D-ZEU FACE MINUNI!

D-ZEU FACE MINUNI! | Autor: iazminn

Link direct la acest mesaj

Buna. Vreau ca prin acest mesaj sa va incurajez si sa va spun ca exista miracole. De ce spun asta? Totul a inceput acum 7 ani cand ne-am casatorit si am hotarat sa ne apucam de proiectul "bebe". Insa la prima spermograma a sotului -dezastru, rezultat 0. Am mers si am repetat-o la Craiova unde i-au iesit 5 mil. Ne-a mai venit inima la loc. Dupa ce am vazut ca nu se intampla nimic, am mers la Giulesti , la faimoasa dr. Moisa. Cum a vazut rez ne-a spus din start: "NICI O SANSA PE CALE NATURALA. SINGURELE SOLUTII FIV CU ICSI SAU DONATOR".Am crezut ca pica cerul pe noi,insa am mers mai departe. A luat o gramada de tratament insa nici o modificare.In 2006 am facut primul FIV cu ICSI, unde am avut "sarcina biochimica". A urmat altul in 2008 si inca unul in 2009 fara nici un rezultat. Deja ma programasem la dr K in Budapesta( o prietena draga, careia ii multumesc si o astept si pe ea cu rez pozitiv) i-a scris un e-mail iar in aprilie urma sa mergem la primul consult. In septembrie anul trecut am mers la SOVATA( VA RECOMAND DIN SUFLET) IAR ACUM SUNT FERICITA POSESOARE A 9( da, ati citit bine)teste de sarcina pozitive si a unui BHCG de 452 la o sapt de intarziere a CM.Nu am facut absolut nimic, nu ne-am gandit niciodata ca se poate intampla minunea si la noi. De aceea va rog din suflet sa nu luati de bun tot ceea ce zic dr, chiar daca nu va dau nici o sansa, ca nici ei nu sunt D-zeu. Tin sa precizez ca spermogr sotului nu a fost niciodata mai mare de 100000 "gigei", si tot s-a intamplat.
PS Vreau ca prin acest mesaj sa incurajez in principal pe cei care se lupta cu "OLIGOSPERMIA SEVERA'',sa le spun sa nu-si piarda increderea si credinta, ca D-zeu are un plan pt fiecare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Sa fie intr-un ceas bun si sarcina la termen, DD mai face si minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dumnezeu v-a rasplatit increderea si cu siguranta meritati minunea. Felicitari! si o sarcina frumoasa iti doresc

mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Iazmin,sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc
Mi-ai dat o raza de speranta pentru ca si sotul meu are aceea si problema,am facut si inseminare si fertilizare in vitro si nimic
Acum ia din nou tratament naturist,poate se indura Dzeu si de noi

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ellia25 spune:

FELICITARI IAZMINN..
O SARCINA USOARA SI UN BBIC SANATOS SA VA DEA BUNUL DUMNEZEU CACI MARE E PUTEREA LUI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

iazmin sa ai sarcina usoara,felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Iazminn
felicitari sarcina usoara si bebe sanatos.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Nu uita, ai promis, eu sunt mosica!
Dumnezeu sa va binecuvanteze in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

felicitari iazmin!
sarcina usoara si un bebe sanatos si voinic!

iti multumesc pt povestea ta, ne dai speranta si noua care suntem cam in aceeasi situatie.

ce ati facut la sovata? ceva tratamente speciale?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari iazmin, o poveste tare frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Iazminn, parca-mi amintesc ca esti din Valcea?? Oricum nu conteaza, ma bucur pentru tine, felicitari! Minuni exista, intr-adevar!

Arina

Mergi la inceput