Parinti adoptivi in asteptare * 3 *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

carmanuia ai PM de la mine!

Toate cele bune din partea mea fetelor!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Hallo, ne-am cam hotarat sa-l cautam pe bebe 2:).
Si din nou, am vrea sa fie de culoare (origini africane). Daca cumva intamplator auziti de vreun copil negrisor va rog mult sa-mi spuneti.
(adica mai negrisor decat ciocolata noastra de acasa :)))
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Eu m-am lovit de primul refuz cu pile....la Ramnicu-Valcea. D-na care este intermediarul cu pila a fost mai dezamagita decat mine....cica nu credeam ca este asa de greu Ha, doar nu credeti ca imi ies lucrurile asa de usor, deci voi continua, dar e f. greu cu gasitul pilelor, poate sa dau anunt la ziar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

KITTA iti spun din propria experienta. Parerea mea este sa incerci sa pastrezi o legatura cu AS. Ea te poate ajuta mult mai mult decat orice pila. Asta iti spun eu cu siguranta, pentru ca si eu am trecut prin ceea ce treci tu acuma. AI avem sa spunem pile destul de puternice in unele judete, dar din pacate nu au reusit sa ma ajute.
Te pup si mult succes in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Manuelita felicitari pentru decizie si mult noroc.O sa intreb la Cluj daca au ceva.Cum stai cu atestatul?

Kitta eu cu vorba buna si insistenta am reusit mai mult decat cu pile.Deci join the club.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Kitta, ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

alinamolnar ai PM.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Denisa m-am descurcat. Dar trimite-mi modele din ambele pt. orice eventualitate. Adresa mea de mail ti-o trimit pe pm. Mersi. Va iesi soarele si pe strada mea

MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi75 spune:

Manuelita felicitari!si noi o sa urmam calea asta peste ceva timp ,ca drumul cunoscut e cel mai sigur ,nu?
Fetelor, sa va gasiti repede puiutii.Si eu sunt de parere ca cea mai sigura ,,pila" este AS.Poate depinde si de judet dar la noi asa a functionat ,am tinut legatura cu As, adica tel la cateva zile si pana la urma minunea s-a intamplat.
Va pup si va doresc sa va fie fericirea cat mai aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihap spune:

Dragele mele,
Va rog mult sa-mi dati un sfat:eu nu am putut da nastere unui copil, cu toate ca mi-asi fi dorit foarte mult.Am deja 52 de ani si as dori sa infiez un copil, stiu ca e foarte tarziu, dar nu am avut acest curaj pana acum.Voi ce ziceti?

Mergi la inceput