Felicitari BraveGirl!Aspirante optimiste(448)
Raspunsuri - Pagina 18
Hera25 spune:
Talida, habar nu am de ce sunt asa dereglata.
Nu mi-a zis nici un doct. Eu pe langa dereglari am avut si endometrioza. Sper sa nu fi recidivat. Deci mai multe probleme si totusi am ramas insarcinata.M-a ajutat Bunul Dumnezeu. De aceea zic mereu ca fetita mea e mica mea minune de la Dumnezeu.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Talida Hera, Bebelu, BB_Yasmi : care este cauza dereglarilor voastre ? Bebelu: ai grija cu duphastonul. sa-l iei exact cum ti-a zis medicul ca altfel pot aparea probleme. intre ce zile ti l-a dat ? _ FF Charts: http://www.fertilityfriend.com/home/2ba8d8 |
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Hera25 spune:
Cami si la mine se reglase CM-ul dipa sarcina vreo 2 luni iar apoi a luat-o razna iara.
Camcris si eu tot cu ajutorul dr Tutunaru am ramas insarcinata, ca sa zic asa.
Vreau sa merg iara la el, la un control sa vedem ce zice sa fac in continuare. Am facut si eu monitorizari la el, laparo, am nascut cu el. Mie mi se pare ok.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Hera25 spune:
Pffff, dupa 1 an jumate, mai aveam 2 luni si faceam 27.
Ei am tras ceva timp pana sa raman. Juma de an pana sa gasesc un doct calumea, apoi vreo 3 luni monitorizari, apoi a durat vreo 2 luni pana m-a programat la laparo. Am facut laparo mi-a descoperit endo, am luat trat cu Diphe, deci cam 6 luni cu trat si asteptarea CM-ului. Iar apoi dupa primul cm am ramas insarcinata.
Dar a fost imp ca am gasit problema si am tratat-o.
| citat din mesajul lui ukume24 Hera dupa cat timp ai ramas insarcinata cu Lorena?Cati ani aveai? |
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
cos_minutza spune:
Geniusamb e una cred ca e devreme pt test pozitiv,mai repeta unul duminica.Te asteptam cu vesti bune
Corina 
Ukume iti multumesc frumos
Chiar te rog sa-mi recomanzi pe cineva din Cluj.Cu mersul pana acolo nu-i problema,avem masina si nici nu e departe.Iti dau PM cu adresa mea de mess
Hera 
Gravidutele noastre pe unde umbla
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
cos_minutza spune:
Ukume acum vad ca nu ai activat PM.Trimite-mi tu adresa ta sau activeazati-l
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
geniusamb spune:
Astept pana duminica. Pooooooate vad 2 linituze ... Sa am un cadou de 1 martie
Multumesc!!!
| citat din mesajul lui BraveGirl Neatza! am intrat sa va pupacesc de molipsire! ![]() ![]() ![]() Sunt zombi de somn, dorm pe mine! Cosminutza ![]() Geniusamb, mie testele mai devreme de Z25/26 (ca nu mai inteleg nimic cu Z astea, eu calculez 26, tickerul 25 ) mi-au iesit neg, si apoi in z25 am vazut o a doua liniuta pala, pala, dar e acolo ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 3+POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Katy82 spune:
Buna fetele! Multumim de cafea!
Eu am fost sa-mi iau analizele, mai am maine 3 de luat. Din cele pe care mi le-au dat toate sunt ok. Se pare ca am avut rubeola o data dar a trecut, am anticorpi. Acum tb sa-si faca si sotul, poate e la el probl.
Cosmi imi pare rau ca a iesit testul neg. 
Paula ce fel de eco ai facut, intravag. sau abdom.?
sa-ti treaca cat mai repede. Eu, daca imi vine CM, merg mai departe cu polidinul, care se pare ca rezolva probl. de genul asta
...........................................
http://lt2f.lilypie.com/yTe7p2.png
De martisor imi doresc un
!
PaulaFrida spune:
Katy eco abdominal
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
Trying To Conceive
Baby Dust Needed
Trying To Conceive
Katy82 spune:
Genius tinem pumnii sa vi cu II.
CORINA, TANAMERA
, CUM VA MAI SIMTITI FETELE?
ANDREEA cum a fost la TT?
TOATE FETELE
...........................................
http://lt2f.lilypie.com/yTe7p2.png
De martisor imi doresc un
!