Aradence DC (138)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA stiu ca majoritatea-s ok,ca doar si pe la tara multe le dau si acum lapte de vaca si de la 2-3 luni.Oricum principalele pericole-s alergia si anemia.Chestia cu suprasolicitarea hepatica eventual la nou nascuti e valabila,de-aia le si dadeau laptele de vaca diluat cu apa sau ceai.
Am mai butonat si am citit ca se recomanda laptele de vaca macar dupa 9 luni sau dupa ce s-a inceput diversificarea.Tudor e deja diversificat bine si mancacios tare.Si Diana era asa la inceputuri ... dar cand au inceput sa ii iasa caninii a cam lasat-o mai moale.Dar mofturoasa n-a fost niciodata nici ea,mananca orice,doar ca numai cand are chef si in general in cantitati mici.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ati vazut asta?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioi ce greu e azi. Sunt treaza de la 8 dar nu reusesc sa ma adun...
La chef a fost super! A fost si Claudelu. Am plecat ultimii, pe la 1.30. Am mai ramas vreo 10 persoane la final si parca atunci am avut chef mai mare de dans, nu me mai vedeau aia plecati.

Mergi la inceput

Saluti gagici! ce pauza pe-aici!
GABI la lucru ati avut chef de 8 martie? Unde s-a tinut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni, la restaurantul Lido, pe Eminescu s-a tinut cheful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Ioi ce greu e azi. Sunt treaza de la 8 dar nu reusesc sa ma adun...
La chef a fost super! A fost si Claudelu. Am plecat ultimii, pe la 1.30. Am mai ramas vreo 10 persoane la final si parca atunci am avut chef mai mare de dans, nu me mai vedeau aia plecati.

si mie mi-e tare tare greu...am ajuns acasa pe la 2:30 si am stat cu cumnata la povesti pana la 4 , iar la 9 am fost treaza...dar nu-mi pare rau, chiar a fost fainnnnnnnnnn

Ioana
OVI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Fetelor multumesc pt urari! La multi ani si din partea mea Ioana si Ovi!

Foarte frumosi copilasii Dragos si Diana .
Gabi faine figurinele.Mersi pt info vis a vis de parfum,dar nu am gasit ce vreau eu.Sper sa rezolvi cu serbarea.
Alina buuuuuuuuuuuuuuuuuuuna rau fata de pe prima pagina

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Noi avem pijama party in 3 (eu cu pruncii). Calin ii plecat la Brasov de ieri, sta pana maine seara.
Mancam lapte cu cereale, tort cu fructe, saratele...
Apoi facem patul (ii culc cu mine in pat ) si citim 2 povesti, una care vrea Dragos si una care vrea Ade.
Dupa ce ii culc ma bag si eu la un film.

Carmen, ma bucur ca ti-a placut "fata de pe prima pagina"!
Chiar ma gandeam ca n-a vazut-o nimeni.
Nu cunosc pe nimeni cu parfumuri, anii trecuti veneau 2-3 tipi la noi la lucru, dar n-au fost demult.

Clau, Gabi, v-ati mai revenit dupa chef?

P.S. La Brasov a nins ieri, ii zapada mare, Calin a fost si la ski printre conferinte.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

ALINA ba io am vazut-o si i-am aratat-o si la hazband A venit in mare viteza sa vada ce si cum daaar ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica70

ALINA ba io am vazut-o si i-am aratat-o si la hazband A venit in mare viteza sa vada ce si cum daaar ...

Fug la povesti...

Mergi la inceput