Piatra Neamt, Perla Moldovei (76)
Raspunsuri - Pagina 12
LoraG76 spune:
A, ca zicea Laura de aerosoli, vezi ca se pot face si in spital, eu i-am facut acum un an si ceva Iustinei - i-a pus si dexametazona in aparatul de aerosoli de 2 ori - in rest nu mai stiu cu ce-i faceau, mergeam dimineata si seara si i-au prins f. bine, i-a trecut tusea.
Lora, mami de Iustina si 14+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crissandrada spune:
Nici eu nu sunt pentru injectii dar cand vezi cat se chinuie apelezi si la solutii extreme . Ideea cu salina sau marea e foarte buna, ne-a fost recomandata si noua la Andrada. Am facut o cura doar intr-un an la mare 14 zile dar dupa aceea nu am mai reusit. La noi o data cu cresterea s-au mai rarit laringitle si racelile in general.
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
LoraG76 spune:
Criss, sa pastrezi rochitele de la Alessia, ca ti le cumpar eu! Daca vine din urma una ca Iustina, ma astepata vremuri grele...
P.S.: Cu ce-o imbraci pe Andrada sambata? Eu n-as mai imbraca-o in rochie lunga, de printesa, i-as da o fustita rosie scurta cu o bluzita cu alb si rosu, ca doar e martie, nu?
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
cosminiq spune:
'neata !
Multumesc fetelor ,multumesc din suflet!
Am reusit dimineata sa ii fac o injectie cu dexa.Dupa 5 minute a inceput sa stranute si nu va zic ce ia iesit
Toata noaptea a tusit si zicea ca il doare si capul (cred ca de la tusea violenta!)Sper sa fie mai bine.Trebuie sa sun acasa sa vad ce face ca a ramas cu mamaia
Lora toate medicamentele pe care le-am mentionat i le dau acuma .Incerc sa i le dau la distanta intre ele.Stiu sigur ca e prea mult dar in disperare de cauza nu mai stiu ce sa fac...Mahu ,doctorul de familie o sa vina si diseara sa il vada ,din nou!El ia dat numai eurespal,humex(dar face reactie la el)si antibioticul.
In fiecare an am mers la mare si dimi faceam aerosoli.Stiu ca e bine de mers in policlinica la aerosoli,cred ca asta urmeaza.Sau ii iau eu un aparat(masca) din ala ursulet acasa si ii fac eu.E mai comod.Acum mor de ciuda ca nu am cumparat aparatul cand era la reducere.Vazusem la farmacia de pe Petru Rares.Acu cat o costa nu mai conteaza
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
crissandrada spune:
Lora nu stiu cu ce . Am sa intreb azi. Si eu vreau ceva mai comod.
Laura nu am mai plecat de acasa asa ca ramane pe alta zi.
Bazar general DC
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissandrada Lora nu stiu cu ce . Am sa intreb azi. Si eu vreau ceva mai comod. Laura nu am mai plecat de acasa asa ca ramane pe alta zi. Bazar general DC Criss de Alessia si Andrada |
Ai un PM de la mine, vad ca nu l-ai citit. Poate iesi mai dupa 12. Sau in alta zi, daca azi nu.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
carmenstefi spune:
vine iarnaaaaaa
la suceava ninge bineee,am aflat de la cumatra meaa si dupa cum se vede si al noi ..............bbrrrrrrr
carmen si stefi
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenstefi vine iarnaaaaaa la suceava ninge bineee,am aflat de la cumatra meaa si dupa cum se vede si al noi ..............bbrrrrrrr carmen si stefi |
Daca ninge, tu iei bataie, na!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
crissandrada spune:
Acum am venit acasa ca am fost sa o iau pe Andrada.
Laura citesc acum. Azi nu mai vin. In general dimineata pot ca sunt sigura.
Cosminiq am vazut intr-o farmacie azi aparat aerosoli 250 lei. Nu stiu care sunt preturile adica daca e mult sau putin.
Bazar general DC
cosminiq spune:
Pretul e bun dar la reducere era 125 de lei.
A inceput sa fulguie si la noi aici la Girov!Si e un frigggggggggg afara ...mama mama!!!!
Nu vrea baba iarna sa plece deloc si pace!
Voi ce baba v-ati ales?Eu pe 7 .
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802