Piatra Neamt, Perla Moldovei (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

O primavara insorita, calduroasa, linistita alaturi de cei dragi! Pupici multi de la mine si David!

Laura, sa va fie de bine activitatile de weekend! Au iesit super frumoase felicitarile, cred ca strumfii saunt tare incantati.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

ziua buna fetele!!
o primavara frumoasa
la multi ani edi,carmen ii dorim multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi
lora ma bucur pt tinedoua printeseee scumpee,eu chiar iam zis ma doctor la eco ca bebe meu arata ca un alien,asta ee,ne-am amuzat foc
frumoase martisoare allexa si laura
azi e frumos,martisoare,avem si un party asa ca incepe distractiaa

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Fetelor,www.youtube.com/watch?v=8XcLzMVkHWE" target="_blank">priviti cata evlavie!

la toate si
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Va astept la .

Ati auzit ca se face iar frig ?. M-am saturat de haine groase.
Lora ne intalnim sambata la engleza?Esti pregatita sufleteste ?

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Hai mai, Criss, cat de frig se poate face? Acolo un -2,-3, mai mult nu! A venit primavara, canta pasarele, s-a topit zapada.... Ar face bine o ploaie acum, asa, de vreo zi, torentiala, mi se pare groaznic de murdar orasul. S-a topit zapada si ce a lasat in urma...
Deocamdata eui sutn mai bine dispusa, poate va molipsesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Cristna asa e, nu or sa fie -20 dar am inteles ca vin ninsori , viscol, ploi. Nu stiu daca si in zona noastra dar asa au anuntat la meteo.
Si eu sunt mai bine dispusa. M-a impacat sotul .

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Pai si? Spune tot, ne lasi imaginatia sa zburde? Cum te-a impacat, de unde, cat costa? Glumesc, desigur.

Am nevoie de un sfat: vineri ar trebui sa plecam pentru trei zile. Stefan ar avea vineri 2 saptamani de stat in casa. Bubite nu mai are decat cateva care au fost mai mari si carora inca nu le-a cazut coaja. Oare pot pleca cu el? Nu mi-e teama de altceva decat de vreo complicatie la plamani. As vrea tare mult sa plec, de doua wk-uri nu am mai iesit deloc, nici Stefan nu mai poate, e galbejit tot si are cearcane de atat stat in casa, plus ca imi cere sa stea la calculator, nu-l mai multumesc nici desenele, nici dvd-urile, fuge toata ziua prin casa, cred ca v-ati facut o imagine de ansamblu . Inca un wk cu el in casa cred ca o iau razna . Ce sa fac, oare? Cand au avut copilasii vostri cat i-ati tinut in casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ce mai faceti?
Maaama, da' ce vant batea dimineataaa...degeaba e soare, daca bate vantul, nu-mi place! Cristina, eu nu vreau ploaie, deloc, nu-mi place ploaia decat noaptea, ziua sa fie soare.
Criss, merci pt. mesaj! Ne vedem sambata, bineinteles! Eu habar n-am ce pregatesc, fie-mea a zis ca e secret. Nici nu stiu cu ce trebuie sa fie imbracata, sper sa nu uitam sa intrebam. E tot la Liceul de Arta, nu?
Cristina, eu zic ca il poti scoate pe Stefan in week-end, doar sa ai grija sa nu stea in curent, sa nu ia contact cu persoane racite etc.
Adina, auzisem si eu de popii aia...
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina si 13+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!
ce zi frumoasaaaaasa sa fie tot timpul,dar am auzit si eu ca se mai raceste si nu-mi placee
cristina,stefi a avut varsatul de craciun ,dupa rev am scoso afara,sincer nu am avut prb cu ea dar nu o tineam mult pe afara doar prin viziteee si chiar a fost ok.

carmen stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Salut fetele!O primavara frumoasa si cat mai multa lumina si fericire in suflete sa avem!Cate o floricica pt fiecare

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput