Felicitari BraveGirl!Aspirante optimiste(448)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cosmi, eu am fost o "dereglata" de cand ma stiu. acum am luat 2 luni mastodynon (e un produs homeopat) si asta e a 3-a luna in care mi-a venit cum trebuie.....scrie pe prospect ca regleaza dereglarile hormonale, respectiv ovulatia.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Of Cosminutza, imi pare rau ca nu e decat o dereglare, mama lor de dereglari! tb neaparat sa mergi la dr sa vezi ce e. mie mi-a luat luni de zile sa ma conving ca tb sa fac laparoscopie, si cand am facut-o mi s-a parut floare la ureche, ma ca n-am facut-o mai devreme si-am pierdut vremea aiurea sperand ca nu e nevoie! acu' astept sa culeg roadele...

sa treaca supararea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Doula i-mi pare rau de ce ai patit, sora mea este alergica la intepaturi de albine, are tot timpul in geanta o fiola de adrenalina si o seringa, nu este de glumit, mai ales ca parinti mei sunt stupari, nu a avut aceasta alergie pana la 25 ani pur si simplu i sa declansat.
Didi ma bucur ca ai scapat de moderator
Cosminutza i-mi pare rau pentru test, dar fii curajoasa, inca nu au venit rusii.
Eu declar Z1 iar , dar de suparare am fost la farmacie si am cumparat 2 fiole de polidin si acum ma doare curu de durere
Mi-e frica de injectii nu ma pot relaxa niciodata chiar daca stiu ca nu doare tot incordata stau, si cand ma gandesc ce ma asteapta cate zile de chin .
Deci cosminutza sper ca te-am mai inveselit
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Of Camcris, nici mie nu-mi plac injectiile, dar am tot auzit de cele cu polidin ca fac minuni. Iti tin pumnii sa aiba efect si la tine si in curand sa ne dai o veste buna. Vad ca fetele cam au treaba de dragobete... inseamna ca in curand o sa ploua cu liniute pe-aici!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Cosminutza imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta.

Bebelu si eu am dereglari mari la CM. Dar asa dereglata am ramas insarcinata cu fetita. Am ovulat cam prin ziua 40 , deci se poate si asa.

BB_yasmin iei mastodynon la recomandarea vreunui doct? Eu merg acum la o doct homeopata, dar tot nu mi s-a reglat ciclu. Am in medie la 36 zile. Am si la 48 zile. Asa sunt eu. Spe sa reusesc si cu bb2 la fel.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris
Cosminutza i-mi pare rau pentru test, dar fii curajoasa, inca nu au venit rusii.
Eu declar Z1 iar , dar de suparare am fost la farmacie si am cumparat 2 fiole de polidin si acum ma doare curu de durere
Mi-e frica de injectii nu ma pot relaxa niciodata chiar daca stiu ca nu doare tot incordata stau, si cand ma gandesc ce ma asteapta cate zile de chin .
Deci cosminutza sper ca te-am mai inveselit
la toate fetele
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Chiar am si ras ,cu toate ca nu e frumos sa razi de chinul altuiaNu sunt suparata chiar deloc,m-am descarcat duminica...in adancul sufletului am stiut ca nu e ,chiar daca speram,totusi ceva nu m-a lasat sa zbor prea departe.Tu sa nu fi suparaat ca esti Z1 da?Stiti ce mi se pare ciudat???Ca nu ma pot imagina gravida,cu toate ca stiu ca odata si odata o sa primesc si eu bebelusul mult doritMulti sa treaca mai usor zilele de chin
Bebelu ne luam de manutza...mama lor de dereglariMa bucur totusi ca in rest e ok
Brave
Yasmi ma bucur sa aud ca si cu dereglari se poate ramaneMa incarc cu inca o doza de optimism de la tine
Didi

Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine!!!O parte din optimism il am datorita voua

In 2010 sa dea Domnul sa fiu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Cosminutza imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta.

Bebelu si eu am dereglari mari la CM. Dar asa dereglata am ramas insarcinata cu fetita. Am ovulat cam prin ziua 40 , deci se poate si asa.

BB_yasmin iei mastodynon la recomandarea vreunui doct? Eu merg acum la o doct homeopata, dar tot nu mi s-a reglat ciclu. Am in medie la 36 zile. Am si la 48 zile. Asa sunt eu. Spe sa reusesc si cu bb2 la fel.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Ma bucur cand citesc ca se poate si asa,da multe speranteMultumesc si sper sa vina bebe 2 cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Fetelor pentru dereglari menstruale am mai spus ceai de napraznic, am exemplu o prietena care dupa 2 IA, a ramas cu acest ceai, este bun si ptr. sot, nu strica sa incercati.

Mergi la inceput

Yasmi Mastodynul asta se ia fara reteta?Are ceva efecte secundare?
Multumesc

Mergi la inceput

Chiar camcris,bine ca mi-ai amintitDin cate tin minte parca e bun si pt ovare polichistice nu?

Mergi la inceput