Clubul cucelor nauce *8*
History: cap.1, cap.2, cap.3, cap.4, cap.5 ,cap.6 ,cap.7
Locatarele cuibului nauc:
Cristina - sexoasa
Mihaela - Cruella
Iulia - perversa
Oana - maniaca
Violeta - energia violet
Veronica - gurmanda
Irina - punkista
Andra - gospodina bubulina
Ruxi - doamna profesoreasa
Adriana - asistenta vaccinata (si degeaba)
Anca - calare pe situatie
Andata laptareasa inca
Sorana sub acoperire
Dodo - casnicuta
Laura - viitoate mireasa
Gabriela - masochista inflacarata
Cucul nostru
...si
paznicul cuibului
IMNUL CUCELOR NAUCE
Uite-asa ne-am adunat
Ca, zau, ne-am cam saturat:
Ba e criza, ba-i porcina
Ba partidul e de vina,
Ba e ploaie,
Ba-i ninsoare,
Ba-i prea cald si prea mult soare.
Si ca sa nu "deraiem"
Am zis sa ne regrupam
Anu' Nou sa ne apuce
Ca niste "cuce nauce".
Vrem sa facem comedie
Sa cadem eroi sub glie,
Sa plesnim de-atata ras
Ca de plans ne-a cam ajuns.
Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
Raspunsuri
kokiy spune:
Va salut de acasa ,era sa scapati de mine
De pe la ora 9.00,cand inca mai scriam cu voi,m-a luat asa o durere de stomac,in capul pieptului ...am luat nospa si un malox ..pe la 11.00 mi s-a facut rau de la durere,cu ameteala ,stari de voma si o durere in stomac de trecea pana in spate ...am luat un omeran,uitat de mama pe la mine si dupa inca o ora tot asa imi era ...am chemat salvarea la 112,iar al meu a venit de la serviciu in eventualitatea ca mi se face rau si nu vine salvarea ...pe la 12.30 au aparut si sot si salvarea ...m-a consultat ,mi-a facut o injectie din 3 fiole si mi-a spus ca daca ma doare tot asa rau si spre seara sa ma duc la urgenta,la eliass sau la sf.maria ,ca's mai aproape de mine ...momentan am doar o durere acuta si amortita,si am dormit si vreo 3 ore ,cred ca mi-a dat ceva sa dorm ...nici nu stiu ce sa mananc sa nu ma apuce iar...ca diagnostic ulcer sau doamne feri apendicita,ca la palpare durerea trecea in picior ...acum stau sa se trezeasca si al meu sa merg la farmacie sa mai iau omeran si ceva d'ale guri ,ca nu am pregatit nik pe papa ...
wow,cat am scris
Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
prezent, votat dar inapoi in pat.doale butica de mol
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Va salut de acasa ,era sa scapati de mine De pe la ora 9.00,cand inca mai scriam cu voi,m-a luat asa o durere de stomac,in capul pieptului ...am luat nospa si un malox ..pe la 11.00 mi s-a facut rau de la durere,cu ameteala ,stari de voma si o durere in stomac de trecea pana in spate ...am luat un omeran,uitat de mama pe la mine si dupa inca o ora tot asa imi era ...am chemat salvarea la 112,iar al meu a venit de la serviciu in eventualitatea ca mi se face rau si nu vine salvarea ...pe la 12.30 au aparut si sot si salvarea ...m-a consultat ,mi-a facut o injectie din 3 fiole si mi-a spus ca daca ma doare tot asa rau si spre seara sa ma duc la urgenta,la eliass sau la sf.maria ,ca's mai aproape de mine ...momentan am doar o durere acuta si amortita,si am dormit si vreo 3 ore ,cred ca mi-a dat ceva sa dorm ...nici nu stiu ce sa mananc sa nu ma apuce iar...ca diagnostic ulcer sau doamne feri apendicita,ca la palpare durerea trecea in picior ...acum stau sa se trezeasca si al meu sa merg la farmacie sa mai iau omeran si ceva d'ale guri ,ca nu am pregatit nik pe papa ... wow,cat am scris ************************************** Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
pup, sa te faci sanatoasa ca te rup !
Gabriela
Dodo-pui spune:
Iulia... nu-mi place coliva...sa-ti treaca repede
Bazar general pe DC
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
gabriella1 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=VqM_-rp8OjM&feature=related
sa nu spuneti ca femeile gravi nu-s cu capu'... da mi-a placut melodia
Gabriela
misha71 spune:
Sint vraiste, rupta'n paispe, obosita, adormita etc
Pup toata craca ca ma duc la
Poate maine voi fi mai in verva
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Cristina_OR spune:
ma bag si eu cu un mesaj scurt la voi(ca nu ma tine timpul si energia sa tin pasul cu voi), sper ca nu e cu suparare
am vrut doar s-o felicit pe gabriela, sa-i doresc sarcina usoara si bebe(sau bebei) sanatosi si raiiiiiii, cat ii tine puterea.
gabi, tu nu ma stii, insa eu te citeam si anul trecut, pana sa dispari de pe forum, si m-a marcat foarte tare cand a murit tatal tau, suferinta ta(maine se implinesc 6 ani de cand a plecat si tatal meu, de asta am tinut minte;eu eram gravi cand s-a intamplat, a murit in bratele mele)
sper ca nu te-am intristat cu mesajul meu, Dumnezeu sa-i ierte pe amandoi, sa ne rugam pt sufletul lor.ma bucur cand aud vesti bune despre toate fetele care le apreciez.
va citesc in continuare, ori vreti, ori nu vreti
de scris imi puteti interzice, dar de citit nu
pt tot cuibul
Cristina, mamica lui Denis Mare
HAIDETI SA-L AJUTAM URGENT PE ALEX http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687
NU OCOLITI! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
misha71 spune:
Cristina io iti interzic sa citesti fara sa scrii
Cristina_OR spune:
mersi, Misha pt interdictie
ce sa fac, o sa incerc s-o respect
apropo, am si eu o curiozitate(m-am molipsit): cine e Cristina in cuibul vostru???cea sexoasa
ca nu am reusit sa-mi dau seama
Cristina, mamica lui Denis Mare
HAIDETI SA-L AJUTAM URGENT PE ALEX http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687
NU OCOLITI! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
misha71 spune:
Cristina e Devoska pe care vaz io c-au rapit-o raketii. Macar de ar cere rascumparare ca o platesc, numa' sa ne-o dea inapoi pe dev