Aradence DC (138)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Continui ,tot eu ,numai ca le timit mesajele pe rand ca nu ma pot lungi ca Ivett se va plictisi si raman cu ditai mesajul netrimis.
La noi de 8 martie va fi serbare ,de fapt o lectie deschisa ,nu stiu ce si cum ,doamnele spun ca e surpriza si bineinteles ca se strang si bani
20 lei ,nici nu se putea fara. Nu e mult ,dar pe mine una asa de tare ma deranjeaza chestiile astea ,de cand eram eram eu eleva tin minte ca ma enervau chestiile astea ,si speram ca poate dupa 20 si de ani va iesi din moda datul de bani la cadre didactice ,spaga la medici ....Se pare ca nu, poate la nepotii mei ,inca nu-mi pierd speranta ,vei fi servit fara sa cotizezi cu mici atentii. Sa nu va zic ce sume ,se aduna la noi acum ca terminam faculta ,ce de milioane .
Bine, cat traiesc inconjurata de oameni care incurajeaza asemenea chestii ,bineinteles ca n-am incotro si ma aliniez majoritatii ,ca as duce o lupta din care in momentul de fata eu as iesi infranta .
Ca si cadru didactic ,acum ma refer la ei ,sa nu zic si de retul , iti faci doar meseria ,ai un salariu ,mare -mic e problerma ta ,nu-ti convine reprofileaza-te, de ce ai pretentia sa primesti mereu atentii.
Daca aveti pareri contra poate ma lamuriti si pe mine cum stau lucrurile ,sa vad poate sunt eu mai dificila .
E o tema de discutie si asta , zic eu ,macar mai animam atmosfera.

Tre sa inchei ,as mai scrie ,dar nu ma lasa Ivett.

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Offff Ildi...asta e o tema de discutie ce nu se va epuiza niciodata la noi in Ro. Si eu sunt "pentru contra" rau de tot, si in putinele cazuri cand a trebuit sa merg eu cu "mita" in brate m-am simtit cumplit de prost, nu pot sa ma obisnuiesc cu asta. Dar in cazul stransului de bani la gradi eu m-am imunizat, nu mi se mai pare nimic, poate pentru ca o fac de patru ani deja.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Si by the way...am intrebat azi la gradi si zicea ingrijitoarea ca nu se strang bani de data asta...Dar a mai fost asa si dup-aia, in ultimul moment tot s-au strans. Oricum, pana la urma, daca stau sa ma gandesc bine, imi convine sa se stranga bani. Pentru ca nu m-as duce de 8 martie la gradi cu mana goala, si cu 30 de lei, cat se strange in general la noi, n-as reusi prea mare lucru pentru 5 femei, adica doua ingrijitoare, doua educatoare si directoarea. Deci, Alina m, strangem bani?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Mergi la inceput

Legat de reclama Nadiei la Rama: intrebare: Consuma cineva in familiile voastre margarina? Eu ultima data am cumparat margarina in liceu, ai mei copii nici n-au gustat vreodata, decat prin alimente pe la altii sau cumparate, cred. Eu iau doar unt pentru sanviciuri, prajituri, placinte, etc. Si asta pentru ca dpmdv margarina e sintetica, deci nu-i buna.

