Fetele din Austria (30)
Raspunsuri - Pagina 13
JuliaSM spune:
La Tabak sau la orice statie peco ai putea gasi harta Vienei. :) Iar in oras, mai gasesti harti publice in statiile de bus si de metrou, pe panouri mari.
p.s. La Prater e parcul de distractii.La cat de frumoasa e Viena,Prater e undeva pe talpa...Spor la vizitat si explorat!
DenyAnd spune:
Julia multumesc pt raspuns. Da, Prater e.
Mai vin cu o intrebare la voi, mamicile de care sunteti in Viena.
Ce stiti de Parkemed 500mg? Cat e de bun si cat e de daunator pt organsim? Mai ales pt femeile care vor bebe? Daca as fi insarcinata acuma si nu stiu de bebe, parkemedul ar influenta la bebitz?
Ieri am declarat z1, dar aveam asa dureri mari de ma cataram pe pereti(voma, lesin, tremuri, transpiratii, etc), e dismenoreea, m-am chinuit 2 ore cu durerile astea dupa ce luasem 6 pastile de nospa- degeaba le-am luat. Dupa aceste 2 ore mi-a venit in ajutor, calmantul parkemed 500mg. S-au calmat durerile si in 15min am si adoormit ca un bebelush. Dupa ce m-am trezit, mai spre seara ma simteam tare balonata si durea uterul, chiar in centrul uterului, in acele momente ma gandeam la "nu cumva sunt gravi?". Plus la asta sangerarile sunt cam putin, intro zi abia se umplea un absorbant intreg(scuzati de detalii). Azi dimineata iar ma simt balonata si doare la fel in acel loc, si da semne ca iarasi vrea sa "izbuncneasca" durerile alea mari
Sau astea sunt simptomele dismenoreei?
Am si cautat pe net, dar nu-mi raspund la intrebarile mele.
Intrebarea mea, cat e de bun si cat e de daunator e parkemedul?
A mai luat cineva din voi parkemed?
tessa1965 spune:
buna fetele din austria, am nevoie de voi. puteti sa-mi spuneti dupa cit timp de la casatorie cu un austriac poti cere cetatenia si cit timp dureaza pina o obtii?
va multumesc mult de tot.
JuliaSM spune:
Drepturi primesti foarte curand, insa cetatenia se primeste dupa 10 ani de casatorie cu un cetatean austriac.
carolada spune:
tessa o prietena de a mea a obtinut cetatenia dupa 8 ani de casatorie cu un austriac si a durat cam jumatate de an sa ia actele.
p@ulici spune:
Mamici din strainatate am nevoie de informatii
Am nevoie de spray nazal cu oxitocina in tara nu se gaseste si as dori sa aflu daca se gaseste intr-una din tarile si daca pt procurare este nevoie de reteta: SPANIA, FRANTA, ITALIA, AUSTRIA, UNGARIA, GERMANIA
Daca stiti ceva imi trimite-ti va rog mesaj privat?
mistral spune:
Buna
Am nevoie urgent de o informatie din Guntramsdorf.Locuieste cineva dintre voi acolo sau in apropiere?
multumesc