Clubul cucelor nauce *8*
Raspunsuri - Pagina 8
ralualexandrei spune:
Spor la cumparaciuni Kay
Gaby Doamne ajuta!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
rhoneea spune:
Noideea???.Kay vezi ca ai devenit Key mama.Maine poimaine te face yala
Gabi daca pui ceva la suflet sa mor io de nu te scurtcircuitez
Laura,dupa lacrimi vine zambetul...asa cum dupa ploi iese soarele mereu....Everything is gonna be fine...
Iulia,insanatosire grabnica
Misho inca n-am masina,al meu ma duce cu zaharelu
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*
[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
gabriella1 spune:
stati asa ca va spun de toate din ce-am facut la Iasi,adica totul e bine
dar acum am milioane de nervi, ma apuca damblaua.Nesimtita de noideea isi perimite sa-i spuna Oanei : Sti ce-ti doresc, ca sa vezi ce insemna rautate, ca e usor sa fi rau. Sa ajungi sa iti iei scatoalce si sa nu ai alta iesire decat banii altora si sprijinul altora moral si atunci sa-ti aduci aminte de mine."
Doamne, ce-i la gura mea, da' nu pot sa scriu.m-a bufnit plansu' cand am vazut ce-a scris asta ptr Oana
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148545&whichpage=8
subiectul a fost inchis, moderatorii cred ca au citit, dar.. Aseara am raportat-o ptr in ca PM m-a facut cu ou si cu otet. NIMENI n-a luat nicio masura ! O fi normal
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
saptamana 5 de sarcina - valoare mediana HCG=1398 mUI/mL, sacul are 9.5mm
Gabriela
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 stati asa ca va spun de toate din ce-am facut la Iasi,adica totul e bine dar acum am milioane de nervi, ma apuca damblaua.Nesimtita de noideea isi perimite sa-i spuna Oanei : Sti ce-ti doresc, ca sa vezi ce insemna rautate, ca e usor sa fi rau. Sa ajungi sa iti iei scatoalce si sa nu ai alta iesire decat banii altora si sprijinul altora moral si atunci sa-ti aduci aminte de mine." Doamne, ce-i la gura mea, da' nu pot sa scriu. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148545&whichpage=8 subiectul a fost inchis, moderatorii cred ca au citit, dar.. Aseara am raportat-o ptr in ca PM m-a facut cu ou si cu otet. NIMENI n-a luat nicio masura ! O fi normal Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Neatza la cuce!Eu am o migrenna cat China dar ce conteshte !¬
Mey , fiinta aia e sanatoasa sau hormonii de femeie gravida si stresulo asa zis-ului divort au facut-o s-o ia razna?Chiar nu gandeste cand scrie ce scrie?Atatea persoane au sprijinit-o pe acest forum , vorba lui Kay ,si acum urla ca ea nu are nevoie de nimeni si ca toata lumea e impotriva ei?Mai sufera si de paranoia si da sfaturi la altii/altele sa se caute la bibilica !Duhhhhh!
Gabitzo , io nu stiu ce inseamna datele alea ca io nascui acu 13 ani , mama si uitai!Poti sa-mi traduci?
Misha,cam da,cred da las ca trec eu si peste asta ca doar sunt mare!Hihihi!
Pup toate cucele!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LauraNicole
Neatza la cuce!Eu am o migrenna cat China dar ce conteshte !¬ Mey , fiinta aia e sanatoasa sau hormonii de femeie gravida si stresulo asa zis-ului divort au facut-o s-o ia razna?Chiar nu gandeste cand scrie ce scrie?Atatea persoane au sprijinit-o pe acest forum , vorba lui Kay ,si acum urla ca ea nu are nevoie de nimeni si ca toata lumea e impotriva ei?Mai sufera si de paranoia si da sfaturi la altii/altele sa se caute la bibilica !Duhhhhh! Gabitzo , io nu stiu ce inseamna datele alea ca io nascui acu 13 ani , mama si uitai!Poti sa-mi traduci? Misha,cam da,cred da las ca trec eu si peste asta ca doar sunt mare!Hihihi! Pup toate cucele! ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 |
adica e totul ok
Gabriela
diarux spune:
MISHULINO maica! nu mai aud bre!!!! ca ai urlat io in urechea mea aia stanga. pe dreapta mi-ai rezolvat-o ultima data cand ai urlat catalogu ala. AICI IS, MANCA-TZ'ASH!!!!!!!!!e bine????
kay spune:
Am fost la baby expo, am luat un puzzle pe care S l-a facut din prima- nu ma asteptam... Si o cantacioasa si o carte. Cumparaturi nene, nu gluma. Acu ma duc la al meu, sper ca a spalat vasele ca sta in bicatarie de ceva timp :)))
gabi, ma bucur mult de tot ! Te astept cu morfo de 14 saptamani .
cat despre acel specimen, sa fie sanatoasi, si ea si copiii ei, sa nu mai treaca prin problemele prin care a trecut si sa isi revina psihic pt ca nu e bine deloc... Ma rog, treaba ei...
Gata, va pup ca ma cheama la un pahar de vin...
ralualexandrei spune:
Neatza poftiti la .
Gaby ma bucur ca totul e ok.Nu te mai necaji nici tu nici Kay in legatura cu altii ,de unde nu e nici Dzeu nu cere.
Nu e bine Ruxandro,nu e bine,baga si tu ceva amanunte ce mai faci cum mai esti ce face puiutul.
Laura sper ca s-a terminat cu migrena,daca nu,sa treaca repede.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
andata spune:
Gabriella, Kay,nu cred ca are rost sa va puneti mintea cu noideea. Din cate am citit eu din postarile ei, ea e alpha si omega si are intotdeauna dreptate... Stiti cum e bancul ala cu banca si militianul... Cel mai destept cedeaza...
Hai ca va pupa baba sa treaca supararea...
gabriela, deci au trecut 5 saptamani si au mai ramas 35.... Auzi, putem sa nasim imediat ce se naste ca sa nu asteptam mai mult?
Laura, ti-a trecut migrena? Cu pregatirile de nunta stai linistita, si noua ne-au mers toate pe dos inainte si totusi suntem de 20 de ani impreuna si mai apropiati cu fiecare an care trece. O sa vezi ca totul se va rezolva.
Iulia, tu cum te simti? Ceva noutati? Ai gasit dr?
Dodo, ce fac micutii? Voi sunteti bine?
Pup dulce toate cucele...
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/