
G-un mar mare
P-2 pulpe pui + aripiara la cuptor cu usturoi
G+C-placinta la greu +

Promit sa pun poze imediat ce ma lasa Mateo- a avut temperatura si a plans toata ziua; noroc ca a venit mama si m-a ajutat ;

Mergi la inceput

Anda, si aici ningeee... Acum un an imi aduc aminte ca ploua mocaneste, cred ca era frig, da' io aveam calduri probabil de la contractii. Ma rog, io abia pe la 3 noaptea m-am prins ca parca doare mai rau ca de obicei, dar contractii am avut... nush, cu vreo 3 zile inainte...

Hai ca bat campii, m-a palit melancolia. Azi n-am fost cuminte, nu fiindca m-as fi abatut, ci fiindca m-am luat cu treaba si abia acum mi-am amintit sa mananc. Evident ca la ora asta nu mai bag mancare, ci doar mere

Anda, pt tabel pune-ma cu 51,2. Ma apropii de target!!! Puisorule, cum stam cu concursul?

Va si va pastrez cate o bucata de praji (http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/22944/Retete-Montignac-Prajitura-cu-nuci-si-cacao/) si fursecuri (http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/18507/Retete-montignac-Fursecuri-cu-caciulitza-/)

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Fetele v-am citit dimineata din urma dar nu mi-a mers defel sa postez.
Vad ca stati binisor..

Mon,la multi ani piticului pt maine ca poate iar nu pot posta.

Eu sunt daramata cu mama asa ca nu stau prea mult pe aici...am citit azi 10 pag la cafea.

Va pup.

Luni vin la raport ca sunt...cumintica cat de cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Ceau, fetele!
Am fost monti pana acuma si in seara asta m-am abatut: am mancat humus cu lipie arabeasca. dar a fost bun
In schimb, am primit strudele din nou si nu m-am atins de ele. Nu stiu cum ma scap de ele

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

eu sunt bucatareasa de bucatareasa : supa cu taitei integrali pe care oricum o papa numai baietii ca eu nu ma omor cu supele, mancare de fasole verde in wok cu putina ceapa si un morcov pentru o pata de culoare si frunze de patrunjel, pui la cuptor , pateu de ficat cu carnita de pui si nu in ultimul rand paine (acuma creste)
o dum excelenta , va pup

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

si multumim pt urari. Uitati piticul la 1 an:
http://picasaweb.google.ro/monica.vasileanu/La1An#5446002274640987362

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns feli86 spune:

buna fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata, Montigirls!
Cum stam cu kilogramele? Dar cu meniurile? Ce mancam azi?
Andanii, mi-ai dat o idee cu fasolea aia la wok. Suna super-gustos!
Bridusik, bem dupa examenul ala sau nu?
Raportez ca nu m-am atins de pardalnicele de strudele pana azi ie-ie-ieee

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput