Aradence DC (138)
Raspunsuri - Pagina 8
DianaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Na daca zici tu Diana, atunci de chiar iau o margarina pentru post. Bey dar daca nu te intreba Ildi de karate nu intrai? Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 |
nu intram la discutiile de spaga si margarina.
N-am nimic interesant de zis. Bebe, pruncii mari, iara bebe...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
maria_rubi spune:
Salutare!
La noi se preconizeaza sa dam pt 1 martie cate 50 ron, si numai cand ma gandesc fac cu nervii. O prietenuta de-ale mele, cu copilul la aceeasi gradi ca Mara vrea sa mearga la directoare si sa faca scandal pe tema cadourilor si a sumelor de bani din ce in ce mai colosale.
Miha, homeopatila nu mi-a raspuns nici mie de marti, cand i-am trimis la 10 noaptea mesaj sa vorbim ca Mara avea temperatura, frisoane, muci, tuse, tot pachetul ce mai....azi am zis sa incerc totusi sa-l mai sun si mi-a raspuns imediat. Poate mai are si omul probleme...ca doar e si el om.
Va pup, fug sa citesc si mai din urma ca am cam ramas restanta.
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
flavia ramona spune:
Mama cat ati scris, bravo voua.
Noi consumam margarina pentru ca Bogdi nu consuma unt, insa la cantitatea consumata de noi nu-mi fac atatea probleme, oricum cred ca sunt alte alimente care contin o gramada de lucruri mult mai rele decat asta.
Miha, daca as fi putut mai mult ar fi fost mai bine. Doamne ajuta sa se faca bine fetita.
Io nu stiu ce fac de 8 martie, nu am program.
Nu mai stiu ce am vrut sa scriu. Mam saturat de vremea asta .........
X-ray spune:
miha cu tratament homeopat am reusit sa stam iarna asta 3 luni fara nimic,pana la sfarsitul lui ianuarie.am fost la paul dar nu am mai apucat sa incep alta schema ca am fost dintr-o viroza in alta.adica si asa ia o groaza de siroape sa-i mai dau si homeopatele pe langa e prea mult....astept acum sa-i treaca asta de tot si de luni incep din nou.Doamne sa nu-mi mai ia nimic pana luni,la noi totul e posibil....in fine cred ca asa de mult astept vara de nu va inchipuiti....
si daca ati sti ce-mi place la copii,asa cum sunt ei bolnavi dar sunt unii niste figuri...imi zice un baietel dupa ce i-am facut radiografie "tanti e cea mai super camera de la spital ,m-am plimbat cu nava spatiala si e cel mai tare"apoi ii zice lui frate-su "sa nu-ti fie frica raul aici suntem ca in spatiu,nu te doare nimic doar te scaneaza un pic"....
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
alinamoro spune:
Citat: |
O prietenuta de-ale mele, cu copilul la aceeasi gradi ca Mara vrea sa mearga la directoare si sa faca scandal pe tema cadourilor si a sumelor de bani din ce in ce mai colosale. |
Cristina, nu cred ca la directoare ar trebuie rezolvata asta, ar trebui vorbit cu mamicile care aduna banii si care au hotarat suma de 50 lei. Parerea mea. Sau cine a stabilit?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA.A ce simpatic baietelul ala!
CRISTINA chiar ca dati mult,dublu decat la noi,plus ca la noi se cumpara si suc si prajituri pentru copii din banii aia!
Legat de margarina versus unt,eu consum unt gras,smantana grasa,lapte gras ... tra la la si toate asa ... doar doar pun ceva pe mine ,dar pauza.Nici macar colesterolul nu urca Soi rau.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
gabitzica spune:
Cristina,la gradinita aia asemenea sume s-au adunat tot timpul iar vinovatii sunt parintii.
Noi consumam unt ca nu ne place margarina si nici sanatoasa nu are cum sa fie. Margarina are structura moleculara a plasticului. Va dau cateva linkuri interesante.
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t146162.html
http://biotehnologie.scienceline.ro/PLASTICUL_MARGOT_SAU_CE_ESTE_MARGARINA_5041_586_1.html
DianaR spune:
Gabi, chestia cu plasticul e o prostie. Plasticul e un polimer, margarina moderna e un amestec de grasimi cu apa. Linkurile alea se refera la margarina care se facea acum zeci de ani.
Uite aici un articol mult mai complet: http://en.wikipedia.org/wiki/Margarine
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
gabitzica spune:
Diana merci de info . Cautasem si eu pe wiki, dar doar in romana, unde scrie mult mai putin http://ro.wikipedia.org/wiki/Margarin%C4%83