L-ati vazut pe Giuliano?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pe mine chestiile astea ma plictisesc...populatia in numele sportului si pt bani da tonul la extreme si apoi cind apare unul in afara liniei de demarcatie "vai ce oameni" ..vai si ce se mai minuneaza...uite..gen ladyj.
si la olimpiada la paralele o vezi in primul rind cu "hai romania"..acolo uita ca sint copii abuzati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Eu abia acuma m-am prins. Voi va certati???

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Eu nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

O sa fie si-n Bucuresti ca-n Germania , ieeeee!!!! :)))))))

http://www.ecomagazin.ro/trotuarele-spalate-cu-detergent/

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

O sa fie si-n Bucuresti ca-n Germania , ieeeee!!!! :)))))))

http://www.ecomagazin.ro/trotuarele-spalate-cu-detergent/

e criza si d"aia le spala cu detergent...ca poate se duce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
Lali, nu trebuie sa te justifici in fata lui Guestus, pentru ca Guestus, pare-se, stie mai bine la ce emisiuni se uita x si y, cate minute, cata indignare are fiecare, etc si etc.

Daca Guestus caracterizeaza un copil de 5 ani transformat in circ ca fiind ´´caraghios´´ nu ma mira absolut nicio alta caracterizare facuta de domnul Guestus la adresa membrilor de forum.

yo cind spun ca tu nu intelegi absolut nimic...da sa contrazici esti as.
adica ce diferenta este intre fetele de 10-12 ani care se antreneaza pt olimpioada si baiatul de 5 ani?
nadia a cistigat prima medalie la 13 ani...antrenamenteele erau incepute cu mult inainte. spune sa aflu si yo care e diferenta intre ei? nu povesti ca se pare ca o ia anabolizante si ajunge un drogat...sau alte prostii.
iti mai arat 20 cazuri numai in presa de cum erau chinuite la lotul olimpic..cu medic si alte autoritati prezente in zona. deci?

Deci ce? Unde ai vazut ca am scris eu vreo scuza la adresa performantei in gimnastica?
Poate nu inteleg eu absolut nimic, dar tu cu siguranta nu intelegi ce citesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Medicul echipei de gimnastica a avut o interventie de bun simt: i-a spus doar ca ar fi bine, daca copii au talent sa ii duca intr-un cadru organizat unde antrenamentele sunt pe varste si sunt supravegheate de un medic. Sa nu mai faca cu el acasa, dupa ureche.

Pai cum altfel?!...
Copilasul are potential, creierasul gata spalat, de ce sa nu-si faureasca si altii gloria pe bietele lui oscioare?
Cred ca lumea ar fi puuutin mai putin trista fara sportivii de performanta, aia asistati de foarte mici de antrenori si medici competenti. Desigur, n-ar mai fi atat de frumoasa si taietoare de rasuflare uneori .
Astept rosiile .

Denizel, io parca sa zic ca inteleg ce vrei tu sa zici: cum ai da-o bine nu o sa-i fie...
Dar... daca in loc sa-l chiniuasca ta-su care habar nu are despre pregatirea fizica ci vrea doar sa-i creasca muschiul ca sa poata sa-l plimbe ca la circ prin lume, s-ar duce sa faca un sport cu antrenori specializati, medici, preparatori fizici, nu ar fi mai bine? Macar putin mai bine...

Din pacate, in cazul bietului copil, raul deja a fost facut... macar acum sa-l opreasca cineva pe nebun si sa incerce sa mai salveze ce e de salvat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

si la olimpiada la paralele o vezi in primul rind cu "hai romania"..acolo uita ca sint copii abuzati

Huh, aia de-ti facu tie cu mana nu eram eu. Sperai sau fiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

PsichoMom, da, s-ar putea sa fie putin mai bine. Dar nu stiu pentru cine :).
Nu pot sa nu ma intreb cati din copiii care sunt indreptati spre performanta se omoara dupa exercitii fizice intense si organizate , dupa regim alimentar special etc, etc.
Un baiatel din clasa fiului meu nu mai avea voie sa alerge in pauze. Antrenorul i-a spus mamei ca ajunge obosit la antrenamente. Iar mama l-a ascultat pe antrenor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui psichoMom

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Medicul echipei de gimnastica a avut o interventie de bun simt: i-a spus doar ca ar fi bine, daca copii au talent sa ii duca intr-un cadru organizat unde antrenamentele sunt pe varste si sunt supravegheate de un medic. Sa nu mai faca cu el acasa, dupa ureche.

Pai cum altfel?!...
Copilasul are potential, creierasul gata spalat, de ce sa nu-si faureasca si altii gloria pe bietele lui oscioare?
Cred ca lumea ar fi puuutin mai putin trista fara sportivii de performanta, aia asistati de foarte mici de antrenori si medici competenti. Desigur, n-ar mai fi atat de frumoasa si taietoare de rasuflare uneori .
Astept rosiile .

Denizel, io parca sa zic ca inteleg ce vrei tu sa zici: cum ai da-o bine nu o sa-i fie...
Dar... daca in loc sa-l chiniuasca ta-su care habar nu are despre pregatirea fizica ci vrea doar sa-i creasca muschiul ca sa poata sa-l plimbe ca la circ prin lume, s-ar duce sa faca un sport cu antrenori specializati, medici, preparatori fizici, nu ar fi mai bine? Macar putin mai bine...

Din pacate, in cazul bietului copil, raul deja a fost facut... macar acum sa-l opreasca cineva pe nebun si sa incerce sa mai salveze ce e de salvat...

Exact asta am vrut sa spun cand am scris "de bun simt". In cazul particular a baietilor poate fi o imbunatatire substantiala. Mai ales in cazul celui mic. Situatia ideala ar fi sa i se spele creierul taticului, dar e utopic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Off-topic.

LadyJ, nu te necaji...se apropie luna martie si cred ca Guestus vrea sa scape de impartitul martisoarelor.

Pun pariu ca dupa 8 Martie revine brusc la sentimente mai bune.

Mergi la inceput