Mergi la inceput

Sunteti ploate de nu apareti
Ada treaba cu banii ,nu e de acum dupa cum am si zis ,doar ca iar a revenit in actualiate acum cu gradi ,stiam ca o sa ma deranjeze ,dar o sa supravietuiesc ,sper .
N-am vazut reclama ,dar am margarina in casa . Stiu ca nu-i buna ,dar daca stai sa analizezi ajungi la concluzia ca numai mananci nimic .Cat pot evit si eu e-urile ,dar cam greu. Si la cat de putin mananc eu in ultima vreme ,nu se pune . Eu eram asa o mancaioaa si mai nou n-am pofta pe nimic ,inafara de dulce ,am si slabit ,nu c-ar fi un bai .
Miha zici ca "viata bate filmul" tine-o tot asa . Eu trec printr-o perioada total aiurea , cred ca e de vina criza ,nu cea financiara ,ci aia de la 30 de ani .
Ti-au facut aia de la mare ceva oferta faina ?
Flavia cu atatea sedinte ,cred ca si noaptea tot la sedinta o sa fi .Las ca-i fain ca mergi la trening.
Clau bafta sa fie bun tratamentul .Si eu ma lupt la Ivett cu niste bubite care ii ies doar pe obrajiori ,am fost si la Stoica mi-a dat ceva crema de la care s-a facut si mai urate si mi-a zis sa nu-i dau lapte decat de 1,5 si cam atat. Cu ce m-a incurajat ca si daca ii trece mai repede de 3-4 ani in nici un caz ,dar poate fi si ereditar asa ca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Wow ce de cafea pe-aici,am de unde lua o cana si la ora asta ...
ILDI nici mine nu imi place sa duc atentii/mita ,dar la gradi e mai ok sa strangem niste bani si le da atentiile un reprezentant din partea tuturor,deci macar nu trebuie sa ma prezint eu cu ele
ADA nici eu n-am mai consumat margarina de ani de zile ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Azi iar va bombardez ,ca Ivett doarme ,mancare am de ieri ,scoala a inceput de luni ,dar imi prelungesc eu vacanta ca oricum astia schimba orarul la inceput de semestru ca se face Paste pana o sa avem un orar fix si pana nu m-am lamurit ma tot duceam si hop e alt orar si tot asa,dute acasa ,vino alta data.
Alina a imi pare rau de saracuta Eli . Ai mei n-au treaba ,David chiar cand a inceput gradi si a intrat in colectivitate ,a facut un inceput de bronsita ,dar in rest nimic serios si nu le-am dat inca nimic de imunitate.
Nico chiar te-ai duce cu rulota in concediu? Si nasii nostri au si se mai duc de colo colo ,eu nu m-as aventura . Eventual cu un microbuz din ala dotat cu de toate mai zic.
Moni ce-ai rezolvat cu carnetul? Ma, tu intineresti de cand stai acasa, sau bei ceva leacuri de intinerit
Alina m sanatate si Adelinei .
Carmen scumpa la vorba (scris). Cum stati cu operatiunea olita ?La noi e fara succes .
Diana m-am uitata cu David la poze si l-a vazut pe Vlad in kimonou(nu stiu cum se scrie)si de-atunci ma tot inebuneste cu karatele .De la ce varsta se pot inscrie la karate?

Pomeneati ceva de o intalnire la Gemi la balaceala , sau cu pruncii ,sau cum vreti ,nimic???
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Hello!
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor! Stau si eu cu inima stransa, sa vad daca apuca Alex macar serbarea asta la gradi, ca sunt o gramada pe acolo care tusesc f urat, plus ca si nepotu-meu e varza, iar noi nu am stiu si am fost duminica la ei.
Bani pt 8 Martie la noi se strang 250 de lei, nici eu nu sunt incantata de chestiile astea, dar vorba Adei, de banii astia nu as reusi sa cumpar ceva nici macar educatoarelor. Si asa o sa dau pe flori mai mult. Am luat martisoare, si ma gandesc ca directoarea nici macar nu ar merita, pt ca de Craciun a decretat ca cine nu e la serbare, nu primeste pachet, deci daca a avut copilul ghinion si a fost bolnav, nu a mai primit nimic, dar bani am dat. Nu e vorba de pachetul ala, ca oricum nu era mare lucru, dar se bucura copilul ca era de la Mosul de la gradi... No, asta e.
Ildi, cam incepand de la 3-4 ani se iau copiii la karate, as vrea si eu sa il dau pe Alex, dar ca prim sport e recomandat innotul, care ii formeaza corpul si il pregateste pt alt sport la care vrei sa il dai ulterior. Cel putin eu asa am auzit, cam asta e parerea medicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ILDI aveam in plan sa merg azi,dar cu vremea asta nu scot nasul Cum intineresc mai? Eventual poate-s mai putin obosita decat cand mergeam si la serviciu ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Am vrut sa scriu 20 de lei, nu stiu cum am reusit sa scriu 250.

Mergi la inceput