Clubul cucelor nauce *8*
Raspunsuri - Pagina 10
kokiy spune:
'Neata ...n-am murit inca ...ma tratez cu sucuri,ceaiuri ,iaurturi si cereale ...cred ca deja am mai slabit
Sorry ca nu v-am mai raspuns pe mess,dar am venit franta de la job sambata si duminica ,abia de am apucat sa citesc p'aci ...azi am fost sa-mi iau trimitere la spital si nu era dr. acolo
Am vorbit cu andruska sa ma duc la ea la spital ...eu una incerc sa trag de timp ca n-am nici un chef de spital ,mi-am facut bagajul ca la nastere si mi-am mai si cantat "i-ati mireasa ziua bunaaaaa....."...
Misha ,Cristina au supravietuit soacrele ?
M-am uitat la bazare si cred ca in curand intru pe lista neagra a celor care nu trimit colete ...am vreo 3-4 fete la care n-am trimis
Laurica ,ti se intampla faza cu actele sa simti si tu ceva emotii fato,la prima casatorie se intelege ca sunt emotiile iubirii si alea,alea ...acum tre' sa treci prin emotii ca poate nu te mai ia mousi
Dodolica, daca mai cetesti p'aci spune-mi daca pot sa-ti trimit colet cu produse pentru bazarul lui Bogdanel sau cand mai vi in Bucuresti,ca ultima data m-ai ratat
Cristina,din poza trimisa de tine ,aia cu gura mare sigur e Gabi(acu' tre' sa ne ferim de ea ca ii si cu hormonii rascoliti,vezi cum a interpretat mesajul Ancai ),iar aia cu gura plina sigur e Misha
pe toate si de martisor v'il trimit pe Ghiocel
Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
kay spune:
Dragomanco, e hormonii de gravida la
gabi care fac asa . cat deapre valoare este exact ca-n carti, adecatelea perfecta
ancadragoman spune:
Oano nu ma supar mama,doar stiti ca duc multe
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
LauraNicole spune:
O primavara minunata va urez si eu si sa fiti fericite,dragele mele , cu primavara in suflet si inconjurate de primavara!
Acum fug la munca (m-au chemat si azi dar mi-au dat miercuri liber ) .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
gabriella1 spune:
O primavara frumoasa, sanatate ,liniste si pace in suflet s-aveti !
pup craca zaluda
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
kay spune:
Pace-n suflet am, primavara frukoasa sa zicem, da obturatiede canal nu mi-a urat nimeni si tot am primit-o azi.
Sa va zic ce-am primit de Dragobete? V-am mai zis? Colegu mi-a dat sandwish-ul lui, ca in clasa a 4-a ...
Cristina_OR spune:
kay , pe mine nu ma depasesti:mie mi-au taiat azi de tot cablul, netul, telefonul........
ce-i drept, nici prin minte nu ne-a trecut sa platim vineri, ca-i luna scurta
si azi m-am trezit cu baietii la usa
da si io, in loc sa-i invit inauntru(de, era barbatul acasa), i-am fugarit
da ce-a urmat nu mai e de ras.....am platit 40 lei recablarea
ce ma deranjeaza e faptul ca astia te debranseaza asa, fara nici un avertisment, e chestie de ore, daca nu platesti......
kokiy, da, soacra mea a supravietuit la 2 operatii in cateva luni(si nu si-a pierdut naravurile), deci....mergi inainte cu tupeu
si tinem pumnii(nu te grabi sa trim coletul, desi........sper sa le placa piticilor mei caciulitele)
ancadragoman, am primit acu seara avizul pachetului de la tine.mersi.
gabi, tu cum mai esti???sper ca te-ai lasat de glume sinistre.intra si zii ca esti bine
va trim o si un martisor virtual la toate
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_OR kay , pe mine nu ma depasesti:mie mi-au taiat azi de tot cablul, netul, telefonul........ ce-i drept, nici prin minte nu ne-a trecut sa platim vineri, ca-i luna scurta si azi m-am trezit cu baietii la usa da si io, in loc sa-i invit inauntru(de, era barbatul acasa), i-am fugarit da ce-a urmat nu mai e de ras.....am platit 40 lei recablarea ce ma deranjeaza e faptul ca astia te debranseaza asa, fara nici un avertisment, e chestie de ore, daca nu platesti...... kokiy, da, soacra mea a supravietuit la 2 operatii in cateva luni(si nu si-a pierdut naravurile), deci....mergi inainte cu tupeu si tinem pumnii(nu te grabi sa trim coletul, desi........sper sa le placa piticilor mei caciulitele) ancadragoman, am primit acu seara avizul pachetului de la tine.mersi. gabi, tu cum mai esti???sper ca te-ai lasat de glume sinistre.intra si zii ca esti bine va trim o si un martisor virtual la toate Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004) NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802 |
tac si stau "lehuza", asa a "ordonat" consortul.ca voiam si io sa fiu femeie gospodina, gasisem aspiratoru'
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Cristina_OR spune:
foarte bine faci, gabi
indreapta-i manerul catre domnu"organ", sa-l foloseasca el
ce n-as da sa mai fiu si io gravi
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802