Fulgusori de nov-dec 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_drianavad ca esti singura care a fost curioasa sa se uite, poate daca activam si eu mai mult pe aici, erau si pozele mai ,,admirate''. |
BoboMom spune:
Adriana, e un frumos David! Nici eu nu prea apuc sa intru... Am ramas iar in urma.
Azi se face un an de la embrio-transfer
si pt toate mamicile si fulgusorii.
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
www.youtube.com/watch?v=2rJh5IWto3M" target="_blank">Filmulete
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Laura GarnerAzi se face un an de la embrio-transfer |
broscuta_80 spune:
raluci, many_bany multumim de aprecieri
Ia uitati ce de www.desprecopii.com/info.asp?id=297" target="_blank">versuri de canteceleee
ionelamaria spune:
Asta scrie pe DC la controale post-natale "Dupa acel control de la sase saptamani, medicii recomanda ca tinerele mamici sa aiba controale la intervale regulate. Pana la 30 de ani sunt recomandate doua controale pe an iar dupa 40 de ani, cate un control pe an. Pe langa consultul clinic, medicii mai recomanfda si investigatiile precum testul Papanicolau , ecografia si mamografia."
Intrebare: Intre 30 si 40 nu mai mergi la control?
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Asta scrie pe DC la controale post-natale "Dupa acel control de la sase saptamani, medicii recomanda ca tinerele mamici sa aiba controale la intervale regulate. Pana la 30 de ani sunt recomandate doua controale pe an iar dupa 40 de ani, cate un control pe an. Pe langa consultul clinic, medicii mai recomanfda si investigatiile precum testul Papanicolau , ecografia si mamografia."Intrebare: Intre 30 si 40 nu mai mergi la control? |
BoboMom spune:
Andre, nu ne-am gandit cum sarbatorim. Un lucru e sigur, nu avem cum sa mergem unde s-a intamplat minunea, ca e prea departe (Budapesta) Ma duc ca ma cheama bebe. pupici!
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
www.youtube.com/watch?v=2rJh5IWto3M" target="_blank">Filmulete
ralu_seby spune:
Buna fete cucuiete! ma lasa nervii
Dupa 3 ore de chin ca sa scriu un mesaj..ooouuppsss, eroare, sa mor nu alta.
Nu cred ca acum mai am rabdare sa reiau tot.
Azi de dimineata, Matei a facut kk un pic mai...cum sa ma exprim eu...cu ceva mai mucios-gelatinos...stiu ca s-a mai discutat despre asta, dar nu-mi amintesc neam semnificatia. E semn de raceala la bebe?!
Va pup pe toate, revin, caci de vreo 3 zile Matei e tot marait, nu prea doarme ziua, noaptea adoarme tarziu..din astea
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
nov.dec2009 spune:
citat din mesajul lui DianaR Deeeeeeci, ultima strigare, cine trimite PM-ul????? Ala eu, ala eu... |
Incerc eu (shtephy) ,oare ce sa scriu ?Pun link la primele 365 de zile...?
Iertati-mi va rog absenta ,va multumesc ca ma strigati si va faceti griji pt noi.Suntem bine dar eu sunt extrem de obosita si lipsita de energie.
fara exceptie si pt fetele care s-au gandit la noi.
Mamici de fulgusori
raluci_b spune:
fetele nedd your help
www.lne.ro/gala-premiilor-lne/12-make-up-artistul-anului-2" target="_blank">votati monica panait este o buna prietena a mea
A_driana- ne uitam la toate pozele fara exceptie dar cum a zis si andre cand avem timp comentam, daca noi intre noi nu intelegem problema timpului....
Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU