Care este scopul vietii ?

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Denizel nu da foc la subiecte. Sare si piper da.

Beren? Cauta ce cauta toata lumea.
De cand a venit pe forum au aparut niste subiecte extraordinare si interesante. Niste dezbateri de care chiar mi-era dor. Ne-a amintit de ordine si logica in gandire.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Perfect de acord cu ladyJ si Viviana.
Cred ca oricine ce are ceva de spus, indiferent de cultura, sex, profesie, este binevenit. Mai ales daca incearca sa te lumineze intr-un anumit subiect.
Iar daca la niste explicatii date de cineva, care are o baza solida in domeniu, ne vom trezi ca argumentam la modul: "vai, te-ai luat de cutarescu din cauza ca e blonda si frumoasa!", atunci s-ar putea sa meritam din cand in cand o atitudine aroganta si superioara.

O zi faina,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

De ce va certati?

Allure, eu ma tot gandesc de 5 minute la ce scrii tu aici si ceva nu imi iese la socoteala.
Eu sunt o ignoranta intr-o multime de chestiuni, dar nicio somitate ( ) nu mi-a pus inca pistoluŽla tampla. Oare de ce?

nu shtu. poate nu i-a placut de okii tai, poate nu esti blonda; am auzit ca savantilor le plac blondele, cica le sint suficiente circumvolutiunile personale...in plus, eu nu am vazut nici un pistol la timpla...care, unde?

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

In fine...vreau sa zic ca nici eu nu-s de acord cu remarca pe care ai facut-o, pentru ca pe acest forum, pe langa graviditati,lapte si biberoane, se vorbeste despre multe alte lucruri cel putin la fel de interesante, asa ca daca apare vreun profesor -doctor -inginer nu putem decat sa ne bucuram de diversitate. Am dreptate au ba?

O femeie insarcinata cu hormonii razna ar putea interpreta mesajul tau ca o jignire, stii?

sint total de acord cu tine...dar era o metafora sau o paradigma combinata cu umor...nu o lua si tu literal

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Vivana, corect. Eu-s chiar recunoscatoare, imi trec vremea amuzant cu voi pe aici mai ales in noptile in care mi-e peste puteri fizice sa ma culc si trezesc la comanda. Ma gandeam chiar ca s-ar putea face un locsor special, umit de exemplu Nu te supara, frate (prietenii stiu de ce) unde lumea sa poate bate campii cu gratie si sa produca cimilituri intelese numai de el/ea si de inca maxim doua persoane
beren, te iei de mine degeaba, daca ai pagina de FB just let me know si o s-o popularizez si pe a ta . Esti rasfatat, frate, sunt sigura ca nu stii cum e cand intr-o incapere in care duduie sapte-opt instrumente bengoase (peste 18" ) ruland minim patru metode toate optice sa primesti intrebarea ce o fi aia lungime de unda . (Daca mai vrei in astea mai am ) Am zis numai sa relate to prior knowledge, sa-i zici ca sistemele chimice si biologice urmeaza aceeasi conditie de spontaneitate si sa mai pierzi jargonul de ex canonicu' si extremu'. In rest keep up the good work
Pe de alta parte nu e vina mea ca stirea n-a fost falsa.

Mergi la inceput

back to the subject...constat ca lumea si-a pierdut umorul.
sensul vietii: have fun! life is short!

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Am deschis capitolul 2, ne "vedem" acolo.Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beren

Sigur ca da, Allure.

Vezi, tu nu ma dezamagesti niciodata...

pai, conform logicii, afirmatia presupune ca aveai asteptari de la mine
e adevarat? oh, e adevarat?
daca da, atunci o iau ca pe un compliment

Mergi la inceput